IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Llegeix les prediccions del 24 de març

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 24 de març

horòscop
Zodíac: les prediccions del 24 de març | Catalunya Diari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

El Sol protegirà la teva vida amorosa i hi haurà meravellosos moments de complicitat amb la teva parella, si és que tens. Per al solter s'espera un dia ple de fanfàrria, i els negocis del cor floriran com els ametllers amb l'arribada de la primavera.

Obre els ulls i reacciona, és necessari que deixis de calçar-te sovint unes còmodes sabates pel que fa als teus diners! Si no, patiràs seriosos problemes.

Surt del camí que t'han marcat, igual aquesta drecera et permet arribar abans al cim de l'èxit.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Venus i Mart es converteixen en protectors del teu signe: treballaran aliats perquè Taure brilli en el cel de l'amor, configurant impactes positius. Tindràs do de gents i podràs sembrar converses divertides, la llavor de les quals brolli més aviat que tard.

La teva situació financera s'estabilitzarà, però no oblidis reclamar els diners que té un amic en deute amb tu.

Totes les estrelles que impacten aquest diumenge en el teu sector de la salut són de naturalesa bastant positiva, i seria interessant sortir a la muntanya a respirar aire pur.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs una miqueta distant amb les persones que t'estimen. Molta gent atribueix aquest canvi d'actitud a la parella que tens al teu costat. Si ets feliç al seu costat, no has de preocupar-te per res.

Aprofitaràs la jornada de descans en el treball per a desenvolupar un nou projecte. Prepara't per a assumir uns quants costos al principi, ja que els ingressos es faran esperar.

Sents com els teus ulls es cansen amb més facilitat i això és degut a totes les hores que passes davant de la pantalla del mòbil o l'ordinador.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

L'amor no estarà en l'aire, caldrà invocar a Cupido perquè entri per la teva finestra, no és tan impossible com imagines! Vés amb compte de no ser massa dirigent si estàs solter, i no t'enfadis si no pots tancar aquesta cita que t'interessa tant.

La teva vida econòmica ha de transcórrer fàcil, de fet, pot ser que et trobis alguna grata sorpresa, com uns diners que no recordaves haver guardat.

Sòlid com una roca: així et trobaràs avui, resistent a tots els gèrmens i virus, que fugiran de tu perquè no podran danyar la teva salut.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva vida sentimental estarà vivint una etapa d'enriquiment. Les teves emocions estaran sent estimulades per la imaginació i la creativitat.

Tindràs possibilitats d'augmentar els teus recursos econòmics. Els astres estan ajudant els nadius del teu signe perquè gestionin un futur brillant. No deixis de conrear la teva creativitat, si abandones aquesta part de la teva vida, podries convertir-te en una persona grisa i trista.

Respecte a la teva salut, et sents en plena forma gràcies als astres que et donen la seva energia positiva i et carreguen de vitalitat.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sempre hi ha una part de la teva parella que t'acaba sorprenent. Es nota que no la coneixes del tot bé. Hi ha aspectes del seu comportament que poden arribar a fer-te sentir malament.

No pots continuar gastant uns diners que no tens. Tampoc és convenient que recorris als crèdits ràpids, ja que els interessos són molt alts i acabaries vivint endeutat sempre.

Necessites aire fresc, així que obre les finestres de la teva casa i deixa que ventili l'ambient. Aconseguiràs que l'energia negativa s'escapi. Presta més atenció als cops que puguis patir.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aprofita la gran capacitat de seducció que tindràs avui, atrauràs admiradors de totes les esferes socials. Aprofita tot el teu carisma i permet-te fer alguna bogeria de tant en tant. 

No tinguis por per assumir noves funcions o acceptar un lloc que requereixi responsabilitat. Si no tens treball, et faran una oferta laboral que no podràs rebutjar. T'adaptaràs a aquesta nova situació sense problema!

No oblidis vigilar la teva higiene bucodental. Pren aliments rics en calci i cuida les teves dents.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estàs hipersensible en aquest moment. Per tant, que no t'importin els comentaris feridors d'alguns dels teus éssers estimats. Encara que t'estimin, a vegades les persones no són del tot responsables de les seves paraules.

Ara et centres en els teus socis més importants, i aprens molt sobre tu de les teves relacions amb els altres. Com més propers estiguin, més importants seran les lliçons.

Avui provaràs de relaxar-te i desconnectar. Tens dret a experimentar uns minuts d'autèntica pau.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

La religió i la filosofia, així com certs coneixements esotèrics i sistemes de pensament renovadors, et permeten relativitzar certs aspectes de la teva existència i els problemes que et preocupen diàriament.

Les tasques que exigeixen posar en marxa el teu cervell es desenvolupen amb una especial soltesa, i t'ofereixen possibilitats d'èxit. Els astres exigeixen una major determinació en la teva força de voluntat.

Els problemes quotidians poden ser superats des de la tranquil·litat, i per a això necessites plenitud en el teu cos i en la teva ment.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

No passis de ser suau com la seda a ser un cactus aspre. Els astres es troben alineats de manera que puguis treure profit a les teves crisis emocionals. La persona que està al teu costat haurà de tenir paciència.

Si has de buscar inversors, no tractis d'imposar el teu punt de vista de forma dura o prepotent, recorda que pots utilitzar altres mètodes més convincents.

La salut és un dels majors tresors que posseeixes. No et deixis emportar per la temptació d'un petit descuit, ja que pot acabar amb el resultat positiu que estaves aconseguint.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Accepta les ofertes per a provar experiències noves al costat d'aquesta persona que potser no et causa massa confiança.

Gaudiràs molt, ja es tracti d'un viatge a l'estranger o d'una proposta per a realitzar alguna classe d'activitat extrema.

A la inflamació deus la teva capacitat per a patir lesions i curar-les. Sense aquest procés natural, les infeccions no serien controlades ni curarien les ferides, i els òrgans lesionats tindrien úlceres permanents.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Aniràs darrere del que desitges amb tota la teva força i no pararàs fins a aconseguir tot el que pugui ajudar als que tant estan patint. No hi ha retorn als temps de solitud i tristesa.

Quan tens un impuls, tens una claredat que fa que les coses que tant desitges prenguin forma. Això que tanta por et fa, en realitat és el que t'alliberarà i et mostrarà una nova experiència.

No tens massa expectatives respecte al teu cos però estaràs sa, robust i capaç d'afrontar una tempesta sense caure en un refredat.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari