Consulta aquí el teu horòscop del 23 de març

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 23 de març

Zodíac: les prediccions del 23 de març | Cedida

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Tot i ser àries, aquest dissabte seràs un autèntic lleó de la selva. Sobretot, amb aquella persona que s'atreveixi a fer qualsevol mena de judici de valor sobre el teu amor o, fins i tot, sobre la teva família.

En el teu treball, determinades circumstàncies es posaran més aspres, més difícils, però això només aconseguirà arrencar-te un somriure i et motivarà més per a continuar cap endavant.

Deixa el mòbil a casa, oblida't completament d'ell sense excuses. Mira i parla amb els qui tens davant teu.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Et sentiràs bé amb tu mateix, Taure, amb confiança en el teu potencial, en la teva capacitat per a estimar. Saps que pots fer feliç. No tindràs cap intenció de seduir, avui els astres apunten més introspecció, més exercicis d'estimar-te a tu mateix.

Controla bé certes despeses, perquè hi ha diners que surten de la teva butxaca de manera gradual, moneda a moneda, cèntim a cèntim.

Sortir a sopar amb la teva parella o amb els amics no té per què estar renyit amb fer dieta si vas amb compte.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Una cuirassa de seguretat t'impedeix mostrar-te tal com ets. Si continues tenint aquesta actitud, fins i tot arribaràs a perdre a la persona que estimes.

La sort estarà del teu costat durant aquesta jornada, per la qual cosa serà propícia per a gastar uns diners en les apostes o loteries. Comences a gaudir de més oportunitats en el mercat laboral. No et desesperis si a la primera no aconsegueixes el que et proposes, a vegades es tracta d'insistir.

Els problemes d'insomni poden ocasionar-te seriosos contratemps.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Les discussions i els desacords sobre certs assumptes importants poden interrompre la teva vida sentimental. Decidir sobre el futur dels fills, o potser si s'hauria de fer o no una gran inversió per a millorar la qualitat de vida familiar.

Vigila durant aquest dissabte en assumptes de diners: pel que fa al camp financer, el teu criteri no sempre serà excel·lent.

I que l'arribada del cap de setmana no et faci abandonar els resultats que estaves aconseguint en la teva dieta.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Dia per a l'amor i la passió sexual. Et pots escapar de tot, menys de les teves ganes de passar una estona íntima amb aquesta persona que tant t'agrada.

No podràs posar ni una mica d'energia en qüestions que tinguin a veure amb el treball. Estaràs molt dispers i podries cometre errors importants.

Respecte a la salut, comptes amb un gran poder regeneratiu per a tot el que siguin ferides i convalescències. Si t'estàs recuperant d'alguna malaltia, és un moment perfecte. Totes les teves cèl·lules cooperen per a sanar amb eficiència.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs una miqueta inquiet perquè vols dir-li alguna cosa a la teva parella però gairebé mai trobes el moment. Vols demanar-li que es casi amb tu o ampliar la família. Serà una postura molt arriscada si fa poc temps que esteu junts.

Prepara't per a rebre els diners d'un préstec. Feia temps que ho reclamaves i ara sembla que ja t'ho tornaran. Cerques nous reptes professionals i et plantejaràs qualsevol oferta.

No et preocupis si vas al metge i no et recepta cap medicament. Això és símptoma que et trobes bé de salut.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Hauràs de rebaixar les teves expectatives en el terreny amorós, Balança. La clau serà donar prioritat a qüestions més transcendents com compartir valors. T'ajudarà el fet de mantenir llargues converses amb aquesta persona especial per a conèixer-la millor.

Enfoca't a resoldre o liquidar els teus deutes, els teus socis necessiten dedicació. No et perjudiquis a tu mateix amb arravataments de nostàlgia, assumeix els canvis que s'han produït en la teva vida com una cosa positiva i necessària per a la teva evolució personal.

Viu el present i oblida tot allò que només et fa mal! La millor arma contra la tristesa és la teva actitud.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La teva sensualitat està emfatitzada i això influirà en moltes àrees de la teva vida, gaudeix! Des del romanç fins a les teves relacions d'amistat, tots es veuran intrigats pel teu marcat magnetisme. 

Fes balanç de la teva professió, si et sents menyspreat, pot ser un excel·lent motiu per a analitzar el motiu, Escorpió.

La llar és on està el cor, i potser no vols estar massa lluny del teu ambient familiar. A vegades, aquesta postura et pot ocasionar un toc de depressió, i per a consolar-te pots recórrer al menjar o a tècniques negatives per a cridar l'atenció.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

El centre de les teves atencions es bolca en les persones que tens a casa, en la teva parella i en els teus fills, si és que els tens. En el cas dels solters, la jornada es converteix en un dia d'atenció a les teves pròpies necessitats.

Si avui et toca descansar, és molt probable que sentis la desesperació de no saber què fer. Trobaràs la diversió en quelcom inesperat.

En una jornada especialment complicada de cara a les relacions socials i els vincles afectius, la pujada de la tensió i l'acumulació dels nervis et situen en una situació d'estrès perjudicial per al teu cor.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

T'espera un matí agitat en matèria d'amor i d'emocions. Una persona en la qual confies mostra un costat sospitós i t'obliga a fer un petit espionatge.

El teu número de la sort d'aquest dia és el 42. Et pot servir si vas cercant senyals que t'indiquin aquest número de la fortuna d'avui.

Podries estar vivint episodis d'angoixa o ansietat inexplicable, potser estàs necessitant unes sessions en les quals un psicòleg o terapeuta et guiï en aquesta etapa.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Cadascú recull el que sembra, i si aquests dies has estat una mica distant, és comprensible que el tracte amb els altres sigui difícil.

Passa't al costat emocional de la vida, tracta a la gent com si fossin coneguts i veuràs que rebràs la calidesa que desprenguis.

Perd la por a les paraules d'afecte, perquè aquestes són el mitjà directe per a fer saber als altres el que sents per ells.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Els astres avui il·luminen la teva vida i et porten una sèrie de moments de tendresa i emocions compartides. Aquesta situació afectiva augmenta la teva confiança en tu mateix i és amb aquesta força que et sents més capaç de viure aquesta relació.

Vigila amb deixar-te portar per la pena i la compassió. Existeixen persones molt enganyoses que podrien estafar-te avui fent-te creure que només tu podries salvar-los d'una cosa terrible.

Bolca la teva energia mental en les teves activitats laborals, concentra tota la teva intel·ligència a resoldre els teus assumptes professionals sense demores ni distraccions.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari