L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 22 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 22 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Venus afavoreix els teus projectes amorosos, fent que en plantegis fer un pas més en la teva relació de parella. Has pensat a demanar-li que es casi amb tu? Ara és el moment de fer-ho! Evita, en la mesura del possible, comprar coses per Internet, perquè la situació es pot escapar de les mans i pot ferir de mort la teva economia. Els astres incideixen en la importància que tinguis cura de les mans i els peus, ja que avui són susceptibles a patir accidents.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

No deixis que la tristesa t’envaeixi, intenta mantenir el sentiment de felicitat perquè la jornada resulti especialment bona i profitosa. Els astres augmenten el teu carisma i fan que les persones poderoses se sentin captivades amb les teves accions i decisions. Per molt que duguis a terme una dieta saludable, és necessari que la complementis amb una mica d’exercici perquè els resultats siguin els que esperes. 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Durant la jornada podràs viure diverses discussions i enfrontaments amb les teves amistats, així que millor que mantinguis les distàncies. Evita tot el que puguis aquelles situacions que tinguin a veure amb l’atzar, ja que avui la sort no estarà de la teva part. Si fa temps que et sents més dèbil de l’habitual, i inclús pateixes marejos, és probable que la falta de ferro comenci a fer estralls en la teva salut. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Si tens parella, respecta el seu espai, i evita que aflori la teva part possessiva, malgrat que no resulti una feina fàcil a causa de la posició de la Lluna. Jornada especialment bona per aquells Crancs que treballin des de casa, els astres els somriuen. Per tal d’evitar sentir-te fatigat, és imprescindible que comptis amb una bona forma física. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Donar importància a l’amor està bé, sempre que no ho anteposis a la teva pròpia felicitat. Si en una relació, els membres de la parella no comparteixen inquietuds, és molt difícil que arribin a bon port. Si bé és veritat que no ets partidari de viure per sobre de les teves possibilitats, a partir d’ara t’hauràs d’esforçar més si vols que la teva economia prosperi. Si et sents més cansat de l’habitual, no pateixis, és un efecte col·lateral dels dilluns. Estalvia energia i aquesta nit vés a dormir ben aviat! 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres et recomanen treballar les relacions socials per evitar les sensacions de pessimisme, depressió i melancolia que últimament s’han apoderat de tu. Jornada ideal per trobar l’equilibri entre el món de fantasia que t’agrada freqüentar i la vida real. Recorda que netejar-te les mans sovint t’ajudarà a prevenir malalties, així com fer una neteja interior i desterrar tot allò que no t’aporta res positiu. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva parella i tu us retroalimenteu en tots els aspectes positius possibles. Els planetes afavoreixen la vostra unió perquè la relació estigui carregada d’èxits. El panorama astral fa que sigui un dia ideal per innovar i actualitzar la teva empresa, ja que estaràs especialment encertat en la presa de decisions. Ets especialment sensible a les energies residuals dels astres, i prendre un bon bany et pot ajudar a desprendre de tota la negativitat que hagis absorbit al llarg del dia.   

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Aprèn de les experiències passades, però no deixis que influeixin en la teva situació present, i recupera la confiança en l’amor més pur i vertader. Treu tota la seguretat que amagues al teu interior i disposa’t a menjar-te el món, serà l’única manera d’aconseguir finançament per als projectes que tens al cap. La rutina i la constància acaben causant estralls greus a la teva salut, així que l’horòscop et recomana dormir almenys vuit hores cada dia.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Si et sents angoixat o creus que estàs a punt de perdre el control, profunditzar en la teva faceta espiritual et pot ajudar en gran mesura. Tots els intercanvis que duguis a terme resultaran favorables, ja que els astres afavoreixen els teus interessos. Intenta reduir el consum de medicaments per problemes lleus, o al final el teu organisme es col·lapsarà. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

La cita que tens planejada per avui no sortirà com esperes. Practica la paciència i la comprensió, ja que pot ser que simplement no tingui el seu millor dia. L’horòscop et desaconsella finançar qualsevol pagament, o fer-ho amb diversos terminis. Les preocupacions diàries poden afectar el teu sistema digestiu, així que intenta reduir els nivells d’estrès el màxim possible. 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

La monotonia és la pitjor enemiga de les relacions de parella. Busca la manera de canviar la situació o la teva relació té els dies comptats. L’apatia emocional pot perjudicar el teu rendiment a la feina. Vés amb compte, ja que en poc temps hi haurà una revisió per part dels teus superiors i pots sortir-ne especialment malparat. Si l’angoixa adquireix protagonisme a la teva vida, prova de menjar aliments rics en triptòfan, ja que tenen efectes tranquil·litzants.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Per molt que intentis amagar els teus sentiments, no aconseguiràs eliminar-los amb tanta facilitat. Evita utilitzar la repressió com a mecanisme de defensa, assumeix el que passa al teu interior i afronta-ho amb l’actitud adequada. Mart i Saturn faran que et sentis dubtós i vulnerable en l’àmbit professional. Si creus que has escollit malament el teu camí, no dubtis en refer-lo com més aviat millor. Redueix les hores de televisió per poder descansar millor i gaudir d’una vida més activa. 


Comentaris

envia el comentari