La predicció astral del 21 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 21 de febrer

Imagen
La predicció astral del 21 de febrer | CatalunyaDiari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Respira profund i tranquil, Àries! Perquè el planeta Venus farà brillar una gran llum en els teus amors, que et guiaran pel millor dels camins cap a la felicitat.

Mercuri t'ajudarà aquest dia perquè organitzis amb més saviesa els teus diners, encara que les intencions s'esvairan a mesura que avancin les hores.

Tens un bon dinamisme i un millor sentit de l'humor, que fa que aquelles malalties quotidianes que pateixes (per exemple, molèsties a l'esquena) siguin més suportables.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Els impactes planetaris t'ajudaran a apropar-te, no emocionalment sinó físicament, a la persona que estimes i al teu propi cor.

Aprendràs a desfer-te de certes despeses innecessàries, tant de bo que per sempre, encara que si és només durant una temporada, tampoc estaria malament.

Fa quan que no neteges en profunditat el teu bany? Amb l'aspecte actual de Plutó i com incideix en la teva salut, faries bé a estar una mica més alerta del normal en aquestes coses.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Igual que comences el dia molt afectuós, amb ganes de gaudir de la companyia de la teva parella, amb el pas de les hores t'acabaràs convertint en un ésser totalment diferent.

Tens un lloc de treball molt exigent, que fa que fins i tot hagis d'endur-te algunes tasques a casa. La teva família no suporta que la feina els estigui apartant de tu.

Hi ha gent que t'acaba traient de polleguera, sobretot aquells que canvien d'opinió al minut. T'obligaran a fer les coses diverses vegades i en moltes ocasions hauràs de mossegar-te la llengua.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest dijous els astres advoquen per convidar-te a mostrar-te tal com ets, sense gens de por, perquè la teva altra meitat seguirà aquí al teu costat. Llença al foc la màscara que et fiques i trepitja fort dient que estàs aquí amb els teus defectes i les teves virtuts.

Estreny amb força del teu cinturó i tanca amb clau la teva cartera perquè estaria francament bé que avui tinguessis un dia bastant humil.

El teu estat general serà bo i la teva vitalitat excel·lent, encara que va bé que segueixis les recomanacions del metge.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si ets dels Lleó que estan començant una relació, podries avaluar avui si de debò et motiva o si és una relació per passar l'estona.

Estàs en un dia propici per realitzar inversions a llarg termini. Estudia el mercat i considera demanar consell a algun conegut professional que entén de l'assumpte en el qual vols participar .

Hauràs d'extremar les mesures d'higiene a la teva llar, ja que una persona del teu entorn familiar o laboral podria estar passant per una infecció greu fruit d'un contagi.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

A vegades discuteixes sense motius amb la teva parella. Encara que tingueu diferències mínimes a l'hora d'abordar certs assumptes, tot això acabarà desgastant la relació.

No et costarà molt arribar a final de mes. Avui et retornaran uns diners que tenies ganes de cobrar. Encara que no és una quantitat massa elevada, t'ajudarà per afrontar una sèrie de pagaments.

No aconsegueixes treure’t de sobre un refredat que comença a incomodar-te, sobretot a les nits, quan presentes problemes respiratoris. Penses que tot va bé, però si no fas alguna cosa per part teva, no aconseguiràs curar-te.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

No vols que canviï la imatge que té de tu, però a vegades és necessari o acabes caient en relacions falses. Sigues valent, està dins de la teva naturalesa.

Avorrit d'una feina monòtona i que res ha d'oferir-te? Circumstàncies alienes al teu control faran que canviï l'escenari. Deixar-la és una idea que t'ha estat passant el cap i ara resulta que es fa realitat.

Si estàs començant una relació, convé que us feu revisions mèdiques. No és bo lliurar-se sense més a la passió, sobretot sense cap mena de mètode anticonceptiu pel mig.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

En el passat has protagonitzat drames innecessaris per intentar mostrar el teu punt de vista particular a l'altra persona, encara que hagi estat sense cap mena de maldat… La gent i la seva susceptibilitat excessiva!

A vegades et fa falta una petita estirada d'orelles per rendir al màxim, però procura la pròxima vegada no arribar a aquests extrems. Et mereixes una vida una mica més tranquil·la i sense tants sobresalts, no trobes?

Es descobriran uns resultats que no esperaves, t'inquietaves per una malaltia i resulta que són uns altres els fronts els que has d'atacar.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els astres et conviden aquesta jornada a trencar l'aïllament que t'has imposat i viure una vida social plena que vindrà afavorida per una brillantor especial.

Dels contactes poden sortir grans projectes, i sembla que els astres no indiquen un camí cap a l'èxit en solitari, sinó més aviat una necessitat de comptar amb els altres.

Canvis sobtats de pes i obesitat, aparició de problemes a la pell, halitosis... Aquests i altres petits problemes són grans preocupacions per a la teva autoestima.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Encara que hagis viscut en el passat situacions de falsedat o mentides, no té per què repetir-se aquesta situació. Les persones poden canviar, poden modificar les seves actituds o atenuar els seus defectes.

En aquesta jornada hauràs d'afrontar una despesa domèstica inesperada. No es tracta d'alguna cosa que hagis pogut preveure. Aquests problemes succeeixen en totes les llars i no hauries de culpar-te.

Si t'obstines a cuidar la teva alimentació i realitzes una mica d'exercici, et sentiràs molt millor i podràs equilibrar el teu sistema nerviós enfront de les preocupacions que tens al llarg del dia.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Qui no va voler quan va poder, no podrà quan vulgui… Estàs desaprofitant l'oportunitat de felicitat que aquesta persona t'ofereix en obrir-te el seu cor, Aquari?

Si tant t'agrada ajudar les persones, què és el que et deté a treballar d’això? No et faràs ric, però treballant en una feina de poca qualificació, tampoc!

Estàs a punt de viure transformacions interiors, però no les viuràs amb inquietud sinó amb alegria. Això poden ser canvis psicològics derivats de l'acceptació que el teu cos envelleix.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Sentiràs que l'entremaliat Cupido t'ha tirat una de les seves fletxes i dona en el blanc. És molt important que no creguis que tots estan connectats amb tu, les teves emocions i sensacions són teves.

No dubtis massa. Moltes vegades has perdut oportunitats per por de gastar els teus diners. Canvia la teva mirada sobre l'abundància.

La tos és una reacció de defensa del cos. Encara que no tinguis cap altre símptoma que el de la tos, no hauries de deixar de visitar al teu metge de capçalera.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari