Llegeix les 12 prediccions diàries del Zodíac del 27 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 27 de gener

Àries21 MAR - 19 ABR

Hi haurà borrasques amoroses per una bona part dels nadius d'Àries, perquè els assumptes familiars i els del cor poden barrejar-se de manera dolorosa.

L'ambient astral és bastant calmat a la teva economia, gràcies al fet que Júpiter té tot controlat i ben lligat.

Està bé que et dediquis a netejar la teva casa durant aquest diumenge, sobretot en les zones més propenses als bacteris com el bany.

Taure20 ABR - 20 MAI

Durant el diumenge es desperta en tu un sentiment de víctima indefensa del món, com si hi hagués un complot generalitzat per fer-te patir.

Arriba l'hora de posar-se seriós en l'assumpte econòmic, Taure, perquè estàs cometent certs errors que es van encadenant els uns amb els altres.

Per millorar la teva connexió espiritual amb l'univers, ja que els astres et veuen bastant descol·locat tant en l'amor com en els diners, prova de treure el teu costat més ecològic.

Bessons21 MAI - 20 JUN

Certs bloquejos a l'hora de transmetre els teus sentiments aprofundiran la crisi de parella que amenaça d'arruïnar una història d'amor preciosa.

L'estalvi no ha d'estar renyit amb gaudir dels teus diners. La clau està a racionalitzar la forma com gaudeixes d'aquests diners: aplicant el sentit comú serà suficient.

Voler desafiar totes les temptacions està bé, Bessons, però avui has de ser una mica més benvolent amb tu mateix.

Cranc21 JUN - 22 JUL

Si has viscut un desengany amorós, no t'ancoris en el passat i en el rancor del mal que et van fer, perquè mai et poses en l'altre costat de la balança.

Ja vas descobrir temps enrere que els diners no creix en els arbres, així que intenta estirar cada cèntim que hi hagi en les teves arques.

En principi només tindràs alguna molèstia en la zona del coll o l'esquena, però a mesura que el dia avanci remetrà.

Lleó23 JUL - 22 AGO

Passaràs un bell dia en què els sentiments seran calmats i confiats. Trobaràs que et responen amb una infinitat de carícies i paraules dolces tota l'energia que has invertit en la teva relació.

Si et predisposes, sortiràs a caçar les rebaixes de fi de temporada i renovar el teu armari amb aquestes peces clàssiques que tanta falta t'estan fent.

Et veuràs temptat a deixar de banda l'esforç que realitzes pel que fa a la teva dieta.

Verge23 AGO - 22 SET

Una de les prioritats per al dia d'avui és tractar de mirar sempre cap al futur, enrobustint el present amb les coses positives que la vida posa al teu abast.

Els bons resultats en el treball et reconfortaran, i et faran sentir realment satisfet. L'esforç està valent la pena.

Les preocupacions del dia a dia poden generar durant el dia d'avui alguns problemes en el teu sistema de defenses, que ja ve molt minvat els últims dies.

Balança23 SET - 22 OCT

La disposició planetària d'avui et farà desitjar que les coses anessin d'una altra forma amb determinada persona.

Un company del treball o algú relacionat amb la teva empresa pot fer-te obrir els ulls, no menyspreïs el que hagin de dir-te avui.

Sents el cos pesat aquests dies. El mal trànsit d'Urà t'afecta en la zona de l'esquena. No sabries dir molt bé què està passant, però assegui molèsties que abans no experimentaves.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

La confiança en tu mateix/a és gran, i això et porta a pensar que pots seduir a qui vulguis. Això realment pot ser així, el teu gran carisma i el teu encant irresistible et permeten calar ben profund en els cors dels altres.

L'excitació i el nerviosisme imperants en el teu lloc de treball et poden afectar i per a mal. No ho permetis, ja que això t'atabalarà i et farà cometre errors ximples que  normalment no tens.

L'energia d'avui et brindarà el poder per a veure a través de les múltiples formes en què intentes amagar la veritat en moltes ocasions.

Sagitari22 NOV - 21 DES

Les paraules poden ser molt més feridores que molts actes, Sagitari, i ho descobriràs avui abans una discussió acalorada amb un amic o un familiar.

Rebutja determinades propostes que només et portaran a més problemes, i aprèn a valorar les coses que tens, més que desitjar allò que podries tenir.

La predicció de l'horòscop per aquest diumenge observa una obstrucció dels processos cerebrals pels Sagitari, i això pot fer que tinguis més dificultats per a pensar o raonar.

Capricorn22 DES - 19 GEN

Avui la lluna transita pel signe d'Escorpí i et convida a tallar en sec. Deixa ja de vacil·lar buscant solucions fictícies en la teva ment que en portar-les al pla real, no existeixen.

La intuïció està al teu servei i aquest diumenge podràs planejar els passos a donar en el treball. Els canvis i modificacions que has de portar endavant.

Acne, dermatitis, infeccions de la pell i altres malalties de la pell estan amenaçant als nadius de Capricorn.

Aquari20 GEN - 19 FEB

El desig és molt manifest entre vosaltres! Encara que mai s'hagi parlat del tema, la seva sola presència activa alguna cosa dins de tu molt instintiu i el mateix ocorre en l'altra part.

Aquestes xarxes de contacte per les quals tant has esperat, a la fi donaran els seus resultats. No estaves molt segur/a de si usar als teus coneguts donaria bons resultats. Feliçment t'han fet aquest favor.

Ho vols tot i ho vols ara… Els teus anhels de vida són forts i les teves ganes de viure noves experiències et porten a un estat de nerviosisme en el qual és difícil controlar-te.

Peixos20 FEB - 20 MAR

No t'enganxis a regirar els teus records ni prendre els mals esdeveniments del passat perquè es converteixin en un lloc en el qual instal·lar-te i passar l'estona.

El bon aspecte del planeta mestre, Saturn, mostra que estàs en el millor moment per a planificar el teu futur, per a organitzar-te i buscar les vies de desenvolupament que et podrien brindar un futur òptim.

S'inicia una finestra astrològica de temps que és estupenda per a embellir-se, aconseguir millorar la teva presència física, rejovenir-te o millorar les teves formes físiques.


Comentaris

envia el comentari