L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 20 de setembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 20 de setembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Venus exercirà una influència molt positiva en el terreny de l’amor, tant si tens parella com si estàs solter, així que gaudeix el màxim possible i deixa’t seduir per aquest meravellós sentiment. Si estàs considerant la possibilitat d’ampliar la plantilla de la teva empresa, és possible que el candidat ideal estigui més a prop teu del que creus. No oblidis realitzar una rutina d’exercicis diària per mantenir-te en forma, i durant el dia d’avui intenta esdevenir una persona més tolerant i menys rancorosa. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Plutó no afavoreix les relacions afectives durant la jornada d’avui, així que pren paciència i planteja’t què és exactament el que busques en una relació de parella, et serà d’utilitat en un futur pròxim. És millor que evitis aquelles inversions que comportin un risc elevat, ja que avui els astres no faran cap bé a la teva economia. L’horòscop et recomana buscar més estones de descans i realitzar algun exercici de relaxació, esdevindran ideals per algú amb jornades tan cansades i intenses com tu.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Intenta evitar els enfrontaments i les discussions directes, i desterra aquells sentiments que empitjorin el teu humor, ja que avui serà, si més no, un dia complicat. Els planetes afavoreixen aquells treballs que requereixen que aflori la part més creativa i enginyosa dels Bessons, mentre que aquelles activitats de caràcter més lògic i calculador es poden convertir en autèntics mals de cap. Cal que trobis un equilibri entre aquelles rutines totalment sedentàries i les que exigeixen un nivell de rendiment massa elevat.   

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquells Crancs que tinguin parella hauran de reflexionar sobre els aspectes de la relació que no els acaben de convèncer, i caldrà que considerin si la seva actitud és la més indicada a l’hora d’enfrontar els problemes que puguin sorgir. Si hi ha quelcom a la feina que no ets capaç de respondre o resoldre, millor que et mantinguis al marge, o pots córrer el risc de quedar malament davant el teu cap. Els canvis de temperatura et poden jugar una mala passada, així que si sents que la temperatura corporal es descontrola, posa-hi remei tan aviat com es pugui.  

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Els amors platònics són molt bonics, però també esdevenen víctimes de grans idealitzacions. No t’il·lusionis fins que no estiguis segur que l’altra persona t’agrada de veritat, amb totes les seves virtuts i defectes. Si dubtes d’allò que estàs estudiant, o creus que no has escollit el camí adequat per a tu, avui és la jornada ideal per prendre una determinació definitiva. L’horòscop et recomana que baixis una mica el teu ritme de vida, o acabaràs el dia realment esgotat i sense forces per continuar amb la teva rutina.  

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres et produiran una baixada d’ànims molt difícil de controlar i contrarestar, hauràs de lluitar amb tot el teu ímpetu per sortir del pou. Una quedada amb amics o amb algú que et faci sentir bé esdevindran el remei ideal. Es preveu una millora econòmica, lenta però progressiva, i que perdura en el temps, així que felicitats! Per contra, si sents que els teus músculs es ressenten de tanta activitat frenètica, una visita al fisioterapeuta t’anirà com anell al dit.     

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Venus t’aporta un torrent de sentiments positius als quals no pots fer cas omís, així que entrega’t a l’amor i a tot el bo que la vida té preparat per a tu. Però vigila amb desitjar més reconeixement del que et pertoca, és millor que actuïs des de l’humiliat i sense esperar res a canvi, així l’Univers no deixarà de sorprendre’t! Amb tot, avui és un dia on és necessari que segueixis els consells que et donin els teus éssers estimats, ja que et poden aportar un punt de vista que ni t’havies plantejat, i sempre ho faran pensant en el que és millor per a tu.  

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Els astres conspiren a favor teu, facilitant un possible romanç amb una persona del teu entorn laboral. Potser l’admiració que senties per algú de la teva oficina és quelcom més seriós del que pensaves. Compte amb mostrar més entusiasme del normal davant els teus superiors, és millor que mantinguis un perfil baix i et limitis a complir amb les teves obligacions, això incidirà molt positivament en la teva economia. Si fa dies que l’esquena et fa mal, potser va sent hora de plantejar-se realitzar algun esport com natació o Pilates.     

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

L’optimisme que tant et caracteritza esdevindrà difícil de mantenir durant el dia d’avui, fent que puguis actuar amb un victimisme exagerat i innecessari. Controla les males paraules i les acusacions sense fonaments, i pensa que amb aquesta actitud no solucionaràs cap problema. La posició dels planetes aportarà grans dosis d’estrès a la feina, així que controla els nervis i intenta donar el millor de tu mateix. L’espiral de negativitat farà que en arribar a casa només vulguis descansar, així que avui et pots permetre concedir-te una treva al final de la jornada.  

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

La tensió prendrà protagonisme en el dia d’avui, però amb una actitud proactiva i amb ganes de parlar i solucionar les coses, tot quedarà en una mera anècdota. A la feina, ha arribat l’hora d’innovar, a no ser que vulguis que la competència t’avanci i et prengui el lloc -i la clientela- a una velocitat vertiginosa. L’horòscop et recomana que comencis el dia prenent un esmorzar complet i que t’aporti l’energia que necessites, o el cansament anirà augmentant fins que et deixi KO i acabi incidint en el teu estat d’ànim. 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Si ets un Aquari amb parella, pots estar content, ja que avui tot fluirà. Si estàs solter, és moment de sortir al carrer i que et donis a conèixer, t’estan esperant persones realment interessants! Una gran notícia en l’àmbit econòmic, que feia molt temps que esperaves, servirà com a motivació per als pròxims reptes que vagin sorgint. Cuida amb especial precaució les teves cordes vocals, perquè avui corren el perill d’acabar patint afonies o molèsties similars. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Si et sents feliç, i estàs enamorat, no dubtis en cridar-ho als quatre vents! Mai l’amor pot ser una mala notícia, i si algú sent enveja o et critica, el problema és seu, no teu. En el terreny laboral, fins i tot les situacions que semblin dolentes acabaran esdevenint un revulsiu molt positiu per la teva situació. Si vols invertir, fes-ho amb tu o amb els teus, ja que la felicitat és quelcom que té molt més valor que tot l’or del món. 


Comentaris

envia el comentari