L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 23 de setembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 23 de setembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

L’amor veritable no necessita fer partícip a la resta de món, tan sols cal que ho visquin els dos membres de la parella. Amb tot, Mart augmentarà de manera notable el teu poder de seducció durant la jornada. La Lluna, per contra, farà aflorar el teu costat més pessimista a la feina, així que no dubtis en demanar ajuda si creus que ho necessites. Intenta evitar els menjars copiosos. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Jornada favorable per intercanviar opinions i sentiments amb els teus éssers estimats, on afloraran les actituds conciliadores i pacífiques. Júpiter protegeix el teu benestar econòmic, però vigila amb no ser víctima de cap robatori o furt durant el dia. La teva intuïció et servirà per comprendre cap on t’has d’encaminar per assegurar el teu benestar físic i mental.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Les relacions a distància són molt boniques i inspiradores, però poques vegades surten bé, així que planteja’t si la teva situació actual et fa feliç o prefereixes iniciar un nou i esperançador camí. Compte amb les discussions familiars per motius econòmics, avui posaran a prova la teva capacitat racional y d’autocontrol. Cada vegada es fa més evident la necessitat d’acudir a un oculista per tal de posar remei als teus problemes de visió.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Si la teva parella demanda més atenció, estaria bé que analitzéssiu en quin punt de la relació us trobeu els dos, i mirar de fer-los coincidir. Si estàs solter, els planetes indiquen que és una bona idea entregar-te a la persona especial que acabes de conèixer. Durant la jornada laboral es preveuen rivalitats i algun enfrontament, però si saps actuar amb calma i utilitzant el cap, aconseguiràs revertir la situació i sortir-ne reforçat.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Jornada de reflexió sobre la situació actual de la teva vida amorosa i sobre allò que et falta perquè acabi de ser perfecta i et satisfaci del tot. Tingues els ulls ben oberts perquè aviat hi haurà algú del teu entorn proper que jugarà un paper clau en el teu desenvolupament financer a llarg termini. El Sol avui actua com a guia i incidirà de manera positiva sobre la teva salut, si bé és veritat que hauries de reprendre aquella intervenció que vas deixar a mitges. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

El dia esdevindrà d’allò més divertit si ets capaç de canviar el teu desànim per sentiments més positius i que t’aportin valor. L’economia es veurà millorada si t’atreveixes a explorar nous terrenys fins ara desconeguts, i ets capaç de temptar una mica la sort. Els astres fan patent la necessitat que comencis la jornada matinant i realitzant una mica d’exercici físic, ja que avui necessitaràs tenir ben activats tots els teus sentits.   

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva mirada configurarà la teva arma de seducció més gran, i avui et pot portar a iniciar històries de gran interès i amb  un futur més que prometedor. Hauràs de fer front a una sèrie de despeses força necessàries, però si això et dóna valentia per demanar l’augment de sou que tant mereixes, el contratemps no serà en va. Aprofita el dia per lluir les teves millors gales i oferir la millor imatge possible, i pot ser que t’emportis una grata sorpresa! 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Necessites equilibrar la teva relació, ja que un excés de sexe pot acabar desembocant en situacions desagradables. Si tens fills, hauràs d’aprendre a frenar-los i imposar-los una sèrie de límits perquè no es descontrolin. A la feina, desterra l’orgull i el rancor cap als teus caps, potser el problema és que no has ni intentat expressar el teu punt de vista, així que no tens motius per queixar-te! Hi ha alguna activitat a la qual últimament estàs dedicant massa temps, i això pot acabar perjudicant altres terrenys de la teva vida. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els planetes ficaran a prova les teves creences per tal que comprenguis que el teu punt de vista no és la veritat absoluta, i així evolucionis com a persona i esdevinguis algú millor. L’horòscop et recomana buscar un assessor perquè et doni un cop de mà a l’hora de gestionar i planificar tot el que pots fer amb el teu patrimoni. També seria necessari que visitessis algun nutricionista perquè posi remei als mals hàbits d’alimentació que regnen a la teva vida.   

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Abans de relacionar-te amb altra gent, és important que dediquis un temps a reflexionar i clarificar els teus propis sentiments, o qualsevol situació acabarà en un autèntic desastre. Si notes que et manquen les ganes d’anar a treballar, recorda que una actitud negativa no servirà per lliurar-te’n, i com a molt intensificarà la part dolenta de la jornada. Canvia el xip ja i comença a gaudir del present! Para especial atenció en els aliments que ingereixes i en els canvis de temperatura, o poden acabar perjudicant el teu benestar físic.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

No et desanimis si estàs travessant una petita crisi amb la teva parella, els alts i baixos són inevitables, i l’únic que realment importa és sortir reforçat de la situació. El gran nombre de planetes en retrogradació fan que la jornada d’avui sigui perfecta per reflexionar i treballar els aspectes més importants de la feina en profunditat. L’horòscop et recomana vigilar el colesterol, ja que en els dies vinents té tendència a elevar-se ràpidament. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Els astres auguren que algú important del teu passat tornarà a irrompre a la teva vida i pot tirar per terra tota l’estabilitat que has aconseguit en els darrers mesos. És necessari que renovis la teva llar, desterrant tot allò que ja no faràs servir més per a donar pas a una nova energia. Les ‘dietes miracle’ acaben configurant un fracàs en la majoria dels casos, és millor anar canviant l’alimentació progressivament que intentar modificar tots els teus hàbits de cop. 


Comentaris

envia el comentari