L’horòscop diari dels 12 Zodiacals del 23 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 23 de gener

Àries21 MAR - 19 ABR

El dia serà realment fosc pels nadius del carner, sobretot si tenen parella, ja que no sabran com mantenir-la.

En l’àmbit laboral, la teva professionalitat serà vista com una forta competència per més d’un company de feina i rebràs forces crítiques.

S’alien Mercuri i Urà per incidir en la teva salut, així que serà difícil treure un excel·lent pel que fa a la cura del teu benestar.

Taure20 ABR - 20 MAI

Alguns solters del signe Taure creuran avui en l’amor a primera vista, encara que per altres hauran d’esperar perquè Cupido llenci les seves fletxes contra ells.

La teva carrera o posició a la societat es poden veure exposades aquest dimecres per tota mena d’amenaces externes.

Aprofita al màxim la predisposició energètica tan benigna que et prediuen els astres, ja que aquesta et provoca que estiguis fort en les emocions però també sensible.

Bessons21 MAI - 20 JUN

Els astres veuen a Bessons com una font d’alegria i felicitat aquest dimecres, com un ésser amb una enorme capacitat de canviar l’estat d’ànim dels que l’envolten.  

En la jornada d’avui apareixeran diverses situacions complicades i obstacles importants per la realització dels teus objectius.

Augmentar la teva autoestima és la millor manera que guanyes seguretat i transmetis energia.

Cranc21 JUN - 22 JUL

El teu cor camina indomable, no vol atendre raons ni a convencionalismes, i només vol sentir-se lliure i fort.

Escolta els consells que et donin, segur que en el futur algun d'ells t'és d'una gran utilitat, i posa'ls en pràctica quan puguis.

Mantindràs un bon to d'energia durant aquest dia, en el qual com a molt algun mal puntual de cap podria espatllar el teu benestar.

Lleó23 JUL - 22 AGO

Et despertaràs amb l'estranya sensació d'haver viscut aquest dia. En quant obris els ulls el món, et mostrarà una imatge que es repeteix.

Els d'aquest signe del zodíac tindran avui un dia mogut. Després de l'eclipsi d'aquesta setmana tendeixen a veure problemes on no n'hi ha i això no els afavoreix.

La teva pell podria mostrar-se més saludable si tinguessis la consideració de cuidar-la millor. Sembla una cosa frívola potser però la cura del cutis és molt important.

Verge23 AGO - 22 SET

La vida sentimental dels Verge patirà una petita sacsejada durant el dia d'avui per no dir tota la veritat sobre alguns assumptes.

Si ets capaç de desfer-te de les molèsties físiques que t'aguaiten, i buidar la ment, podràs tenir al teu abast una especial lucidesa per a l'estudi i la recerca. 

La sensació de malestar et deixarà feble físicament i esgotat mentalment.

Balança23 SET - 22 OCT

Aquest amor que estàs vivint sembla totalment boig, fora d'aquest món. Pot ser que us hàgiu conegut de la forma més poc convencional i això ja us ha marcat des del començament.

Estàs a punt de ser contractat, en el cas que no tinguis una ocupació. I si ja comptes amb ell, bé podrien canviar les condicions del teu contracte i per a millor.

Encara que sembli perillós, sentiràs una inflació de vida increïble. Veuràs els teus dies amb nous ulls.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

T’estima; no t’estima…? El dubte t'està matant! No pots seguir per més temps, però tampoc t'atreveixes a dir-li res. Surt de dubtes...

La teva creativitat creix i amb això, descobreixes davant de tu noves possibilitats de negoci, explorant el teu costat més inspirat.

Estàs en un moment creatiu en el qual l'estancament d'energia pot crear un problema en el teu cos psíquic i amb això, contreure algun tipus de malaltia.

Sagitari22 NOV - 21 DES

Continua reforçant la comunicació amb la teva parella. Avui tindràs l'oportunitat de crear l'ambient adequat per a recuperar la sinceritat amb aquesta persona tan important. Aprofita-ho.

A la teva feina et sentiràs especialment inspirat, i empès a la realització entusiasta d'allò que havies anat deixant per la falta de motivació. És un bon dia per a avançar treball endarrerit.

Els problemes de salut passen a un segon pla i en canvi l'aspecte psicològic passa a determinar totes les constants vitals del teu cos.

Capricorn22 DES - 19 GEN

No saps el favor que t'han fet en deixar-te. Si hi havia alguna cosa que estava fent més mal que una altra cosa era aquesta relació en la qual posaves massa energia i et retornaven desdeny i desatencions.

Les teves gestions i les teves vendes es llisquen sobre rodes i es veuen afavorides pels trànsits planetaris. 

Per més que et lliuris a confiar a resoldre les teves molèsties de salut a prendre medicaments, has de recordar els consells de les teves àvies.

Aquari20 GEN - 19 FEB

Una trobada sorprenent està a punt de succeir en la teva vida. És una persona amb la qual tindràs una afinitat instantània i que es dedicarà a una cosa molt similar que tu. 

T'obstines a fer el teu treball però una influència de l'exterior, aliena a l'empresa, podria entorpir la teva labor, fins al punt de fer que el teu lloc corri perill.

No acudir al metge pot portar conseqüències molt desagradables per a tu. Així que si penses saltar-te aquesta cita per falta de temps o de ganes, considera-ho dues vegades.

Peixos20 FEB - 20 MAR

En el terreny de les qüestions referides a l'amor i les relacions de parella per a aquest dia l'energia està per altra ben predisposada.

En l'aspecte econòmic la jornada es presenta complexa amb moltes obligacions i pagaments que s'han vist endarrerits en dies anteriors i avui hauràs de respondre amb urgència.

Les crisis formen part dels processos que porten a la millora i el progrés. Sense crisi no hi hauria canvis. I avui aquest canvi comença en tu amb una visita al nutricionista.


Comentaris

envia el comentari