La predicció dels 12 signes del Zodíac del 27 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 27 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

 

Urà en mode rebel atreu la convulsió i la tempesta a la teva relació de parella. Aneu amb compte perquè afloraran la desconfiança mútua i la gelosia.

 

No deixis que l’ansietat s’apoderi de tu quan gestionis la teva economia, i centra’t a buscar fonts i activitats més rendibles.

 

Els teus ulls travessen un moment de debilitat. Augmenta la quantitat de pastanaga que ingereixes habitualment i ajudaràs a tenir cura d’ells.

 

 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

 

La posició astral farà que avui et dediquis a comentar, opinar i criticar sobre relacions alienes, quan en realitat hauries d’estar pendent dels assumptes del teu cor.

 

Les preocupacions laborals afectaran el teu caràcter i poden fer que siguis irascible amb els altres. Intenta endolcir el teu tracte respecte a ells, Taure.

 

L’horòscop t’aconsella incloure espàrrecs en la teva dieta habitual, ja que estimulen els teus ronyons i tenen un gran poder antioxidant. 

 

 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

 

La disposició dels astres és ideal perquè recuperis l’essència de l’amor i el romanticisme amb la teva parella. No dubtis en seguir tots els impulsos amorosos.

 

És moment de prendre la iniciativa i posar-te en moviment en el terreny laboral, perquè el teu geni creatiu estarà revolucionat i farà que recuperis la il·lusió.

 

Sentiràs una recuperació muscular completa, així que aprofita-ho per treure a l’exterior la teva fortalesa física i practicar algun esport. 

 

 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

 

Venus fica la teva parella sota un paraigua d’harmonia i complicitat, però això no evitarà que hagis de fer certes concessions durant la jornada.

 

Els astres et recomanen esperar abans de dur a terme qualsevol mena d’adquisició, ja que en realitat no necessites tot el que compres.

 

Per recuperar un aspecte saludable i posar fi a les marques de cansament dels teus ulls, tan sols necessites utilitzar bosses de te submergides en aigua freda, i aplicar-t’ho deu minuts.

 

 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

 

L’amor trucarà a la teva porta i tot apunta que aquesta vegada podria ser la definitiva. Confia en el teu sisè sentit i limita’t a fluir i a gaudir.

 

Desterra els sentiments de frustració a la feina i centra els teus esforços a mantenir una actitud positiva.

 

La teva espatlla i les teves cames són propenses a patir alguna lesió, així que és millor que avui no duguis a terme cap classe d’esforç ni activitat esportiva. 

 

 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

 

Entendràs la importància d’establir una bona comunicació amb la teva gent de confiança, i actuaràs amb molta generositat i solidaritat. Ben fet, Verge!

 

Omple’t de paciència a la feina, i si algú dels teus companys intenta pressionar-te o fer-te la guitza, no dubtis en comentar-ho amb els teus superiors.

 

Els esforços emocionals derivaran en nervis i aquests poden afectar el teu estómac. El Ginseng esdevindrà la solució perfecta per a tu.

 

 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

 

Acabar una relació i començar-ne una altra immediatament té més efectes perjudicials que beneficis. Desconnecta el teu radar de l’amor i centra’t a sentir-te bé amb tu mateix.

 

És hora d’ocupar-se dels assumptes econòmics i laborals pendents que t’han causat molts mals de cap últimament. I, si ho necessites, no dubtis en demanar ajuda.

 

És vital que comencis a treballar en el manteniment del teu benestar per evitar l’acceleració del deteriorament típic del pas del temps.

 

 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

 

En el terreny de l’amor, el fet de tenir ganes no és garantia d’èxit. Si les condicions de l’entorn no són bones, és inútil que lluitis contra l’inevitable.

 

Mostra humilitat a l’oficina i, si hi ha quelcom que no saps, no tinguis vergonya de reconèixer-ho. Això t’ajudarà a guanyar punts.

 

Pots seguir menjant tot el que t’agrada, però estaria bé que busquessis petits trucs per evitar que els excessos et passin factura. 

 

 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

 

Les teràpies de parella no serveixen només per solucionar relacions que estan quasi acabades. Podeu utilitzar-les per millorar aquells aspectes de la vostra relació que coixegen una mica.

 

Els planetes s’alineen i estableixen la conjuntura astral ideal perquè guanyis molts beneficis i milloris la teva situació laboral.

 

Els teus peus es configuraran com el punt dèbil del teu cos, així que actua amb la màxima precaució i tingues molta cura d’ells.

 

 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

 

La Lluna augmenta el teu atractiu i et convertirà en el centre de totes les mirades. Amb tot, Venus fa èmfasi en la necessitat que aprenguis a atendre les necessitats de la teva parella.

 

Mercuri en retrogradació augmenta les probabilitats que els teus dispositius electrònics pateixis accidents i desperfectes.

 

Decanta’t per aquells aliments que t’ajudin a combatre l’esgotament, com ara el mill, la quinoa, les nous, el sèsam i la verdura.

 

 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

 

Augmenta la generositat vers la teva parella i comença a cultivar un pensament més romàntic que et faci estar una mica més pendent de les seves necessitats.

 

Amb la fi del mes tan a prop, estaria bé que comencessis a limitar les teves despeses. Això et permetrà disposar de més diners i controlar les teves finances més exhaustivament.

 

Necessites millorar la quantitat i la qualitat del teu temps de descans, o l’esgotament t’acabarà passant factura en l’àmbit de la salut.

 

 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

 

Deixa de tenir por i de pensar que en qualsevol moment et poden trencar el cor. Atreveix-te a fluir i a gaudir de la nova relació que estàs iniciant.

 

La teva economia travessa un període d’estancament i això pot fer que et sentis temptat a realitzar hores extres a la feina. Els astres t’ho desaconsellen totalment.

 

Tens por de morir-te? Això vol dir que pateixes tanatofòbia. Desterra aquests sentiments negatius i centra’t a aprofitar cada moment de la vida.  

Comentaris