L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 25 de setembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 25 de setembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Mercuri exerceix la seva influència com a déu de la Guerra, fent que trontollin les  bases de la teva vida amorosa. Para especial atenció si reapareix alguna exparella del passat, perquè no vindrà precisament amb intencions de firmar la pau. Els astres afavoreixen l’augment del teu prestigi professional i empresarial, però hauràs de treballar de valent i no prendre decisions massa precipitades. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Algú proper està a punt de fer que el teu cor torni a palpitar com feia molt que no passava. Pot ser que sigui un amic o conegut, o simplement algú que coneix una persona propera a tu, però el cert és que pot aportar-te una infinitat de coses meravelloses. S’augura un bon dia a la feina, propens a millorar les relacions laborals. L’horòscop et recomana que reservis una estona cada dia per practicar la lectura i així, a banda d’ampliar coneixements, milloris en gran manera la teva salut mental. 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Sentiràs unes ànsies de llibertat molt grans, i no estaràs satisfet fins que no les executis. Si tens parella, no tinguis por a demanar-li que respecti el teu espai, si realment li importes, ho entendrà. Jornada de contrastos a la feina, ja que malgrat no gaudir d’unes condicions físiques òptimes ni de la creativitat que tant et caracteritza, tot el que està relacionat amb la teva capacitat comunicativa tindrà l’èxit assegurat. Si tens pensat sortir a córrer, no oblidis que els estiraments previs són imprescindibles per evitar disgustos i espants. .

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Amagar una part de la teva personalitat per por que la persona amb la qual comparteixes els teus dies fugi corrents, és tan absurd com fingir que pots veure quan ets cec. Has de trobar la manera de millorar la teva autoestima, i comprendre que topar amb tu és com trobar un tresor! Si la teva economia és millor que la dels del teu entorn, no dubtis en convidar-los o tenir algun detall amb ells quan tinguis ocasió, i ja veuràs com l’Univers t’ho torna multiplicat. 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Si fa temps que, quan et despistes, et sorprens recordant una persona concreta, o bé somies esporàdicament amb ella, potser és hora d’anar assimilant que els teus sentiments per ella són més grans del que esperaves. Decideix què vols fer, i actua en conseqüència. Si, a més, t’estàs plantejant la possibilitat d’adquirir alguna propietat, tan sols cal que estudiïs el projecte en profunditat i decideixis si pots afrontar unes despeses de tal calibre, o millor esperes una temporada. Recorda que el teu estat d’ànim té part d’influència a l’hora de caure malalts, així que adopta la millor actitud possible i ajuda al teu sistema immunològic. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Hi ha quelcom en la teva relació de parella que no acaba de funcionar. L’horòscop et recomana que deixis de donar-hi voltes i que ho parlis directament amb ella, és l’única manera de trobar una solució i poder sortir reforçats de la situació. Els planetes elevaran els teus nivells de creativitat fins a límits insospitats, així que intenta mantenir el control per evitar sortides de to massa extremes. Avui la temptació trucarà a la porta amb força, i hauràs de fer servir tota la teva força de voluntat per no cometre cap error, però si ho aconsegueixes, haurà valgut la pena. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu desànim actual és la conseqüència de males experiències del passat que t’han marcat profundament. Amb tot, hauràs d’aprendre a passar pàgina, i els planetes confabulen perquè algú irrompi tímidament a la teva vida i t’ajudi en gran mesura a aconseguir-ho. Encara que creguis que l’èxit i el reconeixement que mereixes es resisteixen, tot arribarà al moment adient si ets capaç de tenir paciència i seguir treballant de valent. La meditació esdevindrà una manera ideal d’allunyar mals pensaments. 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Les relacions intenses són molt boniques però també un xic angoixants, així que no dubtis en expressar la manera com et sents a cada moment que ho consideris necessari. L’únic que has d’evitar són les comparacions amb relacions passades, no et faran cap bé ni et serviran de res. Els astres auguren un possible ascens, però hauràs de ser objectiu i valorar si realment estàs preparat per assumir tanta responsabilitat. Si emmalalteixes, no dubtis en demanar ajuda al teu entorn, estaran encantats perquè hagis comptat amb ells.  

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Si et trobes davant una situació injusta o poc ètica, alça la veu i fes sentir la teva opinió. Si bé avui és un dia propens a tenir problemes, sobretot ocasionats en el marc de les xarxes socials, no pots permetre que et facin tirar enrere. Si econòmicament no et trobes en el teu millor moment,l’últim que has de fer és desanimar-te, si no cauràs en un peu del qual difícilment podràs sortir-ne. En moments de nervis extrems o altes tensions, practicar exercicis de respiració esdevindrà la solució perfecta.  

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Totes les parelles passen per alts i baixos, però el més important és tenir voluntat de superar-ho i seguir remant en la mateixa direcció, encara més quan esteu fets l’un per l’altre. Tenir ambició no és res dolent, sempre que no sigui en excés i que no vulguis exigir més del que et pertoca. Rebaixa aquesta ambició amb una barreja de paciència i constància, i veuràs com no hi ha absolutament res que se’t resisteixi.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Mai permetis que una relació destrossi el teu amor propi. Si creus que hi ha certes actituds incomprensibles i imperdonables, no ho allarguis més: talla pel sa perquè la relació ja està ferida de mort, i no et cal allargar més l’agonia. Compte amb el consumisme compulsiu, perquè a vegades fas servir més la targeta de crèdit que el raspall de dents, i això no pot ser bo. Els astres recomanen autocontrol i una gestió millor dels teus ingressos.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

A poc a poc vas canviant la teva manera de concebre alguns aspectes de la vida, així com el teu punt de vista sobre el món. No tens ni idea del positiu que pot arribar a ser! Segueix treballant els pensaments positius i no hi haurà res que se’t resisteixi. L’alt ritme de vida que portes pot acabar desembocant en tensions importants a la zona del coll i l’espatlla, si és així, no dubtis en visitar un fisioterapeuta perquè faci quelcom al respecte.


Comentaris

envia el comentari