rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 26 de setembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 26 de setembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Dia de gran vitalitat i una excel·lent forma física. Els planetes afavoreixen l’èxit de les teves relacions afectives, així que pots aprofitar la jornada per millorar els lligams que t’uneixen amb els teus éssers estimats. Júpiter incideix en l’augment de la teva riquesa, però també crea una tendència a atreure els conflictes, per tant procura evitar enfrontaments directes, sobretot si l’origen es remunta a informacions de terceres persones i no contrastades. 

 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Viuràs un dimecres on els experiments passionals ocuparan el primer pla, gràcies a la incidència de Plutó, que fa que estiguis més juganer que de costum. Desafortunadament, Mercuri causarà un efecte oposat en la teva comunicació, elevant les possibilitats de conflictes a la feina a causa de diversos malentesos. Amb tot, si mantens la calma i actues de manera sensata, superaràs tots els inconvenients sense problemes. 

 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

La desil·lusió i l’apatia irrompran al teu dia de manera inesperada, però t’ajudaran a iniciar un període de reflexió interior del qual en sortiràs reforçat, sobretot perquè t’adonaràs que assolir la felicitat només depèn de tu mateix. Aprèn a separar els sentiments del treball i comença a pensar com un autèntic empresari, almenys si vols assolir l’èxit i afavorir els teus propis interessos. Cuida bé la teva laringe, és probable que en els pròxims dies et causi algun problema. 

 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Busques gaudir a cada moment d’absolutament tot el que t’ofereix la vida; segueix amb aquesta actitud, ja que et servirà per atreure tots els èxits en el terreny amorós que fa temps que anheles. No pateixis pels possibles contratemps econòmics que vagin sorgint al llarg del dia, ja que Urà se servirà de la seva influència per tal que les aigües tornin ràpidament al seu cabal. Estigues tranquil i prepara’t per practicar l’autocontrol, ja que avui els nervis dels Crancs estaran a flor de pell. 

 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Experimentaràs sensacions desconegudes fins ara en el terreny de l’amor, però no t’espantis, perquè és un bon senyal de tot el bo que ha de venir a la teva vida. Així que aquest cop no construeixis una barrera impenetrable, o l’únic perjudicat seràs tu, petit Lleó. Si tens la valentia d’arriscar-te i invertir, els astres et recompensaran amb una gran suma de diners. Contraresta els efectes nocius de la rutina començant alguna activitat que no hagis practicat fins al dia d’avui.

 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les circumstàncies externes no estaran a favor teu, però si aconsegueixes treure part de la positivitat que guardes al teu interior, el balanç resultant al final del dia serà més que positiu. Si tens engegat  algun projecte relativament nou, aprofita la jornada d’avui per avançar feina, ja que els planetes t’atorgaran una energia i un encert en la presa de decisions com pocs dies tornaràs a tenir. Et mereixes un descans, així que concedeix-te una treva i surt alguna estona a gaudir de l’aire pur en bona companyia. 

 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Et sorprendràs en sentir atracció per una persona que, tot i no ser físicament espectacular, aconseguirà enganxar-te gràcies a la seva manera de pensar. Deixa de donar-hi voltes i limita’t a gaudir, ja que aquestes oportunitats es presenten molt poques vegades a la vida, i valen or.  Els planetes incideixen en la millora de les condicions laborals, que poden passar per aconseguir un lloc fix a l’empresa. Amb tot, hauràs de demostrar que tens talent i mereixes l’ascens abans d’obtenir la recompensa.  

 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Si sents que la persona amb la qual comparteixes els teus dies no et tracta com mereixes, i ets un objecte continu de menyspreus i rebuigs, l’horòscop et recomana que tallis amb la relació abans que acabis realment perjudicat. Està bé estalviar, però tampoc és cap delicte que de tant en tant et concedeixis algun capritx, al cap i a la fi els diners estan per gastar-los. Els astres et recomanen que, si a estones et sents sol, adoptis una mascota, no hi ha res que ompli més que la seva continua i desinteressada companyia. 

 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

La pau i la tranquil·litat no només estan en el nostre interior; segur que coneixes persones -o, fins i tot, animals- que et poden ajudar a mantenir-te en equilibri, i els astres afavoreixen avui el reforç de la connexió amb el teu entorn immediat. Dia de gran intensitat al treball, que quedarà compensat gràcies a un possible augment inesperat dels teus guanys o ingressos. Intenta reduir els excessos que comporten els vicis nocius, el teu cos agrairà que moderis el ritme de vida. 

 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Obsessionar-te amb els aspectes negatius d’una persona, tan sols servirà per allunyar-te d’ella i fer que perdis la possibilitat de descobrir els aspectes meravellosos que resten amagats en el seu interior. Si no et sents satisfet amb la teva situació laboral, que no et tremoli el pols a l’hora de canviar de rumb i començar a cercar allò que veritablement mereixes. L’horòscop et recomana que redueixis la quantitat de dolç que ingereixes al començar el dia, i busquis altres fonts energètiques alternatives.

 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

La teva parella se sent completament fascinada pel teu món interior, i és probable que tu no la valoris el suficient i que fins i tot estiguis sospesant la possibilitat de separar els vostres camins, però seria el pitjor error que poguessis cometre. Els astres afavoreixen una entrada d’energia a la teva llar, sempre que hi duguis a terme una neteja a fons prèviament, ja que és l’única manera de renovar tot el que flueix pel seu interior i de permetre l’entrada de coses noves. 

 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

No permetis que la foscor dels altres apagui la llum que irradies tan sols perquè no estan al teu nivell energètic; tu segueix contagiant la teva energia i les vibracions més bones que tinguis, i l’Univers conspirarà a favor teu i et brindarà tot el que vols i necessites! S’apropa una temporada en què es manifestaran tot tipus d’ofertes i oportunitats laborals, però estudia-les amb deteniment abans de llançar-te a la piscina i jugar-t’ho tot a una sola carta. L’horòscop et recomana que t’apuntis a alguna acadèmia de ball i et deixis seduir per tot el que aquesta tècnica et pot arribar a oferir. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris