L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 22 de setembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 22 de setembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Els astres t’atorgaran l’energia que necessites per prendre les determinacions que consideris en la teva vida amorosa, aprofita-la. Es preveuen petites tensions a la feina, però si saps organitzar-te bé no suposarà cap contratemps important. Recorda que a vegades és millor adoptar una actitud passiva i callada per evitar cometre possibles indiscrecions i parlar quan no toca.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Avui sentiràs ganes de poder gaudir d’una relació més estable i tranquil·la, i deixar de banda les històries fugaces o d’una nit. Si tens algun deute pendent de pagar, va sent hora de saldar-lo, o pot acabar provocant-te algun mal de cap que altre. La influència de Mart augmentarà notòriament el teu cansament, però ho compensaràs amb un estat d’ànim que et mantindrà pels núvols.  

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Les teves relacions socials patiran una regressió que contrastarà amb la millora i el reforç de la teva relació de parella, mira de trobar un punt equilibrat. Si estàs a l’atur o travesses un mal moment econòmic, els astres comencen a afavorir una recuperació que revertirà la teva situació. Mira de mantenir els nervis calmats al llarg de la jornada, o el ritme frenètic que portes acabarà repercutint en el teu nivell d’ansietat. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Viuràs grans dosis de romanticisme i intimitat, així que aprofita l’ocasió per avançar amb passos agegantats i millorar la teva relació. Totes les transaccions i inversions que duguis a terme seran segures i ajudaran a millorar la teva posició. Després de diversos dies de cansament continu, per fi arriba l’oportunitat de descansar i recuperar-te al cent per cent. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Gran dia per intentar aportar una mica més d’emoció a la teva vida amorosa, realitzant algun pla o activitat que surti de la teva rutina normal. Si estàs considerant la idea d’invertir en alguna societat amb algun amic o persona propera, els astres afavoriran les teves intencions sempre que actuïs amb prudència i seguretat. Després d’un temps posposant algun tema relacionat amb la teva salut, és hora de posar-hi remei i sotmetre’t al tractament pertinent.  

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Jornada propensa a les tensions i discussions de parella, sobretot si no ets capaç de controlar els teus impulsos. Millor retardar qualsevol conversa de caràcter seriós fins a un dia de més calma. El mateix passa en el terreny econòmic, els planetes preveuen situacions incòmodes i disconformitats amb algú proper. És probable que notis congestions nasals o problemes típics del refredat, els remeis casolans i l’aire fresc poden ser la millor de les cures.    

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Malgrat patir alguna topada amb la teva parella, és important que us asseieu i parleu detingudament sobre allò que us preocupa i que pertorba la vostra calma. Pensa que no ets una màquina, així que marcat uns límits horaris i, quan arribi el moment, desconnecta de tot. Si fa molt temps que no realitzes cap visita mèdica, es configura com un bon moment, per tal d’assegurar-te que tot està correcte.  

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Si sents coses per vàries persones a la vegada, o estàs mantenint una sèrie de relacions paral·leles, no hi haurà cap problema sempre que siguis sincer i no enganyis a ningú. L’humor amb el qual et despertes marcarà la tònica de la resta de la jornada, així que intenta que sigui el millor possible, pel teu bé. Els llocs o ambients foscos ni t’agraden ni et fan cap bé, evita’ls en la mesura del possible si no vols acabar embogint. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui sentiràs l’amor sorgint de tots els porus del teu cos, aprofita-ho per intensificar la passió i la vitalitat de les teves relacions afectives. Si tenies previst aprofitar el dia per avançar feina, millor que desterris la idea, la teva motivació no estarà per la labor. L’horòscop et convida a deixar de banda aquells hàbits o vicis que saps que són extremadament perjudicials per a la teva salut.   

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Si alguna relació incipient et provoca incomoditat, millor que hi posis remei com més aviat millor i tallis de soca-rel. Per aquells Capricorn amb negoci propi, que últimament han passat estralls en l’àmbit econòmic, ja poden respirar tranquils, tot se solucionarà ben aviat. Si pateixes alguna molèstia lleu, aprofita la jornada d’avui per dur a terme alguna activitat que tingui una incidència positiva en el problema o la lesió.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Els errors estan molt bé per aprendre d’ells, però l’estabilitat sempre serà una aposta millor i més segura quant a l’amor es refereix. La jornada requerirà la teva màxima concentració en el terreny laboral, si no vols acabar patint algun disgust important. No oblidis la importància que té la higiene en el nostre dia a dia, i dóna-li la consideració que mereix, al cap i a la fi és la teva carta de presentació. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

No tinguis por a una data concreta, encara que pugui ser difícil de superar sense patir alguna baixada d’ànims, tan sols es tracta d’una pàgina més del calendari. És necessari que planifiquis el final del mes de la millor manera possible per tal d’evitar contratemps en l’economia domèstica i familiar. Si pateixes d’insomni, millor que busquis algun remei natural abans que prendre pastilles diàriament i acabar enganxant-te i necessitant-les per viure.


Comentaris

envia el comentari