L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 27 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 27 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Busca i treballa la teva pròpia personalitat per evitar convertir-te en una còpia dels altres, ja que tu vals molt més. Si estàs travessant un bon moment econòmic, l’horòscop et recomana realitzar algun donatiu a associacions o persones que veritablement ho necessitin. Si ho fas, l’Univers et recompensarà. No facis cas a les opinions i consells que et puguin donar terceres persones en referència al teu estat de salut, només augmentaran innecessàriament la teva preocupació.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Els astres et recomanen evitar l’aïllament i sortir a gaudir del cap de setmana, fora de casa t’estan esperant moltes coses veritablement bones. Evita presumir de la teva economia, ja que et pot sentir algú amb autoritat i posteriorment intentarà buscar-te les pessigolles. Al llarg del dia t’hauràs d’enfrontar a diverses temptacions que tenen relació amb els excessos i els hàbits nocius per la teva salut. Treu força de voluntat i no caiguis en la trampa! 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

El patiment és voluntari, així que intenta fugir dels problemes i rodeja’t de persones que t’aportin bona energia i sentiments positius. Jornada especialment bona a la feina, on tindràs l’oportunitat de destacar per sobre dels altres, i això incidirà molt positivament en la teva economia. Et sentiràs especialment actiu en el terreny sexual, aprofita-ho per viure un dia d’allò més intens i apassionat al costat de la persona que estimes. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Patiràs una certa tendència a parlar abans de pensar, i això pot provocar que acabis ficat en un embolic. Millor que et mosseguis la llengua i comptis fins a deu abans de dir res del que et puguis penedir després. Econòmicament vius una situació força còmoda, de manera que et pots permetre algun capritx que incideixi positivament en el teu estat anímic. Et notaràs ple d’energia, però intenta no gastar-la tota durant el cap de setmana perquè durant els dies que venen la necessitaràs més que mai.   

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

La teva impulsivitat pot esdevenir la teva pitjor enemiga i pot fer que visquis algun enfrontament amb la teva parella. Modifica el teu comportament i tot millorarà. A la feina, hauràs d’adquirir una sèrie de responsabilitats que no esperaves, però que es convertiran en l’oportunitat perfecta per demostrar tot el que vals. Tindràs certa propensió a patir mals de cap, però aconseguiràs reduir els seus efectes si descanses el temps que necessites. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Descarta els projectes de conquista i els plans romàntics, ja que els planetes no il·luminen la casa de l’amor i pots acabar ficat en un embolic del qual no en sabràs sortir. Afortunadament, tindràs molta sort en les relacions comercials i els negocis, i això augmentarà la teva autoestima i millorarà la imatge que tens de tu mateix. L’horòscop et recomana escoltar música relaxant i sortir a socialitzar-te per tal d’alliberar hormones de la felicitat i alimentar la teva ànima amb energia positiva.  

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Quan inicies una relació, tens tendència a obsessionar-te pel simple fet que pot sortir malament, i no t’adones que amb aquesta actitud tu mateix estàs condemnant la història al fracàs. Els astres fan patent la necessitat d’actuar amb una planificació millor, almenys si vols que els resultats obtinguts no acabin en desastre. Si l’insomni ha cobrat protagonisme a la teva vida, meditar una estona abans d’agitar-te et pot ser de gran utilitat.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Venus farà que et retrobis amb algú del passat amb qui vas viure una història que encara no has superat. Prepara’t per viure una jornada d’allò més emocionant. Si sents que encara no has trobat el teu objectiu professional a complir, no t’angoixis, encara tens temps per fer-ho. Aprofita la jornada per treballar l’actitud i la mentalitat positives, i aconseguiràs superar-la sense cap contratemps important. 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Deixa de preocupar-te pel passat i pel futur, i centra’t només a viure el moment present, que al final és l’únic que importa. En el terreny laboral és el moment de reinventar-te i començar nous projectes que t’ajudin a descobrir noves facetes que tenies amagades. Malgrat que la teva salut es manté estable i sense patir contratemps, l’horòscop et recomana informar-te sobre teràpies alternatives i més espirituals, com per exemple el Reiki.  

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

La influència de Saturn afavoreix la reflexió perquè et plantegis si la relació que mantens amb la teva parella realment et completa i et fa sentir feliç. Si la resposta és no, millor que hi fiquis remei com abans millor. Els teus superiors per fi valoraran tots els esforços que has fet últimament i t’atorgaran el reconeixement que tant mereixes. La fertilitat dels Capricorn està al seu punt àlgid, així que pren les mesures que consideris oportunes en funció dels teus desitjos i intencions. 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Venus en retrogradació farà que te n’adonis d’alguns errors que vas cometre al passat, fet que et permetrà no repetir-los en el futur. En el terreny laboral i econòmic, valora’t més i no permetis que et paguin menys del que mereixes. L’horòscop et recomana ingerir menjar lleuger i regularitzar els horaris, per evitar desajustos del teu bioritme i possibles problemes estomacals.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

La conjunció astral fa que tinguis els nervis a flor de pell, i això pot provocar diverses discussions amb persones de vital importància per a tu. Mesura bé les paraules que utilitzes. Si se’t presenta l’oportunitat de guanyar molts diners per una via excessivament ràpida, desconfia: algú pot intentar aprofitar-se de la teva bona voluntat. L’horòscop et recomana controlar més exhaustivament la teva salut íntima, per evitar possibles inconvenients en un futur. 


Comentaris

envia el comentari