IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Consulta aquí el teu horòscop Zodiacal del 24 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 24 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Relativitza els problemes amb la teva parella i esforça’t de valent per trobar la part bona de les coses, serà la manera que aconsegueixis els teus desitjos.

Mercuri dificulta la comunicació en el terreny econòmic i fa que la gent del teu entorn no valori suficient la teva generositat.

Complementa les teves receptes amb una mica de llimona, ja que és un aliment ric en vitamina C.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

La influència de Júpiter t’ajudarà a solucionar els problemes de parella i farà que les teves relacions guanyin qualitat i eficiència.

La confluència astral pot causar danys importants en alguna de les teves possessions de més valor, així que actua amb molta delicadesa i màxima precaució.

Patiràs certa tendència a la inflamació i a l’acidesa. Per combatre aquests problemes, serveix-te d’aliments com l’all, la ceba, la remolatxa, el peix blau o la pinya. 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

La teva estela brilla amb força i els astres augmenten la teva capacitat de seducció fins a l’infinit. La millor actitud per afrontar la jornada és la humilitat sincera.

El teu poder mental i la teva intuïció s’uneixen i fiquen al teu abast la capacitat de materialitzar projectes molt exitosos.

Els ossos i els cartílags es poden convertir en un autèntic mal de cap per a la teva salut. Ingerir gelatina t’ajudarà a solucionar-ho.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Els astres creen la conjuntura ideal perquè puguis solucionar aquells problemes familiars que hagin sorgit en els darrers dies.

La Lluna dispara la teva creativitat i fa que t’hagis d’esforçar de valent per mantenir la concentració a la feina i tocar de peus a terra.

L’horòscop t’aconsella trencar amb el sedentarisme i iniciar una rutina d’exercicis que et permetin recuperar la forma que has anat perdent amb el pas del temps. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

La teva parella rebrà una mala notícia i això farà que et converteixis en el seu principal suport, així que tracta-la amb delicadesa i molt d’amor.

Vius constantment enganxat a la pantalla del teu telèfon mòbil i això fa que t’oblidis de les obligacions i les responsabilitats. Centra’t, Lleó!

Els canvis de temperatura són perjudicials per a les defenses, però tampoc cal que pateixis per la teva integritat, perquè ho superaràs. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

El contacte físic és un gran transmissor d’energia. Aprofita que l’amor i l’amistat tornen a la teva vida per curar les ferides de l’ànima.

Els astres no auguren canvis importants en el terreny econòmic, però hauràs de treballar amb esforç i dedicació si vols conservar aquest equilibri.

L’activitat física constant et serà de gran ajuda per evitar els sentiments depressius i el dolor, ja que et farà estar alegre i millorarà les teves relacions. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Saturn crea sentiments de desesperança en el teu interior i fa que siguis molt dependent del teu entorn. Practica el desinterès per sortir del tràngol.

Els astres t’aconsellen centrar l’energia en els teus companys de feina i millorar el vostre lligam, això augmentarà les teves ganes i la teva predisposició a l’oficina.

El desgast del dia a dia fa perillar bastant el teu benestar. Si vols gaudir de més energia, augmenta la ingesta de magnesi. 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Els planetes visualitzen una reconciliació entre els Escorpions emparellats i les seves mitges taronges. Això sí, hauràs de posar-ho tot de la teva part.

Fuig de les pressions que estiguin presents a la teva economia o a la feina, pren-te les coses amb calma i evita les decisions precipitades.

Netejar i purificar la teva llar et servirà per allunyar les males vibracions i per atreure la bona sort a la teva vida.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

No siguis massa dur amb tu mateix si últimament t’has equivocat i has comès un error greu. Aprèn a perdonar-te, Sagitari!

Tens obstruïts diversos sistemes lògics i això pot causar-te algun mal de cap a la feina. Limita’t a fer allò que millor se’t dona i deixa per demà les tasques més molestes i pesades.

Seràs propens a patir problemes intestinals i el teu estómac estarà força dèbil, així que cuida’t al màxim.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Urà fa aflorar la teva part entremaliada, fent que tinguis fantasies que surten del convencionalisme. Atreveix-te a experimentar-les!

Tindràs la ment força difusa i et costarà mantenir la concentració a la feina, així que avui evita les tasques que comportin molta responsabilitat.

La mel d’abella es configura com una espècie de pedra filosofal que aporta multitud de beneficis i soluciona molts problemes, així que incorpora-la a la teva dieta habitual.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

La jornada estarà carregada d’harmonia, felicitat i molta diversió. Aprofita-ho per estretir lligams i millorar la relació amb els teus éssers estimats.

Els astres et donen un cop de mà en els assumptes judicials que tinguis pendents, posicionant-te en la conjuntura de l’èxit absolut.

Escriure en un paper totes les paraules positives que se t’acudeixin és una gran manera de canviar la teva vibració i d’atreure sentiments d’alegria a la teva vida.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Saturn aguditza el teu tercer ull i et permet detectar les intencions i els sentiments de la persona que t’agrada. Atent al llenguatge no verbal!

Viuràs una prova a la feina que et permetrà obtenir possibilitats de promoció força temptadores. Pensa si això és el que vols, perquè aquesta promoció implicaria una gran responsabilitat.

Practicar la meditació i viure amb una major consciència augmentarà de manera significativa el teu benestar. 


Comentaris

envia el comentari