Consulta aquí el teu horòscop Zodiacal del 26 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 26 de gener
Àries 21 MAR - 19 ABR

Vius ancorat en un passat recent del qual no vols sortir, en una espiral en la qual prefereixes lamentar-te que assaborir tot el que la vida t'està oferint en aquests moments.

Tindràs coneixements de canvis en l’entorn de la teva feina, si bé de moment no seran efectius, solament rebràs la informació.

Aquest dissabte la impaciència es converteix en la teva principal enemiga, perquè fa mossa en la teva salut i intenta fer-te infeliç.

Taure 20 ABR - 20 MAI

En el cas que ja tinguis una parella, el picant també arribarà a la teva vida. I si t'animes a proposar nous plaers al llit, tria bé les paraules perquè no es consideri un atac.

Una venda important es confirmarà durant aquest dia, possiblement una transacció immobiliària o una cosa relacionada amb herències i llegats.

Ets un Taure que practiques esports de contacte físic, com a karate, o potser lluita lliure? En tal cas avui tingues molta cura, perquè ets susceptible d'acabar amb hematomes.

Bessons 21 MAI - 20 JUN

Has de trobar una font de coneixements que t'ajudi a entendre les coses que t'atabalen, Bessons, i aprendre a prescindir de certes crítiques malintencionades.

Per als objectius que t'has fixat durant aquesta setmana, apareixen nous obstacles que amenacen d'acabar amb les teves il·lusions.

Encara que pugui trencar-se l'harmonia que en el teu fur intern t'acompanyava aquests últims dies, disposes dins del teu una font d'energia molt valuosa perquè puguis revertir la situació.

Cranc 21 JUN - 22 JUL

Al teu voltant s'han acumulat una sèrie de circumstàncies complicades en l'àmbit familiar que et faran patir de valent.

Ara que estàs en ple cap de setmana, has de trobar un buit interessant per a dissenyar la teva estratègia econòmica de cara als pròxims set dies.

Avui el teu benestar camina per la corda fluixa, i és possible que algú hagi d'ajudar-te en algun sentit, potser a vestir-te o acompanyar-te a determinat lloc perquè no vagis sol.

Lleó 23 JUL - 22 AGO

Des del més íntim de la llar i la família arriba una comanda d'ajuda d'algú que saps que és feble i sol no mostrar els seus sentiments ni necessitats.

Podries seguir la teva intuïció avui i negar o assentir una proposta d'algun familiar pròxim per a realitzar inversions.

Has tingut una setmana molt ocupada i t'espera una llarga jornada pel que el teu regent t'aconsella prenguis un moment per a descansar i lliurar-te a l'oci absolut.

Verge 23 AGO - 22 SET

La complexitat dels teus sentiments pot ser un obstacle per a la realització d'una jornada productiva i feliç.

L'esperit intuïtiu i sagaç dels Verge ha de posar la seva freqüència al màxim per a captar els senyals que arribaran, de totes part i de forma generosa, per ser eficaç a la feina, en l'economia i en les finances.

En un mes tan important per a l'estètica dels Verge, apareix en els homes nascuts sota aquest signe un problema incòmode, la caspa.

Balança 23 SET - 22 OCT

Et mereixes el teu respir, i francament estaràs en la millor disposició per socialitzar i simplement passar una bona estona entre els teus. Lliura't a aquest sentiment i viu amb plenitud.

Algú està utilitzant tot el que sap sobre tu per sotmetre't en jocs de poder que res tenen a veure amb la teva feina.

Establir objectius realistes és la millor recomanació per a tu, Balança. T'encanta lluir sempre la teva millor versió, i per desgràcia aquest nadal passat vas cometre excessos que àdhuc carregues amb tu.

Escorpí 23 OCT - 21 NOV

Pots trobar certa dificultat per a portar endavant la teva relació amorosa. Possiblement busques un vincle emocional que actualment no existeix entre vostès, o d'alguna forma, s'ha oblidat.

Estàs d'enhorabona, hi ha importants notícies per a tu molt a la vora. Estigues atent al telèfon i als correus electrònics.

L'energia de Neptú augmentarà la teva habilitat per sentir les teves emocions, encara que això porti amb si l'ambivalència.

Sagitari 22 NOV - 21 DES

Aquesta jornada de dissabte pot ser alliberadora per als Sagitari que estan en un procés de resolució de problemes.

La teva arribada als resultats desitjats no anirà acompanyada, aquest cap de setmana, de les recompenses anhelades, i això et situa en una perillosa posició de decepció i descoratjament.

Aquest dissabte es produeix l'alliberament definitiu de les energies que et fa aconseguir l'estat de plenitud física, mental i espiritual que cristal·litza l'equilibri perfecte.

Capricorn 22 DES - 19 GEN

És dissabte i res millor que avui per deixar-se portar per l'energia del planeta de l'amor i el desig Venus i lliurar-te als jocs del romanç i la seducció.

Avui podràs concloure assumptes que t'havien saturat. Et sentiràs lliure de tota càrrega i podràs disposar de la teva tarda amb absoluta tranquil·litat.

Bones vibracions a la salut, dedica una bona estona d'aquest dia per a la higiene del teu cabell.

Aquari 20 GEN - 19 FEB

Estàs de sort, els astres et concedeixen l'oportunitat d'aprofundir en una relació important per a tu.

La gent amb la qual en el passat no vas aconseguir entendre't, podrien recórrer avui a tu a la recerca d'ajuda o consell.

Avui la tònica serà la d'alliberar-te d'impureses, tant físiques com emocionals. Tot allò que en els últims dies t'ha molestat, o no has estat capaç de tolerar massa bé, ho rebutjaràs.

Peixos 20 FEB - 20 MAR

Tindràs un matí picant amb algunes paraules pujades de to, discussions, gelosia i molt nerviosisme.

Alguna cosa es trencarà a la teva casa i hauràs de suplantar-ho per una cosa nova. T'has de prendre les coses amb calma i agrair poder comprar aquest article que tanta falta et farà avui.

És un dia positiu per començar un pla de salut o similar. Podries apuntar-te al gimnàs o sumar-te a un grup de trekking.