URGENT

🚒 33 ferits i un menor evacuat a Sant Joan de Déu per un aparatòs incendi a Lleida

La predicció astral dels 12 Zodiacals del 24 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 24 de gener
Àries 21 MAR - 19 ABR

El color gris tenyirà el que fins ahir era color rosa en la teva vida, perquè el teu esperit alegre i jovial sembla haver-se anat de vacances sense avisar.

Per a aquells nadius d'Àries que s'acabés una història d'amor i hagin de signar una sentència de divorci els astres recomanen analitzar bé què rubriquen.

Què tal si avui passes una bona estona cuinant algunes receptes sanes però divertides?

Taure 20 ABR - 20 MAI

Els astres et donen un consell sobre la teva vida íntima, i és que no et dediquis aquest dijous a airejar els capítols menys coneguts d'aquesta.

Posa la teva alarma en el telèfon si és que avui toca signar documents importants, perquè pot ser que el teu cap es queda pegada al teu coixí.

En nivells generals no tindràs preocupacions sobre la teva salut, i fins i tot pot ser que notis una millora en la malaltia que actualment tinguessis.

Bessons 21 MAI - 20 JUN

La sensació d'intranquil·litat i inestabilitat amenacen de deslligar els nervis dels Bessons en aquesta jornada que no passarà desapercebuda. 

La teva casa necessita algunes reformes, Bessons, i els astres apunten que aquest és el millor moment per a adequar la teva llar.

Sabies que riure amb els teus amics és una forma molt senzilla però efectiva de resoldre els problemes d'ansietat?

Cranc 21 JUN - 22 JUL

En aquest dijous sentiràs una passió irresistible cap a les persones que tenen poder sobre tu, com podria ser un cap, o fins i tot un professor.

Saca l'heroi de guerra èpic que habita dins de tu quan tu vols, i saca l'espasa per a batallar per allò que desitges.

Últimament notes que et canses més de pressa, i això és degut a la falta d'activitat, una espiral de la qual és difícil sortir si no et poses aviat som-hi.

Lleó 23 JUL - 22 AGO

T'espera un dia molt apassionat. En particular els nascuts la segona quinzena, poden aprofitar la fabulosa conjunció entre Júpiter i Venus en el signe de foc, Sagitari.

És el teu dia de sort i trobes la manera de cobrar més diners pel treball que realitzes. Seria convenient que aprofitis el moment per a deixar establert aquest canvi favorable d'ara en més.

Les posicions planetàries d'avui t'auguren un dia perfecte en matèria de salut i benestar.

Verge 23 AGO - 22 SET

Acceptar els defectes dels altres i desenvolupar compassió pel sofriment aliè és improductiu si no va acompanyat d'una major condescendència amb tu mateix.

Els plans per a una desitjada ampliació del negoci o de capital queden parcialment interrompudes per factors externs. 

Exercitar la musculatura és essencial per a mantenir actiu el sistema circulatori i permetre que aquest porti sang als músculs.

Balança 23 SET - 22 OCT

Avui serà un dia en què et trobaràs molt sociable, així que no desaprofitis l'ocasió per a sortir i planejar reunions amb els teus amics.

Tens tendència a la improvisació i als girs bruscos d'última hora, comportaments que no et beneficiaran en res.

El trànsit actual et carrega d'energia, com si ja portessis dues tasses de cafè incorporades res més aixecar-te.

Escorpí 23 OCT - 21 NOV

Encara que és genial portar-se bé amb la parella, és inevitable cert grau de conflicte al llarg de la jornada, Escorpió.

Molt fàcilment podries veure't en conflictes que no sabràs com manejar. Les paraules altisonants et poden deixar en una posició molt delicada…

A mesura que comencis a escoltar més al teu cos, adquiriràs major control sobre els teus apetits i les teves respostes emocionals. L'autoconeixement porta amb si l'autocontrol.

Sagitari 22 NOV - 21 DES

Els Sagitari coneixeran aquesta jornada de dijous una persona molt important, que pot tenir una influència fonamental en el vertiginós període que s'aveïna en l'ànima dels centaures.

L'economia dels Sagitari s'anirà recuperant a poc a poc, però això exigeix que sigueu constant i hi dediqueu molt treball.

Els Sagitari estan començant aquest 2019 amb bon peu. No obstant això, la situació pot canviar a causa de l'autocomplaença, a un excés de seguretat que et porti a relaxar-te.

Capricorn 22 DES - 19 GEN

El fet d'haver estat tancant capítols de la teva vida i estar començant un nou camí pel que fa a la passió et fa sentir una mica d'inseguretat i un altre poc d'entusiasme.

Trobaràs una infinitat de conflictes per a resoldre. El teu escriptori es tapa de papers que no desitjaries veure enfront dels teus ulls.

Tots els trànsits planetaris t'estan exigint que t'ocupis de tu, de la teva salut, de les teves formes de cuidar-te, de la teva aparença externa, del teu pentinat, de la teva pell. 

Aquari 20 GEN - 19 FEB

Les claus perquè la teva relació es torni menys complicada i més profunda és compartir l'amor que vostès senten. Com? Perquè des del respecte i propiciant converses profundes, Aquari.

Pots fer que els teus negocis obtinguin més beneficis si et centres en allò que millor se't dona, i també si inverteixes les teves energies a perfeccionar el que ja domines. Mai se sap tot, Aquari.

El desig de provar noves experiències xoca amb la predicció no tan optimista de les estrelles.

Peixos 20 FEB - 20 MAR

En el terreny de les qüestions referides a l'amor i les relacions de parella per a aquest dia l'energia està per altra ben predisposada.

En l'aspecte econòmic la jornada es presenta complexa amb moltes obligacions i pagaments que s'han vist endarrerits en dies anteriors i avui hauràs de respondre amb urgència.

Les crisis formen part dels processos que porten a la millora i el progrés. Sense crisi no hi hauria canvis. I avui aquest canvi comença en tu amb una visita al nutricionista.