YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Espanya suma 11.958 casos de Covid i 298 defuncions, amb una incidència de 142 punts

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 20 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 20 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Jornada tranquil·la en el terreny amorós, on recuperaràs la complicitat i l’entusiasme amb la teva parella després de la inestabilitat dels últims dies. Oblida’t de malgastar durant un temps, ja que seràs víctima d’alguna demora salarial i et veuràs obligat a controlar-te. Mart no il·lumina la teva casa, fent que les teves defenses estiguin una mica baixes i que siguis propens a contagiar-te de malalties.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Estaràs de tan bon humor que sentiràs ganes de sorprendre a la teva parella. L’horòscop et recomana que ho facis, i us aventureu a planificar quelcom que us faci especial il·lusió. No és el millor dia per assumir riscos financers, sobretot si impliquen algun familiar o amic proper. Aprèn a delegar feines i responsabilitats si el ritme de vida que portes et produeix angoixa.  

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

El teu regent mira a les estrelles i t’envia les energies més positives de tot l’Univers, iniciant un moment clau perquè es compleixin tots els teus somnis i desitjos. Els planetes propicien canvis laborals, o bé per la concessió de dies lliures o bé fer un gir total a la teva vida professional. Durant els següents dies tindràs certa propensió a patir mals de cap, així que intenta descansar les hores que et pertoquen i busca remeis que t’ajudin a combatre’ls.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Si la teva vida amorosa no resulta tan satisfactòria com t’agradaria, els astres et recomanen no seguir els consells de ningú i fer el que a tu t’apeteixi.  Resultaràs especialment convincent en les negociacions i les transaccions, i et servirà per resoldre els conflictes i contratemps que sorgeixin al llarg del dia. Si sents algunes molèsties, és millor que visitis un metge abans de decidir automedicar-te. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Aclareix tots els assumptes que tinguis pendents amb la teva parella abans que acabin esdevenint un autèntic problema per al futur de la relació. Durant la resta del mes viuràs moments d’angoixa econòmica, has d’aprendre a buscar noves fonts d’ingressos o bé a canviar alguns hàbits nocius que tens. Estàs en bona forma física, i això incideix de manera molt positiva en el teu benestar mental. Segueix així, Lleó! 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Un amic proper et pot aportar l’energia positiva que et manca. Relaciona’t més amb la gent del teu entorn i desterra una mica l’ostracisme en el qual vius últimament. Els planetes incideixen favorablement en aquelles activitats de caràcter més tècnic i lògic, fet que podràs aprofitar especialment a la feina. Les teves defenses no travessen el seu millor moment, i seràs propens a patir refredats i a ressentir-te de la gola.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Deixa de criticar i comença a dir només aquelles coses que series capaç de reconèixer davant els implicats, i veuràs com l’energia positiva de la teva vida augmenta de manera significativa. Ser un bon cap no és sinònim de ser un bon líder. Si tens la mala sort de topar-te amb un superior inepte, pren paciència  i intenta que no t’afecti res del que et diu. Reajusta els horaris del menjar i consumeix una dieta variada, evitant els excessos en la mesura del possible.  

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Si tens parella, pot ser que comencis a desitjar una altra persona. Per molt difícil que sigui, l’horòscop et recomana que siguis sincer amb ella, ja que aquest és un dels pilars fonamentals de les relacions. La feina es pot convertir en la teva via d’escap si els altres terrenys de la teva vida no van tan bé com desitjaries. Tenir una bona figura depèn, a banda de l’alimentació, de la roba i l’aspecte que presentis, així com de la postura que adoptes normalment. Tingues-ho en compte a partir d’ara!

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Començaràs a sentir certa atracció per una persona a la qual has conegut fa poc. Posa’t les teves millors gales i prepara’t per gaudir d’una jornada memorable. La teva ambició serà clau a l’oficina, i et permetrà viure un dia d’allò més productiu. Els astres fan patent la necessitat que et cuidis una mica més, i deixis de banda aquells hàbits que saps que són extremadament dolents per a la teva salut.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

T’hauràs d’esforçar de valent si no vols que el teu temperament acabi produint alguna baralla o discussió amb gent del teu entorn. Consulta i controla les teves inversions, perquè és altament probable que la fortuna estigui de la teva part i et doni alguna sorpresa molt agradable. Últimament estàs una mica descol·locat i no t’entens ni tu mateix. Desfoga’t amb algú de confiança, et pot ajudar a veure les coses des d’una altra perspectiva.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

La situació dels Aquaris emparellats no millorarà fins que no aprenguin a deixar de banda els retrets. Tracta la teva parella amb amor i veuràs com tot canvia ràpidament. L’horòscop et recomana que et centris a estretir lligams amb els teus companys de feina, t’aportarà resultats molt més positius dels que imagines. Abans de començar cap dieta, és millor que depuris l’organisme bevent molta aigua i una mica de te verd cada cop que tinguis gana.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

La gelosia serà la principal protagonista del dia, però aquest sentiment et pot ser d’utilitat si ho utilitzes per treballar les carències que tens i que els produeixen. Algú de la teva feina pot intentar jugar-te-la, però no permetis de cap manera que et prengui el pèl. La teva pell es pot ressentir a causa dels canvis de temperatura. Una bona crema hidratant pot ser la solució perfecta per combatre el problema. 


Comentaris

envia el comentari