L’horòscop diari del 20 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 20 de febrer

El horóscopo diario de los 12 signos del Zodiaco del …
L'horòscop diari del 20 de febrer | CatalunyaDiari

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Has d'intentar reforçar la complicitat dins de la teva relació amorosa, agafant de la mà al teu cònjuge o parella perquè torneu a estar connectats com abans. Si ets un cor solitari, tingues clar que aquesta persona que desperta la teva atenció no aconseguirà fer-te feliç.

En principi no hauràs de preocupar-te per qüestions de diners, i si en els últims temps has fet algunes inversions, avui podràs recollir part d'aquests beneficis.

Certs canvis en la teva situació personal et pertorbaran profundament, i per això et mostraràs cansat i capcot, però aconseguiràs millorar.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Pots respirar profund, perquè aquest dimecres serà en principi un dia la mar de tranquil, sense que per això es torni avorrit en l'àmbit de l'amor. A més, les estrelles et faran aquesta vegada més obert i més receptiu a les reunions si ets solter.

En els diners, pensa que si continues fent les coses com fins ara, la teva economia corre perill.

El somni és lleuger molts dies, i creus que si de manera excepcional dorms menys de sis hores no passa res. Si prolongues aquest mal costum, el teu cor acabarà ressentint-se.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Creus que la teva parella t'està enganyant amb una altra persona. En realitat es tracta d'un pensament teu que no s'ajusta a la realitat. Hauries de confiar més en ella

Has posat en marxa un negoci i ara tot funciona de meravella. T'associaràs amb una persona coneguda i que t'aportarà moltes habilitats per la negociació.

Per molt d'exercici físic que practiquis, de poc et valdrà si després arribes a casa i t’atipes de menjar. Així no aconseguiràs perdre aquests quilos que et sobren.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

L'aspecte harmònic de Venus protegeix la teva vida de parella, però li faltarà passió i picant a la jornada, per la qual cosa t’hauràs d’esforçar. Els solters estaran amb ganes de lligar gràcies a Saturn, encara que igual et mostres més maldestre que en altres ocasions.

És hora que pensis seriosament com expandir el teu negoci, trencar la monotonia que et té ancorat a la teva ciutat, en la teva zona de confort.

Si has de fer un desplaçament relativament gran, què tal si optes per deixar les claus del cotxe dins de casa i triar la bici com a transport?

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Conrea la paciència, cuida les teves paraules i no tallis la teva relació mogut per l'enuig o l’avorriment de la vida quotidiana. Cap a finals de mes la irritació s'atenua.

Tindràs ocasions propícies per augmentar els teus guanys o potser uns diners extres podrien arribar al teu compte bancari. Els números de la sort del mes són 7 i 72.

Si no deixes de pensar, els nervis alterats et duran a un col·lapse de la teva energia i vitalitat. Has de trobar moments i tècniques per a parar amb l'ansietat.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Travesses per un bon moment en el terreny sentimental. Fas tot el que es troba a la teva mà per acontentar la teva parella. Fins i tot estaries disposat a canviar-te de ciutat amb la condició que estigui alegre.

Quan tens diners a la butxaca, aconsegueixes estar més segur. Controles molt millor les despeses amb diners en efectiu, ja que quan fas ús de la targeta de crèdit, t'excedeixes.

Experimentaràs problemes de vertigen, possiblement a causa de l'oïda. Evita en la mesura que sigui possible els llocs massa alts, com poden ser ponts o els últims pisos d’un edifici.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La relació amb la teva parella és ben dolça. Gairebé sembleu dos adolescents que us acabeu d'enamorar, encara que faci molts anys que sortiu junts o estigueu casats!

Aquest dimecres hauràs d'enfrontar una prova difícil. Necessites fer valer els teus drets, no passi que un altre es quedi amb el que és teu.

L'oli de gessamí hauria d'estar en la teva llista de la compra d'avui. Especialment indicat per als Balança, a causa de les seves propietats relaxants.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'aprenentatge que porten els planetes per a tu és dur, però has d'acceptar que els altres són lliures d'exercir la seva voluntat, i que romanen al teu costat per gust.

Existeixen tendències contradictòries en tu en aquests moments. D'una banda vols exercir el domini i treballar durament en el camí cap al cim, però també et perd la vida improvisada, el fet de deixar-te dur per l'oci nocturn.

Deixa de creure que ho saps tot, acudeix al metge i no continuïs posant en risc la teva salut.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

La curiositat pot jugar-te una mala passada durant el dia d'avui, tret que et dediquis al teu i deixis d'interessar-te per la vida privada dels altres.

En l'econòmic, sentiràs algunes pressions per arriscar en la teva economia, probablement procedents del teu propi banc o alguns inversors.

La transició astral allunya les amenaces dels nadius de Sagitari i els duu cap a un estat de calma i relaxació que obre noves oportunitats per al creixement espiritual i estètic.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Tindràs grans idees i podràs escriure belles cartes d'amor o mostrar els teus sentiments més profunds per mitjà d'una expressió artística.

L'atracció que et generen les xarxes socials avui té relació íntima amb aplicar aquestes noves formes de publicitat en la teva empresa.

És un dia propici per oblidar velles ferides psíquiques i buidar-te d’amargors, sensacions d'error i tristeses. Els astres et conviden a començar avui un nou camí emocional.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Pots sentir massa intensament per una persona de sobte, i això espanta qualsevol! I si ell o ella decideix jugar amb els teus sentiments? I si resulta que no ets correspost en el mateix grau d'intensitat?

Deixa de pensar que sempre estaràs desocupat, perquè no és veritat! De fet, aquest és el teu millor moment per aconseguir una nova feina.

En la salut, mouràs cel i terra per ajudar aquesta persona que es troba en dificultats.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

La clau per avui és quedar amb la teva parella per una sortida romàntica. Podries ser sorprès amb un sopar romàntic a la llum de les espelmes amb música suau i el teu plat favorit.

Els astres t'ajudaran a contactar amb les persones més honestes i segures que podries trobar en el teu mitjà i amb elles arriben possibilitats de creixement.

La configuració celestial d'avui fa que sentis benestar i tranquil·litat. Si bé el dia serà intens en el que refereix a la feina i l'activitat en general.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari