ÚLTIMA HORA

🚨 Pedro Sánchez: «No contemplo un confinament a Espanya»

L’horòscop dels 12 signes del Zodíac del 21 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 21 de gener

Àries21 MAR - 19 ABR

A l’àrea dels sentiments, aquest dilluns comença malament pels Àries, ja que la confusió i la gelosia estan regnant poderosament.

A la teva feina no dubtis en mostra bona voluntat, i en el cas que en algun moment tinguis un atac d’ansietat o et trobis estressat, prova de dissimular-ho i respirar profundament.

Allargar molt la festa durant aquesta nit serà molt nociu avui, et convé descansar com cal.

Taure20 ABR - 20 MAI

L’exigència serà molt forta a l’amor per aquells Taure que estan ara mateix solters, ja l’esperit inconformista els afecta especialment.

T’equivoques quan no valores prou la teva feina, creus que les coses són molt fàcils de fer i potser no és així, Taure.

En principi la salut no t’hauria de causar cap mena de molèstia aquest dilluns, si no és que aquest cap de setmana hagis fet algun excés i encara arrosseguis alguna pedra.

Bessons21 MAI - 20 JUN

L’avorriment no tindrà lloc en el terreny de l’amor i de les relacions afectives. Entraràs en un frenesí que et farà sentir molt bé. Enhorabona, Bessons!.  

Estàs immers en un període confusió laboral que fa que et sentis una mica bipolar. Abans de prendre cap decisió, reflexiona sobre que vols fer realment.

Massa hores de son acumulades comences a afectar el teu organisme i perjudiquen la teva salut. Perquè no proves de no deixar posat el despertador per un dia? T’anirà bé.

Cranc21 JUN - 22 JUL

En el terreny sentimental, el natiu de Cranc vol ser molt protector amb la persona que estima, i en principi satisfaràs tots els seus desitjos, pensant només en el seu benestar.

Has de superar aquesta por que a vegades t’envaeix i que no deixa que gastis per temor a passar penúries en un futur.

Si et veus obligat a passar molt temps a casa, és possible que sentis que et falta oxigen per respirar i tinguis una mica de claustrofòbia.

Lleó23 JUL - 22 AGO

La Lluna des de Lleó et farà estar hipersensible, amb tendència a la melangia i a sentir-te incomprès.

Mart des d’Àries et sorprèn amb una nova oferta de feina que compleix amb tot allò que anaves buscant.

Les tensions de la vida diària a les quals et veus sotmès t’obliguen a fer un canvi d’actitud quant a la teva psique i espiritualitat.

Verge23 AGO - 22 SET

La teva vida social està alterada i durant aquesta jornada sentiràs que persones molt properes a tu s’allunyen, en canvi, et confortarà fer noves amistats.

Avui et sentiràs atret per un corrent d’inseguretat davant els rumors de possibles acomiadaments a la teva feina.

El més important és que torni a assumir novament les rutines com més aviat millor, que dormis les hores que necessites i que no oblidis menjar de manera lleugera.

Balança23 SET - 22 OCT

Estàs tenint un mal dia? No et preocupis i assumeix-lo amb tranquil·litat, recorda que no és la millor jornada per començar-la amb una discussió.

Dient la veritat, aconseguiràs sempre tot allò que et proposis. Els fets són com són, i si proves d’alterar-los o distorsionar-los, això s’acabarà girant contra tu.

No t’agrada gens cuinar, però no et queda un altre remei si vols mantenir la teva figura, Balança.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

L’actual posició de Venus estimula que siguis més assertiu en la teva relació. Vols fer més coses de les que finalment acaben passant.

És un dia idoni per prendre decisions, iniciar canvis, començar projectes... Els bons començaments prometen finals feliços.

Avui els planetes et protegeixen amb les seves bones energies. Això sí, no t’excedeixes en els teus esforços, perquè no hi haurà influència positiva que et salvi d’una bogeria.

Sagitari22 NOV - 21 DES

Avui es manifestaran amb més força a la personalitat dels Sagitari alguns canvis rellevants que et poden portar confusió, desorientació i incomprensió.

Per tenir èxit en els teus negocis i els teus projectes, aquest dilluns és de vital importància que intensifiquis la teva capacitat de persuasió.

Has tingut uns dies bastant accidentats per la teva salut, has patit algun accident que t’ha causat una ruptura o algun esquinç.

Capricorn22 DES - 19 GEN

Aquest dia d’eclipsi de Lluna serà inoblidable. Les emocions estaran desbordants i l’excitació serà extrema.

Avui portaràs molt malament les qüestions laborals. Arribar al final de la jornada laboral serà un suplici, ja que tova la teva energia mental està a una altra banda.

La sensibilitat que la lluna eclipsada duu al teu cos farà que puguis patir alguna neuràlgia, susceptibilitat emocional i molèsties psicosomàtiques durant el matí.

Aquari20 GEN - 19 FEB

La teva vida en aquests moments sembla una pel·lícula romàntica. Vius rodejat d’amor, completament realitzat en el terreny sentimental. Felicitats!

Seguir les teves pròpies idees i intuïcions resultarà molt lucratiu avui, la inspiració de la lluna es posa al servei de Mercuri per enriquir la teva imaginació.

Pel que fa a la teva salut física i mental, et trobes en plena forma i finalment oblidaràs els teus problemes d’autoestima.

Peixos20 FEB - 20 MAR

Avui sentiràs una cosa que mai havies sentit abans. Una emoció especial recorre tota la teva medul·la i et duu a llocs que només havies visitat en somnis.

Les estrelles t’influeixen de manera molt positiva i fan que comprenguis els comportaments que et condueixin a l’èxit i a la satisfacció dels teus desitjos.

La vida que duus i les teves tasques fan que abusis de la ta vista. Però també l’ansietat pot afectar a la teva capacitat de veure-ho tot clarament.


Comentaris

envia el comentari