L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 26 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest divendres, 26 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

La teva parella ha passat unes setmanes difícils, i tu probablement no li has donat suficient suport. Afortunadament, la mala ratxa s’acaba, i tindreu l’oportunitat de recuperar la màgia i la complicitat que havíeu perdut. Estigues ben atent perquè et creuaràs amb diverses persones que et poden ser de gran ajuda en el terreny professional. Tracta-les el millor que puguis. Urà té cura de tu, però Júpiter incideix en la seva protecció i pot fer que siguis víctima d’algun accident que acabi en esquinç o lesió.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Fes tot el que estigui al teu abast per rejovenir la teva relació amorosa, ja els astres creen el panorama perfecte perquè t’alliberis i siguis especialment feliç. Mercuri recompensarà els teus esforços a la feina i ajudarà a millorar la teva economia en molt poc temps. Últimament et mires al mirall i no t’acabes d’agradar, així que l’horòscop et recomana visitar algun centre d’estètica perquè et sotmetis a algun tractament de relaxació i bellesa. 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Els planetes estan en una posició favorable perquè trenquis amb la rutina i t’aventuris a viure una vida improvisada i plena de coses meravelloses. Es preveu un ascens a la feina, sempre que afrontis aquesta nova etapa amb una mentalitat guanyadora i molta determinació i constància. Els constants canvis de temperatura i la teva despreocupació pel teu estat de salut provoquen una baixada de defenses que pot derivar en una grip o un constipat. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Deixa de preocupar-te per la imatge que transmets als altres, perquè molta gent sent enveja de la teva felicitat i intentarà minvar-te els ànims. No els ho permetis. Evita dir mentides, perquè hi ha algú que et vigila de ben a prop i està esperant que facis qualsevol pas en fals per arremetre contra tu. Quant temps fa que no gaudeixes d’un bon bany relaxant? Compra sals especials, busca música que t’agradi i deixa’t seduir per un ambient d’allò més tranquil i  revitalitzant.   

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

La influència de la Lluna omplirà la teva vida d’amor i de moments meravellosos i màgics, aprofita-ho per solucionar aquelles desavinences que has tingut últimament amb algú important per a tu. En l’àmbit laboral, s’obre un període idoni per dur a terme una sèrie de canvis que milloraran la teva posició en el sector. El millor remei contra l’estrès constant és el de practicar de forma regular exercicis de relaxació, o bé rebre algun tipus de massatge. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Ha arribat el moment de focalitzar-te en els teus somnis i fer tot el que puguis per aconseguir que es compleixin, ja que avui tindràs la ment alliberada i notaràs els ànims pels núvols. Els astres són favorables a obrir els teus canals positius per atreure l’abundància. Si vols augmentar la seva acció, l’horòscop et recomana que duguis a terme algun ritual màgic o algun exercici relacionat amb la Llei de l’Atracció. La teva flora intestinal patirà un deteriorament que et pot provocar diarrea i dolors aguts. Decanta’t pels remeis naturals, són molt efectius en aquests casos i no resulten tan perjudicials com les pastilles convencionals. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si estàs solter, avui tindràs ganes d’experimentar el plaer en totes les seves formes. Atreveix-te a explorar nous horitzons en el món del sexe, que és la manera més barata de guanyar en salut. A la feina, tindràs un paper clau en la resolució d’un conflicte que acaba de saltar a la llum. Intenta rodejar-te de gent més positiva, ja que rebre sempre la incidència de la negativitat dels altres poc acabar perjudicant seriosament el teu estat d’ànim i pot reduir la teva vitalitat. 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

El teu magnetisme sexual estarà disparat, i posarà al teu abast la possibilitat de mantenir una conversa amb la teva parella veritablement reveladora sobre aquest aspecte. Has despertat l’interès d’algú de la teva oficina. Si els teus sentiments no es corresponen amb els seus, fes-li saber de la manera més delicada possible, per evitar mals majors. Una bona manera de treure fora totes les emocions negatives és la d’expressar-les artísticament. Atreveix-te a fer-ho, potser descobreixes una nova faceta de la teva personalitat!

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Jornada ideal perquè desenvolupis més i millor les teves capacitats comunicatives, i així puguis arribar a tenir una vida molt més plena. Els astres t’aproximen lenta però inexorablement a una nova etapa de recuperació econòmica i noves oportunitats laborals. El teu benestar augmentarà significativament, sobretot pel que fa a la salut mental. Aprofita els alts nivells d’endorfines, dopamina i serotonina que hi ha al teu organisme per connectar el teu jo interior amb la resta de dimensió còsmica. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Avui et llevaràs amb el peu dret i l’atractiu disparat, motiu pel qual et serà difícil no deixar bocabadat a tothom que es creui amb tu. Recorda la importància de comptar amb una bona xarxa de contactes per tal de tenir noves oportunitats en l’àmbit laboral. Intenta deixar d’enfocar-te tant en els pensaments negatius que creuen per la teva ment, i centra’t en aquells que només t’aporten coses bones. 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

És imprescindible que aprenguis a acceptar amb resignació certes situacions i successos difícils, per a perdonar amb més facilitat aquells que et fereixen. No tinguis por a la ignorància, sinó a la indiferència. Sigues autodidacta i atreveix-te a investigar aquells aspectes que sempre han despertat la teva curiositat! Si t’estàs recuperant d’alguna molèstia o malaltia, no et preocupis en excés, perquè els planetes t’atorguen la força que necessites per sortir-ne completament recuperat.  

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Para especial compte amb el que publiques a les xarxes socials, ja que donar una imatge que no es correspon amb la realitat pot acabar desembocant en desenganys continus i males experiències. Si t’estàs plantejant fer un gir complet a la teva vida professional, l’horòscop et recomana que no tinguis por i que facis allò que et dicta el teu cor. Evita, en la mesura del possible, totes les tensions que poden acabar produint-te problemes musculars, i desembocant en síndromes tan desagradables com el bruxisme, les migranyes o les mandíbules dislocades.


Comentaris

envia el comentari