L’horòscop diari del 27 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 27 de febrer

El horóscopo diario de los 12 signos del Zodiaco del …
L'horòscop diari del 27 de febrer | CatalunyaDiari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Si ets de les persones que considera que sol s'està molt bé, no hi ha cap problema! Mai s'és massa prudent a l'hora d'esperar que la teva ànima bessona aparegui a la teva vida.

Voldràs anar a 1000 per hora durant tot el dia, i no voldràs parar el ritme en cap moment, convertint-te en un autèntic remolí. Passaràs per sobre de tothom que es posi davant teu.

La falta de temps pot provocar que no tinguis ocasió de cuinar a casa, i que per això t'alimentis bastant malament.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Els nadius que siguin solters veuran el seu dia alterat, això sí, per l'aparició d'una persona enigmàtica en el seu entorn, i que els embriagarà amb el seu aire d'amor misteriós.

La teva ment va per davant de tu, fins i tot del teu cos, i no deixes de tenir pensaments per a millorar la teva situació. Has de fer cas a aquesta veu interior, perquè el que et diu és veritat.

Els Taure que tinguin problemes d'incontinència avui viuran una situació incòmoda, però no han d'avergonyir-se d'això en cap moment.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Les condicions astrològiques t’adverteixen d'una tendència a rebre males notícies durant aquesta jornada, la qual cosa arruïnarà el teu estat d'ànim.

Moltes de les tasques que tenies apartades i que estaven paralitzades per causes alienes a tu començaran a veure la llum. L'espera tindrà per fi la seva recompensa.

Cerca un forat en la teva agenda per anar al gimnàs o simplement per a anar a caminar per alguna ruta. La teva ment també necessita desconnectar de tanta tensió.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Prendre la iniciativa està bé, però sempre que no s'asfixiï a l'altra persona i anul·lis la seva personalitat, perquè potser el que li ve de gust és just el contrari al que tu imposes.

A la feina notaràs com un company et demostrarà sense paraules que pots demanar-li que et faci falta, dins o fora de l'empresa en la qual desenvolupeu el vostre treball.

En el cas de l'ansietat, en concret, hauries de controlar que els estats d'ansietat no es prolonguin més de sis mesos, o en cas contrari, hauràs d'acudir a un especialista.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els nadius de Lleó que tenen parella tindran l'estranya sensació d'estar sent enganyats o que hi ha alguna cosa que els estan ocultant. Potser notes que hi ha un misteri que hauries de descobrir.

Estàs amb molta energia, aprofita-la en assumptes que et portin major abundància i oportunitats. No et distreguis amb assumptes que no t'incumbeixen.

Les molèsties cròniques que estaves patint començaran a cedir gràcies a un nou tractament natural que coneixeràs aviat.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu cor és indomable, ningú aconsegueix controlar-lo. En aquests moments no busques comprometre't amb ningú, ja que prefereixes gaudir de la llibertat que t'aporta la solteria.

Has fet inversions pel teu compte molt importants, i en aquell moment ningú et donava suport, però quan vas començar a recollir els beneficis, se't van acostar uns quants interessats.

Durant tota la jornada et mostraràs molt enèrgic i tot el que et proposis ho aconseguiràs sense grans esforços. Només alguna petita molèstia pot espatllar aquest dia.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Balança solters necessiten canviar la creença que per molt que busquin, mai trobaran a la seva parella perfecta. Això no és cert!

Els teus superiors veuen potencial en tu, així que estàs en la posició ideal per ascendir en la teva empresa. Fes que es fixin en tu, no parant de produir.

Avui t'estimularan amb facilitat i el teu cos i la teva ment es mantindran bastant hiperactius. Sembla que el cansament no es va inventar per a tu.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tenir una parella et permet agregar moments màgics al teu dia a dia, així que sàpigues que després d'aquesta gran connexió emocional establerta avui, viuràs uns focs artificials al llit.

La tensió que sentiràs a la feina no és imaginària… El mal ambient és present, i els culpables que aquesta atmosfera es mantingui vénen de dalt. Els teus companys acaten ordres i tu també.

Reps la influència de Júpiter des d'un punt desfavorable i això farà que caiguis en els excessos i en l'exageració.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Encara que confiïs en la bona fe de les persones, no sempre es pot estar segur de la seva lleialtat. Un comentari innocent pot acabar desencadenant un munt de xafarderies.

És molt possible que hagis d'anar al banc per solucionar alguns assumptes. No siguis mandrós, i en qüestions dels diners, és millor tenir-lo tot resolt.

Avui tens una cita important amb el metge, no l'oblidis i ni se t'acudeixi saltar-te-la. Alguns problemes de salut no poden esperar més, i a la teva edat és millor prevenir que curar.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Resol tots els dubtes respecte de si has de continuar o no amb determinades persones, o si ja és hora de tallar amb aquest o aquell personatge. És important que sàpigues que és moment de remoure aquest sentiment d'estancament.

Si abans no havies considerat la possibilitat de formar part d'una associació solidària, és un bon moment per sumar-se i col·laborar.

No t'oblidis que quan passes moltes hores amb el mòbil o l'ordinador, estàs perjudicant la teva vista.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Algun dels teus temes emocionals més volàtils i difícils es pot solucionar en aquesta jornada. Poses fi a un passat dolorós que moltes vegades no et deixa gaudir del present.

Ets literalment una màquina de fer diners. Si treballes en el món de la nit, els teus ingressos es multipliquen en virtut de la posició de planetes com Plutó o Júpiter.

Els aspectes entre els planetes auguren bona salut i vitalitat. Amb la ment clara, et disposes a afrontar una magnífica jornada sense dolor.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Està tot disposat en el cel perquè els nadius de Peixos, particularment els que han nascut en els últims deu dies del signe, expressin amb el cor a la mà el que senten i rebin de tornada una gratificació.

L'entorn no és favorable per realitzar grans canvis, al contrari, estaràs immers en un ambient que no és clar. Enfortir els vincles laborals i la posició que ocupes serà el millor és aquest moment.

És un dia òptim per a la regeneració de ferides, millorar lesions en articulacions i ossos.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari