Zodíac: les 12 prediccions del 25 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest divendres, 25 de gener

Àries21 MAR - 19 ABR

El planeta Urà et té ben considerat, gairebé consentit, en els assumptes d'amor, i durant aquest divendres les parelles que ja estan unides aconseguiran enfortir la seva unió mitjançant petits passos que donaran sense cap esforç.

Tal com està compost el teu cel, l'equilibri financer dels teus comptes no té per què ser un problema que t'amoïni.

Si et decideixes a donar un ambient relaxant a la teva casa a través d'unes espelmes aromàtiques, preocupa't de quin és la composició d'aquestes.

Taure20 ABR - 20 MAI

En la història que escrius diàriament sobre el teu cor, l'atmosfera canviarà dramàticament, ja que et trobaràs desorientat i perdut.

Encara queden uns quants dies del mes de gener, i podries aprofitar-los per a començar algun dels propòsits que et vas marcar el passat dia 1, que sembla ja tan llunyà, veritat?

Creus que en la teva vida sexual no tot marxa com deuria? El mateix és cosa de l'estrès, encara que creguis que una cosa no té a veure amb l'altra.

Bessons21 MAI - 20 JUN

La concentració de sentiments negatius en la teva ànima pot convertir la teva jornada en una perillosa olla de pressió que culmini en reaccions irades, discussions i un estat d'ànim alterat.

Trobaràs durant el dia d'avui un ambient especialment solidari en el treball, on la companyonia i el treball en equip seran dues palanques de grandíssim valor per a impulsar-te cap a l'èxit.

La predicció de l'horòscop per a avui indica un mal de queixal agut per als Bessons, que més enllà del tractament odontològic que requereixi, pot afectar el desenvolupament normal de la jornada.

Cranc21 JUN - 22 JUL

Més d'un i de dos nadius de Cranc estan sortint d'un gran període de solitud, o fins i tot de decepció emocional.

No et preocupis per guanyar diners de manera desmesurada, ja que s'ha despertat dins de la teva ser un esperit avariciós durant aquest divendres.

És una pregunta important la que et fan els astres, sobretot si estàs queixant-te que els pantalons t'estan estrenyent més del que seria convenient.

Lleó23 JUL - 22 AGO

El teu cor et demana a crits noves passions i emocions i quan volteges la mirada veus el tedi del dia a dia i l'avorriment de conèixer cada volta de l'assumpte.

No apostis avui per temes nous, ja que podria ser molt dolent per als teus interessos comercials.

Tu ets la teva imatge i encara que alguns poden titllar-te d'egocèntric o de vanitós, avui estaràs ocupat a cuidar-te i veure't millor.

Verge23 AGO - 22 SET

Una de les prioritats per al dia d'avui és tractar de mirar sempre cap al futur, enrobustint el present amb les coses positives que la vida posa al teu abast.

Els bons resultats a la feina et reconfortaran, i et faran sentir realment satisfet. L'esforç està valent la pena.

Les preocupacions del dia a dia poden generar durant el dia d'avui alguns problemes en el teu sistema de defenses, que ja ve molt minvat els últims dies.

Balança23 SET - 22 OCT

L'energia que emergeix del planeta Venus al costat de Mercuri fa que el teu dia es torni un pretext genial per a socialitzar. Si tens festes o trobades pendents en aquesta jornada, seran tot un èxit.

Penses que estàs en el bon camí, i efectivament, és així. Però assegura't de revisar les teves idees una vegada i una altra, perquè corres el risc d'allunyar-te del plantejament inicial.

Si fas esport, no oblidis canviar-te la roba i no romandre durant molt de temps amb aquesta suor pegada a la pell, podries constipar-te.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

Si una determinada relació sembla ser massa inassolible, o difícil d'iniciar, potser deus abans allunyar de tu certs dubtes.

Quant a les teves finances, et falta certa desimboltura a l'hora de controlar el flux de diners.

El trànsit actual crea les bases ideals per a una neteja general. D'aquestes que tenen lloc una o dues vegades a l'any. Inclou en aquest procés de renovació al teu cos.

Sagitari22 NOV - 21 DES

No hi ha una recepta màgica per a superar el desamor, Sagitari, però si hi ha una fórmula infal·lible per a no acabar danyat del tot: seguir els teus principis.

L'enveja serà la pitjor companya de viatge. En canvi, el reconeixement del treball dels altres pot ser una eina de molt de valor per a aprendre i perfeccionar el teu treball.

Els astres alerten que és urgent que els Sagitari tornin a cuidar l'alimentació amb dietes controlades per a rebaixar pes i depurar el teu cos.

Capricorn22 DES - 19 GEN

Estàs afectat per l'afilada fletxa de Cupido. Estàs pensant en la mirada magnètica d'aquesta persona tan sexy que no pots llevar del teu cap i torna una vegada i una altra.

Estàs molt estressat i en l'aire es respira molta tensió i poc esperit de comunitat. Quan falla la companyonia en el lloc de treball els resultats comences a ser deficients o menors a l'esperat.

Pensa en positiu, pensa objectivament. No tot era bonic abans ni ho és ara, no obstant això tens molt pel que ser feliç avui.

Aquari20 GEN - 19 FEB

Hauràs d'afanyar-te si el que estàs buscant és l'amor. La persona a la qual estàs tantejant podria anar-se amb un altre/a molt aviat, Aquari.

En aquests moments tens la sensació de que et retardes en la consecució dels teus objectius, i és que no estàs sent avantguardista.

Dóna't el benefici del dubte, que és una cosa que algunes vegades necessites. Existeix una tendència a jutjar-te a tu mateix molt durament, Aquari.

Peixos20 FEB - 20 MAR

Els teus plans de futur en el que refereix a la vida en comú amb la teva parella són bons però no sempre es pot aconseguir el que vols. També has d'avaluar els recursos amb els quals comptes per a complir amb aquestes expectatives.

Patiràs en el que refereix als teus assoliments econòmics. A la feina la distracció s'ensenyoreix de la teva ment i ets propens a cometre alguns errors.

La presència de Neptú prop del teu Sol i altres trànsits astrològics t'ofereixen un dia de baixa de les defenses.