Llegeix les 12 prediccions diàries del Zodíac del 20 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 20 de gener
Àries 21 MAR - 19 ABR

Creure que una parella et farà feliç cada minut de les 24 hores del dia, és un gran error, Àries, encara que pensis que hauria de ser així.

En ser diumenge, es molt possible que la majoria d’Àries tingueu el dia lliure. Els astres et conviden que apaguis el teu mòbil i deixis aparcades per un dia les teves preocupacions.  

Els banys amb escuma seran reconfortants durant aquest dia, i ho seran encara més si ambientes amb espelmes perfumades de roses i fiques olis essencials a l’aigua.

Taure 20 ABR - 20 MAI

Molts natius de Taure tindran baralles amb les seves parelles aquest diumenge, tot per culpa de passar més temps plegats durant el cap de setmana.

Aflorarà en tu un sentiment negatiu, no ben bé gelosia, sobre una persona la qual consideres el teu major rival a la feina.  

L’estrès o la tristesa t’afectaran molt durant l’últim dia de la setmana, no et podràs relaxar ara que tenies temps lliure.

Bessons 21 MAI - 20 JUN

Les relacions familiars dels Bessons viuen un bon moment que pot servir per escapar dels problemes dels teus amics i la teva parella.

Encara que el diumenge vingui carregat de males notícies per la teva economia, has de mantenir-te ferm i saber refer-te, Bessons.

Podries planejar una escapada a un complex de relaxació i massatge, com un spa, perquè els astres auguren una gran efectivitat dels tractaments amb aigua.

Cranc 21 JUN - 22 JUL

Deixa aparcat el teu costat més esotèric, no trobaràs la recepta màgica que solucioni tots els petits problemes sentimentals d’aquest dia.

Detectaràs que ets més important del que creies en l’engranatge que fa funcionar la teva empresa, Càncer.

Perquè no mires de fer algun canvi en la decoració de la teva llar, aprofita que avui és diumenge i que et trobes en el teu dia de descans.

Lleó 23 JUL - 22 AGO

Et despertaràs amb el suau aroma del cafè i amb els ulls tancats, sentiràs que sensual et sembla percebre aquests flaires del teu entorn.

La teva cartera està totalment buida i hauràs de fer ús per afrontar les despeses del dia, queda’t a casa i gastaràs molt menys.

Durant els pròxims t’esgotaràs amb facilitat i sentiràs que et falta vitalitat. Potser està perdent el focus d’atenció o estàs angoixat per les tasques més simples.

Verge 23 AGO - 22 SET

Al llarg de la jornada alguna persona del teu voltant et decebrà, provocant que et tanquis més en tu mateix perquè sents que no pots confiar en ningú.  

L’esgotament mental i el desànim et faran entrar en una etapa d’inestabilitat que es traduirà en inseguretat i vacil·lació en el terreny professional.

Aquest diumenge podries patir algun seriós problema a les teves dents, un principi de càries o un mal de queixal que et deixaran molt apàtic.

Balança 23 SET - 22 OCT

Has de mantenir-te íntegre, entregar-te a les relacions esporàdiques pot fer-te molt mal. Vigila les teves emocions, que són la teva principal font de benestar, Balança.

La revifada econòmica que viuràs gràcies a la situació de Saturn i Júpiter encara no sorgirà ple efecte. Vius una ratxa de creixement lent però segur.  

Hi ha molts problemes de salut amb símptomes lleus, com un refredat o un atac de tos, que seràs susceptible de patir aquests dies.  

Escorpí 23 OCT - 21 NOV

Conèixer una persona nova i que immediatament intercanviïs mirades de complicitat, no és qualsevol cosa per tu. Sentiràs com se’t poses els pèls de punta.

Júpiter amb un voluntariós Mart et donen forces per continuar lluitant i triomfar en tot allò que et proposes, i tingues clar que així serà.

Mantenir l’ordre és fonamental perquè la teva salut i la dels teus continuï sense cap mena de problema.

Sagitari 22 NOV - 21 DES

Et trobes en un context d’especial compromís pel que fa a l’amor, perquè una energia positiva flueix del teu planeta regent i actua com impuls per consolidar el vostre projecte en comú.

Per desconnectar laboralment és fonamental que desactivis tots els grups de missatgeria instantània relacionats amb la feina i que evitis la temptació de revisar el correu electrònic.

És el moment ideal perquè comencis a dedicar més temps als tractaments estètics i millorar alguna part del teu físic que et faci sentir més bé.

Capricorn 22 DES - 19 GEN

Quina satisfacció quan reculls el fruit de tants esforços que has realitzat per ser recompensat amb mostres d’afecte, encara que no sigui demostracions físiques.

Els experts en economia recomanen que no fiquis tots els teus diners en un mateix lloc per garantir-te una seguretat i una força en termes financers.

Aquest diumenge la bàscula marcarà un parell de quilos de més, segurament la causa és que has viscut amb massa estrès les últimes jornades.

Aquari 20 GEN - 19 FEB

Rectificacions de conducta, disculpes i tota una sèrie d’accions destinades a reparar els teus errors amb altra gent es produiran al llarg d’aquesta jornada.

No serà el millor dia per ser productiu. Avui no seràs capaç de concentrar-te per fer correctament les teves tasques.

Les malalties estan presents pel teu voltant, amb les persones amb qui convius normalment. Has de controlar les teves emocions, encara que sigui molt dur veure’ls patir.  

Peixos 20 FEB - 20 MAR

Una vegada més les males llengües tornaran a parlar de la manera com et relaciones amb la teva parella, la teva família i els teus amics.  

Avui continues pensant si val la pena invertir una important suma de diners en una idea relacionada amb pràctiques ecològiques o naturistes.

La Lluna en el teu signe sensibilitza el teu aparell digestiu, així que durant aquest dia els astres et recomanen que tinguis especial cura amb el menjar.