L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 25 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 25 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Si esquives contínuament els compromisos relacionats amb la teva parella, la situació t’acabarà passant factura i fins i tot pot posar fi a l’amor que us uneix. Urà assegura l’estabilitat a la feina, fent propícies les possibilitats de rebre un ascens. La peresa pot ser la teva pitjor enemiga en el terreny de la salut, i convindria que comencessis a donar-li la importància que es mereix.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Saturn fa patent la necessitat de construir amb paciència els fonaments de la nova relació que estàs iniciant, a no ser que vulguis que acabi esdevenint un autèntic desastre. Tindràs més sort de l’habitual quant a jocs d’atzar es refereix, sempre que actuïs amb cap. Per què no dediques la jornada a ajudar algú que ho necessiti més que tu? Donar sang o medul·la pot esdevenir una de les millors accions possibles que duguis a terme. 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

És possible que comencis a sentir quelcom estrany i indefinible per algú proper a tu. No ho confonguis amb l’amor, i deixa que el temps posi les coses al lloc que correspon. Una abundant quantitat de diners arribarà a la teva vida sempre que actuïs amb coratge i determinació. Beure molta aigua et pot ajudar a combatre la picor que pateixes últimament a la pell. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

La passió serà la principal protagonista de la jornada, i et permetrà millorar en gran mesura la teva relació de parella, si és que en tens. Desterra les presses a la feina, ja que només actuaran com un impediment a l’hora d’aconseguir els teus objectius. S’apropa el cap de setmana, i l’horòscop et recomana reduir al màxim la quantitat d’alcohol que ingereixis, perquè el teu fetge comença a patir estralls seriosos.  

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

No et preocupis per aquelles coses que et manquen actualment, ja que els astres preveuen un canvi important en el terreny amorós que omplirà la teva vida de joia i felicitat. Si el teu cap et fa un bon comentari o una aportació positiva, fes-ho servir com estímul per seguir triomfant a la feina. Jornada ideal per aprendre a lidiar amb les teves pròpies emocions i per reflexionar sobre tot allò que es troba al teu interior. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Semblaràs un imant de persones carregades de mala energia, així que millor que avui mantinguis les distàncies amb el teu entorn i et decantis per la soledat. La teva economia segueix estable i amb certa tendència a créixer, i en poc temps farà un gir definitiu que augmentarà de manera important els teus beneficis. La debilitat de l’organisme pot repercutir a altres parts del teu cos, com poden ser els cabells o les ungles. Reforça els teus nivells de ferro i vitamines, i veuràs com recuperes l’aspecte saludable que tenies abans. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Tens tendència a idealitzar cada nou amor que vius. O comences a ser més realista, o mai aconseguiràs trobar algú que compleixi totes les teves expectatives. En el terreny laboral patiràs una petita crisi, però tingues paciència, perquè en pocs dies desapareixerà i tornaràs a mostrar un rendiment excel·lent. L’exercici físic et pot ajudar a mantenir un bon humor al llarg de tot el dia.  

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Tens la sort de compartir la vida amb una persona que està igual de disposada a donar-ho tot per la relació que tu. Gaudeix-ho al màxim, i prepara’t per viure una història d’allò més intensa i apassionada. Evita ser massa crític o exigent amb tu mateix, o la teva creativitat es veurà seriosament afectada. Quan et llevis al matí, dóna’t una petita treva i intenta mantenir la tranquil·litat durant una bona estona, si no aniràs estressat des que posis el primer peu a terra.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Jornada dedicada a la reflexió, on decidiràs si segueixes compartint la vida amb la teva parella, o bé poses fi a quelcom que no creus que arribi massa lluny. Si els teus superiors intenten abusar de tu, no els ho permetis. T’has esforçat al màxim i et mereixes un bon reconeixement. Si notes que la teva memòria ha començat a fallar des de fa un temps, l’horòscop et recomana realitzar algun exercici mnemotècnic per evitar que s’oxidi del tot. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Et sentiràs més unit que mai a la teva parella, i això incidirà de la millor manera possible en tots els altres terrenys de la teva vida. Un company de feina et farà coneixedor d’una informació de vital importància, així que intenta estar ben atent. L’horòscop et recomana sortir a relacionar-te amb la gent del teu entorn i estretir lligams amb ells, ja que sembla que últimament has tingut les teves amistats una mica abandonades. 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Si estàs enamorat, però la teva parella té més pressa que tu i vol que aneu a viure junts, valora si és una bona idea o si és millor esperar una mica. A la feina és important que siguis conscient dels teus límits i que sàpigues quan volum de feina ets capaç de suportar, per no sobrecarregar-te i acabar patint algun disgust important. Per a un autèntic fanàtic del sucre com tu, menjar fruita pot actuar com a substitutiu d’aquells aliments que resulten nocius per la teva salut. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

La Lluna plena fa aflorar els nervis i pot provocar alguna discussió de parella. Si us centreu a trobar un punt comú, i distingiu entre els fets objectius i els vostres sentiments, no tindreu problema per arreglar-ho. Júpiter es troba en el seu punt àlgid, i fa que avui siguis especialment afortunat en els assumptes econòmics i laborals. Jornada ideal per aquells Peixos que s’estiguin plantejant la possibilitat de ser pares, ja que tindran la fertilitat disparada.


Comentaris

envia el comentari