L’horòscop diari dels 12 Zodiacals del 21 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 21 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Avui necessitaràs el suport de la teva parella més que mai, però això no facilitarà les coses entre vosaltres. Soluciona-ho abans que sigui massa tard i la relació acabi morint.

Et debatràs entre delatar a un company de feina que és el dimoni en persona, o esperar que li caigui la careta. És millor que observis amb atenció i esperis el moment oportú.

Els astres t’aconsellen omplir la banyera i deixar-te envair per la tranquil·litat. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

La gent del teu entorn pot atabalar-te a base de preguntes. En lloc de deixar-te dominar per l’angoixa, l’horòscop et recomana valorar el seu interès per tu.

És important que saldis els teus deutes com més ràpid millor, per evitar futures complicacions i processos judicials.

El cel astral afavoreix tot el que estigui relacionat amb la reproducció dels Taure, oferint la conjuntura perfecta per aquells que estiguin considerant la possibilitat d’ampliar la família.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs al mig d’una revolució còsmica que et crea inestabilitat interna i et fa sentir perdut. Afronta la situació amb maduresa i actua amb generositat per solucionar-ho.

La teva situació econòmica es manté estable, en un nivell que no és especialment bo però tampoc dolent. Practicar l’estalvi actiu et pot ajudar a millorar.

Notaràs les cames un xic pesades, i les varius et poden causar algun mal de cap. Un bany de contrastos o sortir a passejar una estona cada dia serà el millor remei.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Plutó amenaça la tranquil·litat de la teva parella i us fa propensos a viure tensions, conflictes i enfrontaments. Paciència i bona voluntat, Cranc!

Tindràs idees molt valuoses en el terreny professional, però és important que les registris perquè els planetes auguren un intent de plagi d’algú del teu entorn.

Mart augmenta la teva energia però et fa susceptible a patir mals de cap i de gola.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Sents força responsabilitat per tots els problemes que han sorgit últimament entre la teva parella i tu. Canvia l’actitud per una altra de més comprensiva i generós, i tot tornarà a la normalitat.

Per tal de trobar la millor feina per a tu, és recomanable que et centris només en aquelles ofertes que s’ajustin al teu perfil professional.

El teu ritme de vida patirà una desacceleració i podràs començar a gaudir més de les coses bones. Enhorabona, Lleó!

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres auguren alguns problemes i discussions familiars. Si en algun moment et sents angoixat, no dubtis en apartar-te a un lloc silenciós per tal de desconnectar.

S’obre una nova fase en el terreny de les relacions laborals, on la col·laboració i la comunicació tindran un paper fonamental.

No ignoris els problemes cutanis, poden ser l’indicador que quelcom greu està succeint al teu organisme.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Tindràs la capacitat de solucionar tots els problemes que sorgeixin sense que la negativitat afecti el teu ambient domèstic. Felicitats, Balança!

Et convertiràs en el millor assessor econòmic d’aquells amics o familiars que tinguin algun problema.

És fonamental que cultivis la tranquil·litat i la paciència i que t’allunyis d’ambients estressants, inclús si això implica canviar de lloc de residència.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Evita projectar els teus anhels i desitjos sobre la teva parella, o aquesta idealització t’acabarà frustrant i derivarà en conflictes i confrontacions.

Els astres ofereixen un panorama astral ideal perquè reclamis els teus deutes, per molt que no necessitis els diners o que no t’atreveixis a demanar-los.

Necessites silenciar els pensaments i desconnectar una mica del món que et rodeja. Busca activitats a l’aire lliure i rodeja’t de gent que et faci sentir bé.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Distreure’t dels problemes afectius et pot anar com anell al dit i esdevenir la teràpia perfecta per tal de trobar la millor solució a tots ells.

Allunya’t de les persones aduladores, ja que no et faran cap bé durant la jornada d’avui. Intenta mirar més enllà i prepara’t per les jornades que vénen, seran molt mogudes.

Els astres t’aconsellen buscar espais on puguis gaudir tant de la teva soledat com del silenci.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Trenca amb la bombolla d’ostracisme i responsabilitat que regna a la teva vida i surt a demostrar que també ets capaç de divertir-te.

Replanteja’t l’última estratègia que has adoptat a la feina, ja que hi ha vies més senzilles i eficaces d’arribar als teus objectius.

L’horòscop et recomana practicar la tècnica del somriure, ja que té una multitud de beneficis que incideixen en la teva salut.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Has conegut una persona que canviarà completament la teva vida. Si vols que regni l’harmonia, és millor que obris la ment i siguis molt pacient.

No permetis que la teva actitud t’allunyi de l’èxit professional. Escriu tots els passos que has de seguir per aconseguir els teus objectius, i llança’t a la piscina d’una vegada!

Ets incapaç de seguir les dietes, per tant és absurd que ho intentis. Centra’t a menjar aliments saludables i complementa’ls amb una mica d’exercici.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Tingues especial cura de l’ús que fas de les paraules, ja que Mart bloqueja la influència de Mercuri i això pot derivar en alguns problemes de comunicació.

Elimina la paraula «no» del teu diccionari i intenta que totes les afirmacions que diguis al llarg del dia siguin positives, i veuràs com augmenta la teva riquesa.

Els marejos poden ser un indicador de molts problemes i patologies. Si últimament n’has patit sovint, demana cita amb el teu metge de confiança.


Comentaris

envia el comentari