L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 21 de setembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest divendres, 21 de setembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Totes les teves relacions afectives gaudiran d’un ambient ple d’harmonia, pau i felicitat. Aprofita per estretir lligams amb la gent que t’importa i no dubtis en transmetre el sentiment d’amor i gratitud que et domina. Si tens algun projecte engegat, avui patirà un cert retard a causa de motius burocràtics, així que pren paciència i no desesperis. Ignora aquelles persones que intentin pertorbar el teu benestar mental, i intenta no malgastar temps en aquells assumptes que no valen la pena. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Hauràs de parar especial compte amb les bromes pesades, ja que poden acabar cansant les persones del teu entorn i fins i tot dinamitar la teva relació de parella, si és que en tens. Les teves finances requereixen una millor gestió, així que deixa els laments de banda i centra’t en la manera de millorar la seva situació econòmica. No t’oblidis de l’exercici físic, t’ajudarà a mantenir en equilibri el teu cos i el teu estat d’ànim.  

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Tinguis parella o estiguis solter, la jornada d’avui demanda que surtis a passar una bona estona i a realitzar alguna activitat que t’apeteixi en companyia d’algun ésser estimat. A la feina, hauràs de servir-te del teu poder de convenciment si vols aconseguir els objectius que fa temps que persegueixes. Si estàs enmig d’un procés de recuperació, pot ser que avui no aconsegueixis els resultats esperats, però no decaiguis, i, si et convé, demana consell a algun professional.   

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Els planetes afavoreixen les peticions de matrimoni o la presa de decisions que tinguin a veure amb formalitzar d’alguna manera la vostra relació. Si has patit un canvi en l’àmbit econòmic o del treball recentment, hauries de començar a distingir entre les despeses de primera necessitat i aquelles que poden esperar. La teva salut digestiva estarà avui a la corda fluixa, així que evita els menjars massa contundents i comença a cuidar la teva dieta. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

La teva alta autoestima i el teu orgull de lleó pot causar-te algun problema a l’hora de trobar parella, ja que no tothom estarà disposat a besar el terra per on passes. Per molt preparat que estiguis a la feina, no sembla que els teus superiors tinguin intenció de recompensar-te com et mereixes, així que hauràs de decidir si estàs disposat a cedir o prefereixes seguir buscant el teu camí. Els astres preveuen un dia dur quant a salut es refereix, així que t’aniria genial poder comptar amb algú que cuidi de tu i t’aporti els mims que necessites.  

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Si la relació que acabes d’iniciar no avança al ritme que t’agradaria, prova de canviar d’estratègia i a establir un clima més íntim i favorable per dialogar. Afortunadament, després de diverses setmanes d’angoixa econòmica, rebràs una bona i agradable notícia. Avui notaràs una sobrecàrrega d’energia, i hauràs d’intentar trobar l’equilibri entre les forces positives i aquelles negatives que amenacen la teva felicitat.    

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La frustració irromprà a la teva vida amorosa perquè no seràs capaç de comprendre del tot què pensa la teva parella. És simple, tan sols has d’eliminar els prejudicis de la teva manera de mirar els altres. Si fa temps que rumies en engegar un nou negoci, avui és el dia ideal, perquè els astres confabulen a favor teu. La teva salut estarà pels núvols, així que aprofita aquesta energia per realitzar algun tipus d’esport o exercici físic.  

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

La inestabilitat amorosa serà la protagonista al llarg del dia d’avui, i cada vegada es fa més imperiosa la necessitat que afrontis els problemes i actuïs amb determinació, per molt que puguis ferir algunes persones. Notaràs la creativitat disparada, fet que pots aprofitar per canviar algunes pautes d’inversió i donar un cop d’efecte a la teva economia. L’horòscop et recomana que visquis la vida amb calma i, sobretot, que facis servir protecció sempre que mantinguis relacions sexuals, o no tardaràs a penedir-te’n. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Si has enganyat la teva parella, o estàs mantenint una relació paral·lela, és hora d’acabar amb les mentides. I és que no sols estàs fent mal a algú que ho ha donat tot per tu, sinó que la situació acabarà portant-te molta ansietat i nerviosisme, i no acabarà bé. Compte amb malgastar més diners dels necessaris, o hauràs de tirar d’estalvis i la teva situació econòmica semblarà el rosari de l’Aurora. Desconnecta una mica del teu dispositiu mòbil i mira de descansar, ja que l’addicció per la tecnologia et pot portar algun disgust.   

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Si no travesses el millor moment amb la teva parella, l’únic que necessites és tenir paciència i esperar uns dies, i veuràs com tot torna a la normalitat. Comença a canviar aquesta actitud negativa que has adoptat en les últimes setmanes, ja que si no és impossible que res se solucioni. Compte amb el colesterol, comença a descontrolar-se i hauries de posar-hi remei com més aviat millor.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Per molt que et declaris amant de la llibertat, no pots negar els sentiments de gelosia que han aflorat en la teva persona en els darrers dies. No tinguis por, i comunica-li a la teva parella abans que la situació es descontroli. En el terreny laboral, avui és imprescindible que no et rendeixis, i que plantis cara a tots els contratemps amb els quals topis. Si sents mal al pit, no cal que t’espantis, hi ha molts motius que no fan perillar la teva vida. Així i tot, si vols quedar-te més tranquil, l’horòscop et recomana visitar un facultatiu perquè et faci una revisió.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Neptú et fa desprendre un encant i un misteri especials, de manera que avui seràs com un imant per tots els que t’envolten. Aprofita-ho per ajudar algú que ho necessiti, millorarà la teva energia. Els astres preveuen algú que passa per un mal moment demanant-te un préstec, reflexiona bé abans de prendre cap decisió. Si t’apeteix menjar quelcom no massa saludable, avui pots fer una excepció, però no t’hi acostumis!


Comentaris

envia el comentari