L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 21 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 21 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Venus ajudarà a esclarir les teves relacions amoroses i farà que la teva parella se sinceri amb tu, malgrat que potser no t’agrada el que et diu. Jornada ideal per posar els teus comptes al dia i per enfrontar-te als problemes financers més urgents que tinguis. Intenta controlar els nervis i evitar comportaments propis de l’estrès. La natació pot esdevenir un gran remei.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Viuràs alguna turbulència en el terreny amorós, probablement provocades per la manca de comunicació. El Sol il·lumina la teva economia i fa que les teves despeses es compensin ràpidament amb ingressos inesperats. A més, tindràs la capacitat d’aconseguir qualsevol objectiu que t’hagis plantejat en referència a la teva salut. 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Estaràs especialment somiador i fantasiós, motiu pel qual t’hauràs d’esforçar al màxim si vols seguir tocant de peus a terra. Malgrat no ser la jornada ideal per treballar en equip, aconseguiràs resoldre tots els problemes que es presentin a la feina mitjançant l’ús de la teva intel·ligència. Avui tindràs ganes de gaudir de la teva soledat i del teu propi espai. Aprofita-ho per reflexionar i per aclarir totes les idees de la teva ment.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Desterraràs la idea de controlar en tot moment les teves emocions, i això et permetrà viure una de les jornades més intenses i apassionants en el terreny de l’amor. La confiança amb tu mateix serà de vital importància per evitar que aquells companys de feina que busquen la teva desgràcia se surtin amb la seva. Si últimament et sents una mica sol i tens molt temps lliure, l’horòscop et recomana que contemplis la possibilitat d’adoptar una mascota.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Hauries de canviar l’actitud respecte a la teva parella si no vols acabar dinamitant tu mateix la vostra relació. La planificació tindrà un paper fonamental i protagonista al llarg del dia, i et permetrà començar la setmana de la millor manera possible. No tinguis por a equivocar-te en quelcom relacionat amb la teva salut, no té per què suposar cap drama ni desembocar en cap problema seriós.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Intenta controlar els impulsos i actuar amb la teva part més espiritual i intel·ligent, donant més importància als petits plaers. Si en el terreny laboral o econòmic sorgeix algun imprevist o inconvenient, no et desesperis, ja que no et servirà absolutament de res. Saps de sobres que el ritme de vida que has adoptat des de fa unes setmanes no és gens saludable, així que l’horòscop et recomana canviar-lo abans que sigui massa tard.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Deixa de banda la gelosia i el sentiment de pèrdua respecte a la teva parella, i veuràs com la relació millora substancialment. L’instint emprenedor del teu interior cobrarà força i farà que vulguis engegar un negoci propi. Els astres et són favorables, així que és el moment ideal per fer-ho. Si vols atreure l’harmonia a la teva vida, posar ordre a la teva llar pot ser una bona manera d’aconseguir-ho.  

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Venus brilla amb força i omplirà el teu dia d’afecte, amanyacs i paraules boniques, fent que l’amor sigui el principal protagonista. Una bona manera de reduir despeses és la de compartir vehicle amb els teus companys de feina. Per què no ho proves? La teva vista es pot veure una mica perjudicada, busca exercicis de relaxació ocular per no carregar massa els ulls.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els planetes t’atorguen l’oportunitat d’embellir la jornada amb moments i vivències d’allò més apassionades i romàniques. Sigues generós en el terreny laboral, i l’Univers t’ho recompensarà oferint-te l’ajuda d’algú que pot solucionar les possibles traves i problemes econòmics. Tindràs els ànims molt elevats, de manera que comptaràs amb una vitalitat de la qual feia molt que no gaudies. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Si la teva parella ha iniciat una nova amistat amb algú, i no et dóna bona espina, confia amb la teva intuïció i fes-li saber, ja que no portarà res bo a la vostra vida. Si a la feina et toca matinar, i això repercuteix negativament en el teu humor, t’alegrarà saber que avui podràs descansar i recuperar forces. Les contínues visites mèdiques i els llargs processos de recuperació et fan sentir intranquil, però pensa que tenir una actitud positiva és vital per accelerar la teva cura.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Les relacions tòxiques són extremadament perilloses. Si la teva parella et provoca més patiment que felicitat, és millor que tallis el problema d’arrel, abans que s’acabi convertit en un problema molt més greu. Avui estaràs al teu màxim rendiment i aconseguiràs acabar tot allò que et proposis. Vigila quan surtis al carrer, perquè avui és probable que siguis víctima d’algun accident.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Es preveuen problemes i conflictes relacionats amb la convivència, sobretot si comparteixes casa amb algun ésser estimat. Pren paciència i no bolquis totes les teves frustracions sobre ells, perquè és una actitud totalment equivocada. Encara que s’apropi el final de mes, intenta controlar al màxim les despeses innecessàries i inverteix només en coses absolutament necessàries. Amb una vida tan moguda com la teva, molts cops t’oblides de descansar i cuidar-te. Posa-hi remei, ja que el cansament continu pot acabar perjudicant el teu rendiment. 


Comentaris

envia el comentari