IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L’horòscop dels 12 signes del Zodíac del 26 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 26 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Gaudiràs d’uns ànims més alegres i això t’atorgarà l’energia necessària perquè lluitis amb garres i aconsegueixis complir els desitjos més profunds del teu cor.

Mart indica que és el moment oportú perquè cerquis informació sobre possibles inversions i productes financers.

En el terreny sexual, és imprescindible que actuïs amb cap i, sobretot, amb molta responsabilitat. Si no, pots acabar incidint de manera negativa en el teu propi benestar.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

El Sol fa brillar la teva ànima, i provoca que les llavors de l’amor floreixin i que la teva vida s’ompli de satisfaccions i felicitat.

Tingues especial precaució a la feina, els astres et fan susceptible de ser atacat per diversos companys. Treballa amb confiança i no permetis que et titllin de coses falses.

No caiguis en la trampa de l’individualisme que t’intenta inculcar la gent de l’entorn. Els éssers humans som socials i necessitem interactuar i relacionar-nos.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Per tal d’estimular i augmentar la passió amb la teva parella, l’horòscop et recomana profunditzar en el seu intel·lecte i en el seu món interior.

Aplica les teves habilitats intel·lectuals a la feina i actua amb responsabilitat i maduresa, sense oblidar-te de la importància de reorganitzar les teves forces.

El gingebre t’aportarà el suplement vitamínic que el teu cos necessita des de fa uns dies. Adopta’l com un recurs habitual.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Tindràs l’energia disparada. Tant, que fins i tot li transmetràs a la teva parella i desterrareu l’avorriment del vostre diccionari.

Notaràs les ganes de comprar i de consumir a flor de pell, així que el clima astral et recomana evitar qualsevol classe de publicitat.

Deixa de descuidar la teva salut i aprofita la jornada per marcar-te un objectiu o per començar a realitzar alguna activitat regularment. La teva força interior serà clau per aconseguir-ho.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

L’amor està en l’aire, i això farà que agafis les rendes de la teva relació i que t’atreveixis a alliberar tots els teus instints i les pulsions més passionals.

Tindràs l’oportunitat de treballar amb una persona amb la qual no acostumes a fer-ho, però descobriràs que encaixeu a la perfecció.

L’alvocat és un producte que aporta una infinitat de beneficis. Incorpora’l a la teva dieta amb més freqüència per gaudir d’un estat de salut òptim. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Apareixeran recels i desconfiances en el terreny de les relacions i la parella que serviran per recordar-te que l’amor requereix una atenció contínua.

Rebaixa els nivells d’exigència i autocrítica a la feina i adquiriràs una nova perspectiva que t’ajudarà a cometre menys errors.

No permetis que el teu ritme de vida t’impedeixi vetllar per la teva salut. Dedica la jornada a detectar les mancances del teu organisme i a reforçar el teu sistema immunitari. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La persona a la qual estàs coneixent és massa voluble i ha canviat els seus sentiments respecte a tu. Posa punt final a la relació i centra’t a trobar el que veritablement mereixes, Balança.

Els planetes auguren una despesa inesperada que et sumirà en la més profunda tristesa. No siguis massa dramàtic, la teva estabilitat no perilla i aviat arribarà una gran oportunitat.

Tens una salut excel·lent, però hauries de reforçar la teva memòria. 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Evita les precipitacions en assumptes relacionats amb l’amor. Per moltes ganes que tinguis d’expressar els teus sentiments, pots acabar espantant l’altra persona.

Tindràs ganes d’inventar-te una excusa i d’eludir la teva jornada laboral, però els astres et desaconsellen totalment fer-ho. Responsabilitat, Escorpió!

Sortir a socialitzar amb la teva gent i divertir-te serà la teràpia ideal perquè t’oblidis dels problemes de salut que últimament han marcat el teu dia a dia. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Pren consciència de la realitat de la teva parella i centra’t a recuperar la placidesa i les ganes d’evolucionar conjuntament. Viureu grans experiències, Sagitari!

Rebràs alguna mala notícia sobre la teva economia, però a la vegada seràs susceptible de guanyar diners amb inversions arriscades i jocs de loteria. Tot i això, actua amb precaució.

La necessitat principal en el camp de la salut serà la de trobar una fórmula per regenerar la teva energia. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Davant la disjuntiva d’escollir entre gaudir de moments amb la teva parella o complir obligacions, decanta’t sempre per la primera opció o acabaràs malament, Capricorn.

Els astres et fan susceptible a creuar-te amb gent mentidera, així que extrema la precaució en el terreny econòmic i evita les operacions massa arriscades.

Poden aparèixer inflamacions que afectin el teu sistema digestiu, així com la gola o l’esòfag. Aprèn a gestionar millor les emocions per evitar-ho.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Deixa d’amagar els teus sentiments i atreveix-te a fer un pas endavant per conèixer la persona que ha despertat el teu interès recentment.

Saturn està en confrontació amb Mercuri i això omple la teva vida laboral de desengany i insatisfacció. Però tranquil, tot se solucionarà.

La desmotivació cobrarà protagonisme i t’aproparà a l’estat de depressió. Necessites buscar estímuls i viure una vida que et motivi molt més. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Avui entendràs el significat de l’amor predestinat. Obre bé els ulls i fica atenció en els senyals que t’envien l’Univers i el teu cos, perquè la teva ànima el reconeixerà immediatament.

Es preveu un canvi a la feina que no serà del teu gust i que complicarà una mica el bon avenir del dilluns.

Fuig de la sobrecàrrega informativa i desconnecta dels mitjans de comunicació, encara que sigui tan sols per un dia. 


Comentaris

envia el comentari