YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Llegeix les 12 prediccions del 24 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 24 de febrer

Llegeix les 12 prediccions del 24 de febrer | CatalunyaDiari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

 

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest diumenge no estaràs per romanços perquè el teu humor serà bastant irascible, i ni la teva parella tindrà molta intenció xerrar amorosament amb tu ni res semblant.

Aquest diumenge poques o cap novetat hi haurà en la teva economia. I aquest deute que un amic anava a saldar amb tu, de moment, queda encara pendent.

Davant teu desplega el seu poder el planeta Venus, el qual és molt beneficiós no només per a l'amor, sinó també per a la salut.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Les influències astrals del dia t’inclinaran cap a una actitud particularment inquisitiva en el pitjor dels sentits. Els altres et temeran!

Hi ha gent que es creu experta en economia quan realment els diners se'ls hi escapen constantment de les mans sense que hi hagi cap manera de retenir-los.

Gràcies a l'abraçada harmònica del planeta Mart, et sentiràs molt més relaxat i segur que mai durant aquest diumenge, feia temps que ho necesitaves.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Comporta’t amb naturalitat perquè els altres et puguin conèixer tal com ets. No passa res per mostrar-te davant els altres com una persona pròxima i afectuosa. És una cosa que acaba agradant molt.

Aquells que tinguin un negoci possiblement hauran d'atendre'l durant el dia d'avui, perquè sorgiran problemes que només podràs resoldre en persona.

Comences a contemplar la possibilitat de fer-te un retoc estètic, sobretot perquè saps que milloraria molt la teva vida. Més enllà de la imatge, et permetria viure amb més qualitat.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Vivint en parella, durant aquest diumenge notaràs com el cos et demana buscar amb afany emocions fortes i noves, fins i tot excitants.

Opta per mostrar un perfil baix i espontani si veus que és el millor, i amb aquest, fes contactes, o fins i tot aliances secretes que et vindran bé, abans de mostrar que guardes un as sota la màniga.

Frena qualsevol consum excessiu d'alcohol durant els àpats, cosa que és molt freqüent quan arriba el cap de setmana i quedes amb els amics o familiars per menjar junts.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

És una jornada una mica negativa pel que fa a les relacions sentimentals. No perdis la paciència per ximpleries i transforma les teves emocions en pensaments de confiança i esperança.

Els trànsits planetaris et porten a fer neteja. Però una neteja a fons. Has de deixar anar tots els objectes que no utilitzes últimament.

Els teus petits problemes de salut estan controlats gràcies a la teva constància. Però no dubtis a continuar agregant a les teves rutines aquelles accions que et fan sentir bé.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

No sempre trobaràs l'amor al costat de casa teva. Fa temps vas conèixer a una persona que vivia lluny de tu i ara estàs disposat a reprendre aquella relació que havies deixat a mitges.

Recorda que amb els teus diners pots realitzar el que desitgis, però tampoc has de rebutjar les recomanacions que puguin donar-te els teus familiars més directes.

Caminaràs i duràs una vida molt activa, on gairebé no pararàs d'ençà que et llevis. Pot ser que fins i tot acabis la jornada amb alguna lesió de tant exercici.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Sentir obsessió per algú no és un fet habitual en tu, però has de reconèixer que en aquesta ocasió, t'has enganxat de valent! I és que encarna totes les qualitats que trobes atractives.

Hi ha una oportunitat amagada en cada conflicte per poder conèixer més en profunditat la millor forma d'aconseguir l'abundància.

Has realitzat un exercici massa intens aquests dies, Balança? Si és així, és per aquesta causa que et sents tan cansat, encara que hagis dormit moltes hores.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Veuràs que la teva parella està de mal humor, però no sabràs molt bé per què. I tampoc l'altra part estarà molt col·laborativa! En aquests casos poca cosa pots fer…

Travesses una època de creixement important en la teva carrera. Això et fa renovar les esperances, sens dubte estàs anant en la direcció adequada.

Fer exercici físic és una bona forma de connectar amb les teves sensacions corporals. Això sense tenir en compte que et deixa un estat físic increïble amb la seva pràctica regular!

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'ombra de la Lluna en Saturn dibuixa una jornada d'energies més aviat baixes que, si no les saps gestionar, poden generar-te problemes emocionals.

El canvi de cicle solar en el teu regent introdueix alguns avantatges i altres inconvenients que has de prendre en consideració si vols acabar la jornada amb èxit.

Els astres endevinen per la predicció de l'horòscop dels Sagitari d'avui símptomes de pèrdua de memòria, falta de concentració, desorientació i distraccions.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

L’enamorament retorna després d'una llarga temporada de desacords i incomprensió. No ho arruïnis amb les teves manies de perfecció.

Tranquil, els diners arribaran i el teu compte tornarà al mateix dígit que ahir. No passa res si gastes, sempre que ho facis amb criteri.

Potser tens més d'un hàbit nociu que s'ha convertit en addicció sense que t'adonis. Podries tenir una addicció al mòbil, a la feina, a les xarxes socials, a l'alcohol o al tabac, entre moltes altres.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Pots decebre algú a qui estimes molt, però el teu penediment sincer i les teves ganes que les coses funcionin entre els dos, suavitzarà el cor de la part damnificada amb les teves conductes.

Has estat desenvolupant un pla en la teva ment durant bastant temps, i avui per fi rebràs els senyals que et confirmaran que el pla és l'adequat.

Últimament no pares massa atenció al teu aspecte físic. D’acord que l'interior és el més important, però, per què fer una dicotomia de tot?  Tens l'oportunitat de lluir bé, t'ho mereixes!

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Emocionalment avui sents que el que vas avançar ahir, ho tornes a retrocedir. No trobes la forma d'avaluar amb optimisme la teva vida de parella.

Estàs amb poques ganes de treballar encara que hauries de redactar alguns projectes, ja que t'has compromès amb altres persones per a la setmana vinent.

Potser és un bon dia per demanar ajuda a aquesta amistat que coneix d'activitats de caràcter espiritual perquè et brindi una sessió de reiki.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari