La predicció dels 12 signes del Zodíac del 20 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 20 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Júpiter augmenta la complicitat amb la teva parella i fa que torni la felicitat que ha estat tan absent durant les últimes setmanes.

Plutó fa perillar els teus estalvis perquè augmenta significativament els teus impulsos consumistes. Màxim control, Àries!

És imprescindible que aparquis tots els aparells electrònics una estona abans d’anar a dormir, per tal de millorar el teu descans.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Voldràs regnar a la teva parella i et creuràs amb dret de muntar-li escenes desagradables. Baixa els fums, Taure, si no vols acabar sol.

Saturn i Plutó amenacen l’avenir de la teva economia i faran que l’ambient resulti força restrictiu. Controla la teva part consumista!

Mercuri et convida a escapar de l’estrès realitzant activitats relaxants com el ioga o el shiatsu.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Necessites recuperar la teva força interior i adoptar una actitud menys derrotista per tal de canviar la teva situació actual.

No permetis que ets nervis et facin cometre errors a la feina, allibera’t de les pressions i accepta les crítiques com quelcom constructiu.

Pots patir alguna pujada de tensió que faci que et maregis. Si és el teu cas, ingereix molt sucre i segueix una dieta saludable.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Júpiter està en una posició desfavorable i això fa que tinguis un caràcter voluble i bastant irritable.

Avui rebràs notícies sobre algun viatge de negocis o quelcom relacionat amb un projecte nou. Treballa de valent i sense descans.

La conjunció astral augmenta el teu apetit fins a límits insospitats, i pot fer que avui tinguis problemes a l’hora de controlar els excessos.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Gaudiràs d’un atractiu irresistible i d’uns ànims d’allò més elevats, convertint-te en el centre de totes les mirades.

Viuràs una setmana frenètica a la feina, però això et permetrà conèixer algunes persones que jugaran un paper clau en el teu futur professional.

No li donis tanta importància a la imatge exterior que transmets, hi ha aspectes que són molt més importants de treballar i que et poden ajudar a augmentar l’autoestima. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

La melancolia i la depressió amenacen de ser protagonistes del teu dia. Rodejar-te dels teus éssers estimats pot esdevenir la millor teràpia.

Marcar-te objectius excessivament ambiciosos faran que et frustris perquè no pots aconseguir-los. Redueix les expectatives, t’ajudarà a assolir l’èxit amb més facilitat.

Els astres fan patent la necessitat que cerquis un equilibri entre el benestar físic i el mental, per tal de gaudir d’una salut òptima.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La il·lusió que tens de poder trobar la teva mitja taronja serà l’impuls que necessites per trobar-la. No et rendeixis, Balança!

Un augment d’ingressos no farà que millori la teva economia. La clau radica en disminuir els teus desitjos materials i practicar el desinterès.

La vida no és una constant de responsabilitats, així que no et sentis malament si algunes vegades canvies les obligacions pels teus desitjos.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

El teu costat rebel prendrà el control del teu cos i omplirà la teva vida amorosa d’intensitat. És important que siguis honest amb els teus sentiments, Escorpió.

Plutó et converteix en una espècie d’imant dels diners i fa que tinguis molt encert localitzant fonts econòmiques que t’aportin grans beneficis.

Tens la capacitat de regeneració disparada, i això et permetrà tancar i curar tant les ferides físiques com aquelles de caràcter mental.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Evita somiar despert i atreveix-te a obrir el teu cor a la persona que estimes, per tal de comprovar que l’amor real és més satisfactori que el teu món de fantasia.

El dia serà una mica avorrit a la feina, així que estableix-te petits reptes i objectius per recuperar la motivació.

Sentiràs molèsties intestinals que seran causades pels nervis i l’angoixa. Aprèn a calmar la teva ment i veuràs com tot torna a la normalitat.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

La persona que ha despertat el teu interès et farà passar un mal tràngol perquè voldrà que expressis el que sents per ella. Omple’t de valor i treu tot el que portes dins, Capricorn!

Els déus de la riquesa, Mart i Plutó, confabulen perquè guanyis beneficis importants. Utilitza la teva intuïció per entendre les seves indicacions.

L’horòscop et recomana adquirir algun amulet per tal de reforçar el teu equilibri i benestar.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

No tinguis pressa per formalitzar la relació que acabes d’iniciar. Flueix amb l’Univers i deixa que les coses vagin encaixant a poc a poc.

Podràs assolir l’èxit quan deixis de tenir-li por i t’atreveixis a lluitar per allò que vols aconseguir.

El teu cel astral t’aporta un torrent d’energia que et pot arribar a pertorbar. Busca ambients tranquils i relaxats i dedica’t a ordenar tots els aspectes de la teva vida.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Atreveix-te a fer el pas amb la persona que t’agrada i coneix-la en profunditat abans d’idealitzar-la.

Els astres et recomanen tenir prudència en el terreny econòmic, ja que a l’horitzó es visualitza l’arribada d’una despesa inesperada.

No permetis que la hipocondria et segueixi torturant, és millor que mantinguis la teva ment distreta enfocant-te en coses més útils i productives. 


Comentaris

envia el comentari