IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Zodíac: les 12 prediccions del 23 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest divendres, 23 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Els astres auguren molts moments d'èxits i plaer en el terreny amorós, ja que tindràs moltes ganes d'experimentar i de trencar amb els convencionalismes establerts.

La teva situació financera és estable, però en el terreny laboral els astres recomanen que t'assessoris sobre el món 2.0.

Per tal de millorar l'aspecte de la dermis del teu rostre, és recomanable que duguis a terme una mica de gimnàstica facial.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

El cel astral fa aflorar la teva part més egoista i augmenta els teus anhels de llibertat, fent que eludeixis els compromisos en el camp de la parella.

Per tal d'evitar que anar al supermercat es converteixi en un forat negre per a la teva butxaca, és important que planifiquis i determinis quines compres són veritablement imprescindibles.

Els astres t'aconsellen ingerir aliments que millorin el benestar del teu cervell, que són els rics en omega-3.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Evita afrontar l'amor com un negoci i calcular-ho tot fredament; avui és molt millor que actuïs amb naturalitat en el terreny de la seducció.

La jornada pot esdevenir d'allò més productiva perquè Saturn augmenta la teva capacitat de diversificar tasques i de disparar els beneficis.

Desterra els antibiòtics si realment no els necessites, i decanta't per aquells aliments que puguin reforçar el teu sistema immunològic, rics en vitamines i zinc.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquells Crancs que fa temps que volen posar fi a la seva relació, avui tindran la conjunció astral de la seva part i sabran trobar la millor manera de fer-ho.

Plutó dona l'esquena a la resta de planetes i crea certa tendència impulsiva que et pot jugar una mala passada a la feina.

El teu sistema digestiu travessa un moment de debilitat, i els remeis naturals com el gingebre o la llimonada et poden ser molt útils.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Els astres t'aconsellen assistir a qualsevol festa o reunió social a la qual et convidin, perquè et convertiràs en el centre d'atenció i triomfaràs.

Jornada ideal perquè anteposis la felicitat per davant dels compromisos, encara que això suposi una inversió moderada de diners. T'ho mereixes, Lleó!

Practicant tècniques com el reiki o activitats com el ioga aconseguiràs una pau mental molt beneficiosa i necessària per a l'avenir de la teva salut.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tindràs els canals energètics oberts de bat a bat i seràs susceptible a tota mena d'emocions. La moderació és la clau, Verge.

No et prenguis les crítiques com quelcom personal, i comença a percebre-les com una manera d'aprendre i millorar professionalment parlant.

Les temperatures baixes poden causar estralls a la teva salut, així que els astres et recomanen seguir unes pautes de prevenció bàsiques i molt efectives.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si estàs quedant amb algú que es veu amb altres persones, o bé t'omples de paciència, o bé  poses fi a la situació com abans millor.

Està bé ajudar el màxim possible a la feina, sempre que no ho facis en excés.

La manca d'incidència de llum solar fa que les teves reserves de vitamina D siguin mínimes. Surt a gaudir de l'aire lliure i de la salut que t'atorga l'astre Rei.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Deixa de posposar la presa de decisions en el terreny amorós, per evitar entrar en una espiral de dubtes i pors constants.

La jornada pot esdevenir llarga i avorrida a la feina, així que els astres et recomanen utilitzar la imaginació i buscar maneres de tornar-la entretinguda.

El mal humor acaba fent estralls a la teva salut i té efectes d'allò més perjudicials. Evita les discussions i els moments de tensió, Escorpió.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva vida social i les teves conquistes passen per un moment àlgid i dolç, així que utilitza-ho com a refugi quan necessitis millorar els ànims.

Reuneixes tots els símptomes psicològics de l'esgotament laboral, així que busca'n l'origen i posa-hi remei com abans millor.

Per tal de seguir perdent pes i no dinamitar tot l'esforç que has fet durant el procés, la cua de cavall pot esdevenir la teva millor aliada.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Considera la possibilitat que de tant en tant puguis ser tu qui s'equivoca, i treballa l'empatia i la comprensió si vols millorar les teves relacions afectives.

Treballaràs amb una persona amb la qual connectaràs a un nivell d'allò més profund, i això et resultarà molt agradable i excitant.

Les agulletes s'han apoderat del teu cos? Si la resposta és afirmativa, aplica't un gel antiinflamatori a la zona afectada o realitza un bany de contrastos.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Venus i Júpiter conflueixen i auguren l'arribada d'un gran amor que t'aportarà grans dosis de màgia i felicitat.

Treballa la teva capacitat d'autogestió i sigues més estricte amb els límits que et marques per convertir-te en un professional d'èxit.

Ets més sensible que els altres signes a les ones electromagnètiques, així que buida la teva habitació de dispositius electrònics quan et disposis a descansar per tal de fer-ho millor.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Els astres et desaconsellen entregar-ho tot massa aviat, sobretot si fa poc que has iniciat la relació, o pots espantar la teva mitja taronja.

Gaudiràs d'una gran capacitat negociadora que et permetrà aconseguir els millors preus i estalviar quantitats importants de diners en les teves compres.

El desassossec intern que sents i que té forma de nus a l'estómac i de pressió al pit, pot ser provocat per les papallones de l'amor.


Comentaris

envia el comentari