IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Llegeix les 12 prediccions diàries del Zodíac del 25 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 25 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Els astres no interfereixen en la teva casa de la parella, de manera que no es preveuen novetats ni situacions imprevisibles que afectin les teves relacions.

La màxima dificultat econòmica de la jornada radica en saber trobar activitats d’oci que no suposin una inversió de diners elevada.

Les al·lèrgies poden cobrar protagonisme i causar-te algun tipus de molèsties. Evita prendre medicaments si no vols patir efectes secundaris com la somnolència.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

El cel astral et brinda una connexió de parella màgica, i crea el panorama perfecte perquè obris el teu cor i li expliquis els teus secrets més ben guardats.

Mercuri assenyala que podries rebre alguna missió en el terreny laboral, que serà breu però requerirà que treballis amb èmfasi.

Una redecoració de la llar et pot servir per augmentar el teu benestar físic i mental. Aposta, sobretot, pel color groc. 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Descobriràs els beneficis energètics que aporta conèixer una persona nova, però els astres t’aconsellen que prioritzis l’amistat abans que els sentiments amorosos.

Un raig d’energia impacta a la teva trajectòria laboral i augmenta significativament tant la teva creativitat com les teves ganes de fer coses. Aprofita la conjuntura astral per assolir objectius pendents.

La jornada transcorrerà plàcidament, si bé és veritat que pots notar certes molèsties a les articulacions i als malucs.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

La convivència desgasta les relacions i fa que la passió es vagi apagant. Pots recuperar-la fàcilment posant-hi ganes i imaginació.

Una manera efectiva d’estalviar diners és la de valorar si ens desplacem amb el vehicle adequat, o bé si n’hi ha algun altre que tingui un impacte econòmic menor.

Ser rígid amb els hàbits de salut és necessari per conservar un bon estat, però avui els planetes et donen permís per concedir-te un caprici.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Prepara’t per a viure una nit màgica en el terreny amorós i per entendre els conceptes de felicitat i sort en la seva màxima expressió. Enhorabona, Lleó!

Els astres ficaran al teu abast la possibilitat de solucionar un problema financer que feia dies que arrossegaves, aportant-te estabilitat econòmica.

Evita manifestar sentiments negatius en relació al teu estat de salut, o acabaràs atraient tots els problemes que et passin per la ment.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les teves amistats et demostraran que a la vida no tot és tenir parella, i que pots gaudir igual de la vida per molt que estiguis solter.

Els astres et recomanen que reorganitzis algunes estratègies laborals i que t’omplis d’energia per poder superar la setmana amb èxit.

El cap de setmana fa que deixis una mica de banda les preocupacions pel teu estat de salut. Evita actuar de manera insensata, o acabaràs patint estralls.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Pots sentir que la teva parella no demostra tant interès com tu en la relació. Si és així, aprèn a tractar-la amb una mica d’indiferència perquè tasti la seva pròpia medicina.

Plutó i Mercuri faran aflorar sentiments d’inseguretat en el terreny laboral, però no gastis més energia de la necessària ni els hi dediquis una excessiva atenció.

Menjar-se les ungles és un tic molt lleig i insalubre. Si vols solucionar-ho, busca què provoca la teva ansietat i soluciona-ho.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

La interferència de la Lluna sobre Plutó fa que tinguis un caràcter bipolar, així que evita precipitar-te a l’hora de manifestar les teves opinions.

Els Escorpions que estiguin esperant resposta d’una possible feina, han de saber que aquesta està a punt d’arribar, i que tenen totes les probabilitats de guanyar.

L’exposició a temperatures brusques pot reduir les teves defenses i convertir-te en víctima de malalties i contagis, així que actua amb màxima precaució. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

El respecte, el  control de les emocions i les concessions estaran a plena ordre del dia en el terreny de les relacions, així que prepara’t per gaudir d’un dia magnífic.

Intensifica l’estalvi per evitar ensurts ara que s’apropa la fi del mes. Això et permetrà disposar de més marge de cara a la recta final de novembre.

Busca espais per reduir la tensió que et provoca el fet de vetllar contínuament per la teva salut.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

L’amor està trucant a la teva porta i, si no fa res al respecte, entrarà sense esperar resposta i s’apoderarà del teu cor.

Neptú entra a la teva casa econòmica i t’ajuda a relativitzar tots els problemes que ocupen un primer pla a la teva ment.

El teu cos necessita que interrompis el ritme frenètic de vida que portes. Si no ho fas, serà ell que t’obligui a parar, i ho farà d’una manera que no t’agradarà.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

No permetis que la inseguretat causi estralls en la teva parella, treballa la confiança i mostra la brillantor interior que posseeixes.

Per arribar al cim de l’èxit és vital que segueixis tots els objectius que t’havies marcat prèviament, evitant agafar dreceres o intentar fer trampes.

No siguis massa dur amb tu mateix si recaus en antics i nocius hàbits poc saludables. Aprèn a perdonar-te i a concedir-te alguna treva de tant en tant. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

El panorama astral és confús i pot fer que siguis víctima de malentesos i discussions amb els teus éssers estimats. Paciència i bon humor!

Els astres auguren l’arribada d’una oferta laboral que resultarà especialment bona i que et pot obrir moltes portes en un futur.

Pot ser que el teu organisme reaccioni davant d’una nova al·lèrgia que es presenti per sorpresa. Elabora una llista amb tots els aliments que ingereixis per facilitar la feina als metges. 


Comentaris

envia el comentari