Consulta aquí el teu horòscop Zodiacal del 22 de desembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 22 de desembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

La teva parella és l’única persona que t’ha donat suport en els mals moments, ara ha arribat el teu torn.

A la feina et demanaran que hi dediques unes hores extra que no et pagaran, així que hauries de veure si realment val la pena que continues treballant allà.

No gaudiràs de gaire temps lliure al llarg del dia, així que si vol fer una mica d’exercici, hauràs de matinar de valent.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

No pots ser tan egoista en una relació de parella, hauries de provar de compartir amb l’altra persona tots els teus béns.

És un dia ideal per jugar a la loteria, encara que no guanyis molts diners sí que gaudiràs de l’emoció de viure un sorteig.

Si no corregeixes la teva postura en seure, és impossible que les molèsties a la teva esquena se’n vagin i continuïn empitjorant.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Has de ser sempre sincer amb la teva parella, saps perfectament que ella detecta molt fàcilment les teves mentides.

Abans de realitzar cap mena d’aposta amb els teus diners recorda que és millor que estableixis uns límits per fer una millor gestió dels teus estalvis.

Anar a nedar a la piscina hauria de ser perfecte per relaxar-te, sobretot si la tensió que has acumulat els darrers dies és molta

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Vols obrir les portes del teu cor a algú altre, però per fer-ho cal que et mostris tal com ets y no que exageris les teves virtuts.

No ets de les persones que acostumen a queixar-se de la seva situació econòmica perquè saps que hi ha gent que es troba pitjor que tu.

Sempre estàs pendent de la resta de persones però potser hauries de tenir també cura de la teva salut, podries patir alguna lleu malaltia.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Avui et retrobaràs amb una persona del teu passat, tot i que creies que l’havies oblidat sembla que encara sent alguna cosa.

Seria una bona idea guardar dins una guardiola les monedes que et vagin sobrant, veuràs com en unes setmanes obtindràs uns bons estalvis.

Vigila més les ferides que et facis a les teves cames, si no cicatritzen correctament, podries acabar patint una infecció.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Avui és el dia on demostraràs a la teva parella com l’estimes, i ho faràs amb fets i no paraules com era habitual en tu.

Et toca assumir noves responsabilitats a la feina que t’obligaran a estar més hores a l’oficina, però que també et donarà una millora salarial.

Simplement prenent un got de llet calenta després de sopar dormiràs molt millor, veuràs com notes el teu cos més relaxat.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La consolidació de la vostra relació ja és un fet, sembla que estàs disposat a fer una passa tan important com demanar a la teva parella de viure junts.

Un familiar no passa pel seu millor moment econòmic així que no tindràs cap problema en oferir-li un petit préstec que l’ajudi.

Si bona part del dia la passes assegut, és recomanable que t’apliquis una mica de fred a les cames quan arribis a casa, així les activaràs ràpidament.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Faràs tot el que et digui la teva parella perquè la teva confiança en ella és total i saps que no et defraudarà.

Tornaràs a gastar part dels teus en diners en objectes que no faràs servir amb regularitat, així que perquè no evites aquesta mena de compres.

Si volies començar a fer exercici, pensa que és convenient que utilitzis la roba adequada, com sabatilles esportives o un xandall que no seran una gran inversió.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

T’equivocaràs si decideixes apropar-te a aquest company de feina, probablement et rebutjarà perquè té por d’iniciar una relació.

Trobaràs una cartera amb diners, i tot i que t’anirien molt bé, la tornaràs al seu propietari perquè ets molt bona persona.

Quan sents molta angoixa, acostumes a menjar xocolata per calmar els nervis, però no hauries d’abusar perquè t’engreixaràs.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Et sentiràs una mica capcot i no voldràs suportar a ningú, serà millor que estiguis allunyat durant unes hores de la teva parella.

La presència de Mart al teu signe et dona unes forces que t’ajudaran a obtenir una seguretat laboral, i fins i tot podries rebre un ascens.

Vols cuidar la teva línia, només necessites mantenir la teva força de voluntat per veure uns bons resultats en poc temps.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Possiblement ha arribat el moment idoni per fer un canvi a la teva vida sentimental, no t’ho pensis gaire si sorgeix l’oportunitat.

Vols iniciar un negoci i per això optaràs per demanar consell a alguna persona que tingui més coneixements d’economia que tu.

Prova de no trencar res amb les dents, les tens molt sensibles i podria passar que alguna se’t partís amb molta facilitat.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

És una època ideal perquè comparteix moments divertits i romàntics amb la teva parella, així que hauries de preparar una cita romàntica per tots dos sols.

Cal que llegeixes bé qualsevol document o contracte abans de signar-lo, podria haver-hi alguna persona que et vulgui enganyar.

Tu et notes bé de salut però no hauries de descuidar la teva alimentació, recorda que no és bo menjar entre hores i beure massa begudes amb sucre com els sucs o els refrescs.


Comentaris

envia el comentari