La predicció dels 12 signes del Zodíac del 22 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 22 de gener
Àries 21 MAR - 19 ABR

Et trobes en un gran dia per reflexionar sobre els teus records, i per començar una sèrie d’accions que corregeixin els errors del passat.

Potser durant aquest dimarts exageris el convencionalisme i les bromes a la feina, però està bé que ho facis.

Sabies que amb el verí d’abella és un dels millors ingredients actius hidratants, calmants, curatius i tonificants de certs productes de bellesa?

Taure 20 ABR - 20 MAI

La cultura és la clau de l’amor per aquest dimarts. Si estàs solter, busca esdeveniments culturals propers a la zona on vius.

La sensació que t’estan explotant a la teva feina no és una paranoia que passa per la teva ment, Taure, és completament cert.

Si ets una persona que pateixes al·lèrgies bastant importants de manera freqüent, hauràs de vigilar especialment avui.

Bessons 21 MAI - 20 JUN

La presumpció d’innocència ha d’anar acompanyada de la determinació en les decisions davant una possible traïció, ara no et pots permetre cap deslleialtat ni engany.  

Quan la resta qüestionin la teva feina, has de poder contestar-los amb l’èxit dels teus resultats.

Els Bessons més joves han de començar el dia d’avui amb força i energia, per tenir l’impuls per posar més passió a la vida en general. 

Cranc 21 JUN - 22 JUL

Els jocs de llençar missatges a exparelles i persones que en el passat van ocupar el teu cor són sempre perillosos d’una manera o una altra.

Has de superar la teva por a establir qualsevol classe de negociació, si no, és impossible que tinguis èxit a la vida.

Un tema que et té obsessionat és no poder dormir durant tota la nit sencera, perquè no proves de no tenir un rellotge a prop del teu llit?

Lleó 23 JUL - 22 AGO

No has de permetre que ningú, encara que sigui una persona molt propera a tu, es dediqui a gener conflictes en la vostra relació.

La bona mà de Júpiter als natius de Lleó avui és grandiosa. Et sentiràs ple de confiança i tocat amb la vareta màgica de la teva fada protectora.  

La teva salut requereix un compromís per part teva, no pots deixar els tractaments que estàs duent a terme i creure que et curaràs.

Verge 23 AGO - 22 SET

No és que estiguis en el mal camí, Verge, sinó que les forces astrals no afavoreixen la convergència de les teves energies renovades amb les persones que estan al teu voltant.

Ara és el moment d’avançar cap a una convergència entre la feina i la passió, entre la vocació i la professió. La plenitud i la satisfacció personal depenen d’aconseguir aquesta fita.

Avui tot comença pels peus, Verge. Sabies que la posició dels teus peus afecta la resta del teu cos?

Balança 23 SET - 22 OCT

És un dia per no preocupar-se per res i gaudir el que ja tens. L’amor ja és a la teva vida i avui voldràs gaudir d’allò que et va costar tant esforç aconseguir.  

Els compromisos professionals són importants i no has de deixar passar les dates assenyalades en el teu calendari de tasques.

Per tenir una salut òptima, no només has de menjar sa sinó equilibrar la teva dieta amb aliments de tots els grups.

Escorpí 23 OCT - 21 NOV

Reparar la situació del teu matrimoni o relació és una excel·lent idea i faràs bé de prioritzar els teus problemes de parella davant els teus compromisos socials.

Una cosa que no passa mai de moda i és difícil que perdi valor és l’art. Informa’t bé a les fires i demana consell als experts per invertir els teus diners en un futur guany.

Les bones influències de Neptú amb l’influx de la Lluna faran que et preocupis tot allò que has empitjorat en el teu organisme.

Sagitari 22 NOV - 21 DES

Els conflictes a la llar entre tu i la teva parella poden desestabilitzar la relació en uns moments d’especial placidesa entre tots dos.

Davant la incompatibilitat de les ordres de dalt i el teu convenciment sobre una tasca, has d’evitar ficar-te en problemes i fer les coses com et manen.

Després d’uns dies amb una evolució positiva de la salut dels Sagitari, el benestar es veurà afectat per l’aparició d’un intens dolor muscular a la zona del coll.

Capricorn 22 DES - 19 GEN

Potser estàs omplint la teva necessitat d’amor amb una relació insatisfactòria. Això no es pot allargar massa, que esperes per posar-li fi?

El secret del canvi es troba en enfocar tota la teva energia a construir noves relacions i no en lluita contra el que no t’agrada de la teva feina.

Et sents en forma i encara que creus que et falten aspectes per millorar el teu aspecte físic, el teu cos pot estar mostrant-te que estàs millor del que creus.

Aquari 20 GEN - 19 FEB

Si estàs solter, no et descentris i escolta els teus sentiments. Tant temps parlant amb algú que encara no has vist en persona? Demana-li per quedar ja.

Algunes persones t’oculten informació a la teva feina, però aquest problema sortirà avui a la llum.

És difícil mantenir un estat de salut òptim quan les persones que t’envolten et conviden a mals hàbits com fumar, beure o menjar excessivament.  

Peixos 20 FEB - 20 MAR

Contactaràs amb algunes velles ferides que tornen a mostrar-te el camí cap a la curació i el tancament de conflictes amb aquells que estimes.

Les distraccions a les quals t’inclina el contacte de Neptú amb el teu Sol et poden fer perdre alguna oportunitat.  

Et sentiràs una mica cansat i dèbil. Les temperatures extremes et duen a una major sensibilitat.