L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 23 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 23 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Si estàs saturat de la feina i les obligacions, l’horòscop et recomana planificar alguna activitat diferent amb la teva parella, t’ajudarà a desconnectar i us servirà per estar més units. Els planetes estan en confrontació en el terreny laboral, i mentre Júpiter augura una entrada inesperada de diners, Neptú fa el possible per sabotejar totes les oportunitats que es presentin. La solució implica trobar l’equilibri. Les herbes naturals et poden ajudar a solucionar les petites molèsties que has patit últimament.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Una tercera persona intentarà amenaçar la teva relació de parella, però sabràs actuar de la manera correcta i al final sortireu enfortits de la situació. Ben aviat es complirà algun dels teus objectius professionals, però avui l’horòscop et desaconsella recórrer als jocs d’atzar, ja que podries acabar perdent una suma molt important de diners. Si acostumes a freqüentar ambients on hi ha animals, vés amb compte: les al·lèrgies són molt traïdores i solen aparèixer quan menys ho esperes. 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

La vida avui t’obligarà a fingir per tal d’aconseguir una de les coses que més desitges. Mentre no infringeixis cap llei moral, no hi ha motius per patir. Si tens pendent una entrevista laboral, els astres tenen molt bons pronòstics i auguren un èxit total. Per als Bessons emparellats que no gaudeixen d’una vida sexual plena, és recomanable que se sotmetin a algun tipus de teràpia per intentar solucionar els problemes com més aviat millor. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Jornada ideal per dur a terme una sèrie de canvis a la teva vida amorosa, així com perquè duguis a terme un procés d’introspecció que fa molt temps que necessites. La Lluna augmenta la teva intuïció i fa que et converteixis en el rei dels negocis, a banda de sentir-te especialment inspirat. La teva vista es comença a ressentir després de tants esforços, no estaria de més que visitessis un oftalmòleg per comprovar que tot va bé. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

El teu sisè sentit serà vital per descobrir si la persona amb la qual comparteixes els teus dies és la idònia per a tu. Centra’t en els sentiments que et transmet i de ben segur que no t’equivocaràs. L’horòscop et recomana sortir de la zona de conforti atrevir-te a explorar nous horitzons professionals. Si ho fas, la teva vida no tornarà a ser la mateixa. Si ets una persona propensa a tenir acne, et convé saber que les fruites del bosc contenen antioxidants que t’ajudaran a combatre’l. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

És important que busquis temps per a tu, o entraràs en una espiral d’estrès i un ritme de vida massa ràpid que pot acabar afectant la teva rutina diària. La mentalitat derrotista és una de les teves pitjors enemigues a la feina, aprèn a canviar l’enfocament dels teus pensaments i veuràs com la teva vida millora substancialment. Si els nervis et provoquen incomoditat i t’acaben jugant alguna mala passada, l’horòscop et recomana que duguis a terme exercicis de relaxació de manera regular.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui sentiràs una gran necessitat d’afecte, comunica-li a la teva parella i es convertirà en el teu ós de peluix particular. Els planetes ficaran a la teva mà l’oportunitat de beneficiar-te a la feina a costa de perjudicar a algú altre. Millor que actuïs amb compassió i seny, o la situació es pot tornar en contra teva. Una excessiva preocupació pel teu estat de salut pot acabar tenint l’efecte contrari al que busques. Si últimament no deixes de donar-li voltes, un bon psicòleg et podria ajudar a posar-hi remei.    

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Parlar sense pensar prèviament pot tenir resultats catastròfics, a més d’aconseguir transmetre la teva incomoditat als altres. Aprèn a calmar els nervis quan sigui necessari, i veuràs com la nova actitud té incidències especialment positives en la teva vida diària. En el terreny professional, rebràs l’ajuda que portes necessitant des de fa temps per tal que puguis prendre una determinació sobre el teu futur laboral. Conèixer-te en profunditat et pot servir per afrontar els problemes i contratemps que puguin anar sorgint al llarg dels següents dies, tan sols cal que practiquis una emocionalitat conscient.  

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Si estàs en procés de conèixer una persona, l’horòscop et desaconsella que t’obsessionis en les incompatibilitats. És molt millor que busquis allò que us uneix abans que tot el que us separa! Els astres auguren un augment exponencial i molt positiu dels teus guanys, sempre que aprenguis a protegir millor totes les teves propietats. El teu sistema digestiu pot ser víctima d’algunes molèsties al llarg de la jornada, així que potser va sent el moment de ser més disciplinat a l’hora de fer dieta. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Per mantenir una relació sana és imprescindible que aprenguis a no cedir sempre i a defensar de manera racional allò que consideres just, treballant de manera continuada la confiança i la sinceritat. Els planetes auguren una nova incorporació a la feina, a la que et recomanen tractar de la millor manera possible, ja que probablement acabarà tenint un paper importantíssim a l’empresa i et pot ser de gran utilitat. La manca de forces i energia pot ser causada per un desajust en el teu bioritme, així que centra’t a regularitzar horaris i a portar una vida el més saludable possible. 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Prendràs consciència del pas del temps i la melancolia s’apropiarà del teu esperit. Fes-ho servir com un pont cap a noves experiències, i com una manera d’aprofitar més i millor el moment present. Si vols començar a estalviar, l’horòscop et recomana que canviïs la teva targeta de crèdit per una de dèbit, ja que el seu ús s’ajusta més a la teva realitat econòmica. L’ansietat pot provocar que els quilos de més no acabin de marxar. A partir d’ara, menja més a poc a poc i mastega bé cada bocí que et fiquis a la boca, i ja veuràs com la situació canvia ben aviat.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Si ets una persona tímida, profunditzar els teus coneixements en llenguatge no verbal i aprendre a vehicular-los et pot ser d’utilitat per prendre la iniciativa sense que es noti. Júpiter i Mart creen una situació excel·lent per engegar un nou negoci, oferint-te la possibilitat de treballar per augmentar la teva riquesa, en lloc d’augmentar la del teu cap. Si et costa fer un seguiment i un control exhaustius de la teva alimentació, un nutricionista pot ser la solució ideal.


Comentaris

envia el comentari