L’horòscop dels 12 signes del 25 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 25 de febrer
L'horòscopdels 12 signes del 25 de febrer | CatalunyaDiari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

 

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Alguns Àries que han trencat recentment una relació viuran moments difícils que els faran perdre tota la seva paciència, per gran que sigui.

Generalment, la teva vida material serà estable al començament d'aquesta setmana, i si et saps moure pels camins corresponents, et trobaràs beneficiat de transaccions importants.

Si a les teves cames pateixes problemes de varius, les quals apareixen a causa de l’augment del teu pes corporal, hauries d'anar al metge perquè li donés un cop d'ull.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Per a tu, Taure solter, aquest dia podria marcar el començament d'una gran passió que es transformi en un amor de llarga durada,fins al punt de fer que vulguis sacrificar la teva estimada llibertat.

Els diners en efectiu semblarà que et donin al·lèrgia, i voldràs gastar molt i de manera excessiva, com si et cremés dur-los a sobre. Després poden venir laments i llàgrimes.

En principi, avui hauries de tenir una cura especial si tens problemes de vertígens, els quals estan molt relacionats amb l'oïda i com aquesta regula el nostre sentit de l'equilibri.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Per què has d'estar dubtant de la teva parella tota l’estona? Ha arribat el moment de passar pàgina. Si ets al seu costat ara, és perquè l’estimes i no pots viure sense ella.

Encara que t'apassionin els jocs i els sortejos, el millor és que avui t'apartis de tot el relacionat amb l'atzar. Tampoc és qüestió que regalis els diners, perquè no et sobren.

Passaràs molt de temps dempeus i possiblement en moviment, per la qual cosa necessitaràs utilitzar un calçat còmode i amb una bona sola.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu paladar sentimental té ganes de gaudir els sabors de l'amor, sobretot si fa un temps que no et despertes amb ningú al teu costat, sense una veu que et digui bon dia i et faci l’esmorzar.

Algú podria enfrontar-se a tu durant aquest dia per algun motiu laboral, així que prepara't a consciència, Cranc.

Per trobar la teva energia habitual, hauràs de descansar, sí, però també moure't, encara que et resulti paradoxal. El consell que té per a tu el teu planeta? Que dormis tot el que puguis.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estàs madurant i comences a comprendre algunes de les teves reaccions vinculades a les relacions de parella. Per això comences la setmana amb noves esperances.

Els ànims a la feina estaran molt caldejats. Les persones del teu voltant estaran irascibles i no tindràs ganes de trobar-te dins d’aquest ambient tòxic.

Descansar és la premissa per mantenir la salut en aquesta jornada. I no es tracta de la quantitat de temps que puguis descansar, sinó de la qualitat d'aquest descans.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Avui sabràs moure’t molt bé en els actes socials. Serà una bona oportunitat per conèixer a gent nova, sobretot si et mostres molt pròxim.

No pots consentir que els altres s'aprofitin del teu esforç. Ha arribat el moment que donis un cop damunt de la taula i li plantegis als caps una altra manera de treballar.

Davant qualsevol símptoma de refredat que comencis a notar en el teu cos, el millor és que prenguis sucs de taronja o llimona.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els teus somnis poden ser molt intensos avui i els pròxims dies, fins i tot poden adquirir cert caire profètic. Pot ser que recentment hagis somiat amb un vell amic al qual no has vist en temps.

Si provoques als teus companys de treball de forma premeditada, no s'ho pensaran dues vegades abans de retornar-te-la. Pensa-t'ho bé abans d'iniciar lluites sense fi i discussions estèrils.

És poc probable que pateixis una malaltia cardiovascular, però tindràs un major risc de sofrir malalties respiratòries, només per ser Balança.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Accepta que la relació ha canviat, perquè la negació és el que us fa romandre en aquest estat de conflicte constant. Pot ser que ja no hi hagi l'espurna de la passió d'abans.

Hauries de poder acabar la feina amb rapidesa i exactitud, la teva ment està concentrada en el que has de fer. Et sents energètic i eficient, així que no et sorprenguis si els altres et dediquen compliments.

L'energia que et costa excusar-te per no fer les coses bé és el doble de la qual gastaries si et preocupessis per fer-ho bé des del començament. Això mateix s'aplica a la teva salut.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

La jornada transcorrerà entre les sensacions amargues i els moments divertits, fins que un toc de màgia converteixi la teva vida en una experiència feliç i alegre gràcies a un miracle.

Els viatges de negocis seran aquesta jornada de dilluns molt productius per als Sagitari. En canvi, tingues especial precaució amb els paquets que enviïs, perquè poden extraviar-se.

L’última consideració del teu metge sobre algun problema greu pot provocar-te dues reaccions: que t’enfonsis i pensis que tot està perdut, o que treguis el teu esperit guerrer i cavalquis cap a la victòria.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius d'aquest signe que es troben solters es trobaran amb una grata sorpresa al matí.No descartis que et facin un bell obsequi o et vulguin conquistar amb algun detall que t’entusiasmi.

La Lluna des del signe d'Escorpió t'orienta cap al lloc exacte on pots accedir a una informació secreta.

Per a l'ansietat i l'estrès, si no coneixes les beneficioses propietats del llorer, has de saber que una d'elles és la de generar calma i tranquil·litat.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Els astres et proporcionen per al dia d'avui una situació en la qual no podràs continuar ocultant els teus sentiments per més temps.Si no dius alguna cosa, llavors hauràs de fer-te responsable de perdre al que probablement és l'amor de la teva vida.

Potser necessites revisar la paperassa relacionada amb els teus problemes financers, Aquari. Pagaràs factures, obriràs dipòsits o faràs un balanç del saldo del teu compte bancari.

Pots sentir que el teu estrès ha anat en augment durant aquests dies. Combat aquest caos que t'has creat.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

L'alineació planetària d'avui col·labora perquè puguis trobar en la profunditat del teu corels recursos necessaris per veure positivament la teva relació.

Naixeran noves aliances que t'alegren i t'ajuden a projectar canvis i millores. Aprofita aquest moment d'alineació dels planetes tan favorable. No deixis escapar res de les teves mans.

Els nadius de Peixos seran propensos a la retenció de líquids. Deixar-te dur pel desig d'un moment et portarà maldecaps i inflamacions de turmells més tard.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquíComentaris

envia el comentari