rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 27 de setembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 27 de setembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

L’amor requereix honestedat des d’un bon principi, per tal que puguis establir una relació amb bases sòlides i ampliar les teves perspectives sobre l’assumpte. Si sents que a la feina t’has quedat una mica endarrerit quant a coneixements es refereix, potser va sent hora que facis un pensament i et plantegis ampliar o complementar els teus estudis amb algun curs extra. Mercuri incidirà de manera positiva a la teva salut i farà que sigui un dia molt bo.  

 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Els planetes es coordinen per atreure la felicitat a la teva vida amorosa, tant si tens parella com si estàs solter. Aprofita l’ocasió per aclarir aquells aspectes que han causat desavinences o contratemps en les últimes setmanes, i desterra’ls per sempre. Jornada de grans avenços i bones oportunitats en el terreny laboral, que et serviran per abaixar el volum de les pors que palpiten en el teu interior. Els astres faran que irradiïs molt dinamisme i alegria. 

 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Si vols que les teves relacions socials siguin completament exitoses, has d’aprendre a endolcir una mica el teu caràcter i intentar ser menys irascible. La clau resideix en actuar amb comprensió, amabilitat i empatia. No realitzis cap tipus d’inversió si prèviament no t’has encarregat de cobrir-te les espatlles, ja que els astres no afavoreixen aquest tipus de transaccions avui. Hi ha vegades que el teu orgull i la teva tossuderia et poden jugar una mala passada i incidir negativament en la teva salut, així que intenta controlar la teva part impulsiva. 

 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Venus millorarà ostensiblement tot el que estigui relacionat amb el terreny amorós i la felicitat. Si hi ha algun aspecte que vulguis canviar a bé, avui es configura com el dia ideal per fer-ho. En general serà una gran jornada per practicar l’economia col·laborativa, ja que evitarà que t’endeutis i et pot ajudar en certs aspectes en els quals coixeges una mica. Les dietes basades en vegetals crus, i peix i marisc al vapor, són una gran opció si vols deslliurar-te d’uns quilos de més. 

 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Si tens parella, no permetis que el nerviosisme generat per la influència lunar acabi afectant la teva relació. A la feina, pot ser que no acabis de sentir-te del tot bé perquè consideres que la teva formació és massa elevada pel lloc que ocupes. Pensa que canviar la situació depèn exclusivament de la teva voluntat, tan sols cal que prenguis una determinació i segueixis fins al final amb ella. 

 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Jornada especialment bona en tots i cadascun dels aspectes de la teva vida. Emocionalment, sentiràs una energia extrema, que podràs aprofitar per conduir-la cap al terreny que creguis convenient i triomfar. Econòmicament, totes les dificultats desapareixeran en un breu període de temps, i si a més et centres a treballar la teva part espiritual, descobriràs que la riquesa no només té a veure amb els diners. Gran moment per aquelles parelles que s’estiguin plantejant la possibilitat de tenir un fill, sens dubte la fertilitat estarà en auge durant la jornada d’avui. 

 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aviat seràs protagonista d’un cop de realitat que canviarà completament la concepció que tens sobre les teves relacions afectives. Però no té per què ser una mala notícia, ja que servirà per obrir una nova etapa de transparència i sinceritat. Si tens alguna causa judicial pendent, no et cal patir per a res, ja que els planetes asseguren l’èxit total en aquest terreny. Quant a problemes de salut, els següents dies seran propensos a venir acompanyats de problemes de trànsit intestinal, així que estiguis atent i intenta ficar-hi remei ràpidament. 

 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

La introspecció és bona, sempre que no acabis tan absorbit que ni tan sols t'adonis del que està passant al teu voltant. De fet, si connectes una mica amb la realitat, veuràs que hi ha persones amb un especial interès en la teva persona, i tu estàs desaprofitant una oportunitat d’or. Fes servir el teu gran potencial a la feina per assolir tots els objectius que tens marcats des de fa temps, els astres estan a favor teu. Un problema de salut es visualitza a l’horitzó, i malgrat que l’acabaràs superant sense gaires complicacions, et servirà perquè t'adonis d’allò que realment importa a la vida.  

 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Una persona veritablement especial entrarà a la teva vida i l’omplirà de màgia. Però per topar amb ella, és necessari que surtis de casa i t’aventuris a trobar-la tu mateix. Així, de retruc, la teva autoestima i autoconfiança milloraran de manera sorprenent. L’atzar avui està de la teva part, així que aprofita per jugar-te-la una mica i guanyar diners a la vegada que et diverteixes. D’altra banda, l’horòscop fa patent la necessitat que visitis una clínica dental amb la màxima celeritat possible.  

 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Si estàs iniciant una relació amb algú, i creus que l’altra persona no té tants sentiments com tu, el millor que pots fer per sortir de dubtes és, simplement, preguntar-li de manera directa. La proximitat del cap de setmana fa que tinguis el cap fora de l’oficina, però això només farà que et retardis amb les entregues i la data límit de les tasques, així que no et despistis! L’estrès pot acabar causant estralls en el teu descans nocturn, si és el teu cas millor que et decantis per remeis naturals o casolans. 

 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Les bones ratxes econòmiques incideixen de manera molt positiva en les relacions amoroses, en el sentit que es poden dur a terme molts més plans. Però al final sempre serà més important donar suport o mostrar estima a la persona en qüestió que invertir diners en ella. Si estàs buscant feina, en poc temps rebràs una trucada que serà de gran interès per a tu i pot canviar el teu futur laboral. Només cal que eliminis els pensaments negatius de la teva ment per comprovar fins a quin punt tu solet configures el teu propi destí.

 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Hi ha moltes maneres de trair una parella, no és necessari que siguis infidel fins al final per convertir-te en una persona deslleial. Per aquest motiu, si li estàs amagant quelcom a la teva parella, és millor que li expliquis, ja que els astres solen castigar amb contundència les  persones que actuen malament. Júpiter et farà sentir voluble, però tan sols es tracta d’una trampa per tal que agafis les rendes de la teva vida i lluitis amb totes les forces per aconseguir els teus objectius. Si sents que tens la libido pels núvols, una nit de passió amb la teva parella és just el que necessites.  

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris