ÚLTIMA HORA

🍴 El Celler de Can Roca tanca les portes per casos de coronavirus entre els treballadors

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 22 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 22 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Venus afavoreix els teus projectes amorosos, fent que en plantegis fer un pas més en la teva relació de parella. Has pensat a demanar-li que es casi amb tu? Ara és el moment de fer-ho! Evita, en la mesura del possible, comprar coses per Internet, perquè la situació es pot escapar de les mans i pot ferir de mort la teva economia. Els astres incideixen en la importància que tinguis cura de les mans i els peus, ja que avui són susceptibles a patir accidents.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

No deixis que la tristesa t’envaeixi, intenta mantenir el sentiment de felicitat perquè la jornada resulti especialment bona i profitosa. Els astres augmenten el teu carisma i fan que les persones poderoses se sentin captivades amb les teves accions i decisions. Per molt que duguis a terme una dieta saludable, és necessari que la complementis amb una mica d’exercici perquè els resultats siguin els que esperes. 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Durant la jornada podràs viure diverses discussions i enfrontaments amb les teves amistats, així que millor que mantinguis les distàncies. Evita tot el que puguis aquelles situacions que tinguin a veure amb l’atzar, ja que avui la sort no estarà de la teva part. Si fa temps que et sents més dèbil de l’habitual, i inclús pateixes marejos, és probable que la falta de ferro comenci a fer estralls en la teva salut. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Si tens parella, respecta el seu espai, i evita que aflori la teva part possessiva, malgrat que no resulti una feina fàcil a causa de la posició de la Lluna. Jornada especialment bona per aquells Crancs que treballin des de casa, els astres els somriuen. Per tal d’evitar sentir-te fatigat, és imprescindible que comptis amb una bona forma física. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Donar importància a l’amor està bé, sempre que no ho anteposis a la teva pròpia felicitat. Si en una relació, els membres de la parella no comparteixen inquietuds, és molt difícil que arribin a bon port. Si bé és veritat que no ets partidari de viure per sobre de les teves possibilitats, a partir d’ara t’hauràs d’esforçar més si vols que la teva economia prosperi. Si et sents més cansat de l’habitual, no pateixis, és un efecte col·lateral dels dilluns. Estalvia energia i aquesta nit vés a dormir ben aviat! 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres et recomanen treballar les relacions socials per evitar les sensacions de pessimisme, depressió i melancolia que últimament s’han apoderat de tu. Jornada ideal per trobar l’equilibri entre el món de fantasia que t’agrada freqüentar i la vida real. Recorda que netejar-te les mans sovint t’ajudarà a prevenir malalties, així com fer una neteja interior i desterrar tot allò que no t’aporta res positiu. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva parella i tu us retroalimenteu en tots els aspectes positius possibles. Els planetes afavoreixen la vostra unió perquè la relació estigui carregada d’èxits. El panorama astral fa que sigui un dia ideal per innovar i actualitzar la teva empresa, ja que estaràs especialment encertat en la presa de decisions. Ets especialment sensible a les energies residuals dels astres, i prendre un bon bany et pot ajudar a desprendre de tota la negativitat que hagis absorbit al llarg del dia.   

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Aprèn de les experiències passades, però no deixis que influeixin en la teva situació present, i recupera la confiança en l’amor més pur i vertader. Treu tota la seguretat que amagues al teu interior i disposa’t a menjar-te el món, serà l’única manera d’aconseguir finançament per als projectes que tens al cap. La rutina i la constància acaben causant estralls greus a la teva salut, així que l’horòscop et recomana dormir almenys vuit hores cada dia.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Si et sents angoixat o creus que estàs a punt de perdre el control, profunditzar en la teva faceta espiritual et pot ajudar en gran mesura. Tots els intercanvis que duguis a terme resultaran favorables, ja que els astres afavoreixen els teus interessos. Intenta reduir el consum de medicaments per problemes lleus, o al final el teu organisme es col·lapsarà. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

La cita que tens planejada per avui no sortirà com esperes. Practica la paciència i la comprensió, ja que pot ser que simplement no tingui el seu millor dia. L’horòscop et desaconsella finançar qualsevol pagament, o fer-ho amb diversos terminis. Les preocupacions diàries poden afectar el teu sistema digestiu, així que intenta reduir els nivells d’estrès el màxim possible. 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

La monotonia és la pitjor enemiga de les relacions de parella. Busca la manera de canviar la situació o la teva relació té els dies comptats. L’apatia emocional pot perjudicar el teu rendiment a la feina. Vés amb compte, ja que en poc temps hi haurà una revisió per part dels teus superiors i pots sortir-ne especialment malparat. Si l’angoixa adquireix protagonisme a la teva vida, prova de menjar aliments rics en triptòfan, ja que tenen efectes tranquil·litzants.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Per molt que intentis amagar els teus sentiments, no aconseguiràs eliminar-los amb tanta facilitat. Evita utilitzar la repressió com a mecanisme de defensa, assumeix el que passa al teu interior i afronta-ho amb l’actitud adequada. Mart i Saturn faran que et sentis dubtós i vulnerable en l’àmbit professional. Si creus que has escollit malament el teu camí, no dubtis en refer-lo com més aviat millor. Redueix les hores de televisió per poder descansar millor i gaudir d’una vida més activa. 


Comentaris

envia el comentari