La predicció astral del 28 de febrer

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dijous, 28 de febrer

Imagen
La predicción astral del 28 de febrer | CatalunyaDiari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Encara que a vegades els astres et conviden a explicar-li a la teva parella tot el que passa pel teu cap, avui Neptú et convida a ser prudent i evitar parlar-li amb franquesa.

Pot passar que a la feina et paguin el teu sou un altre cop bastant tard,  en tal cas, no tinguis por de buscar una alternativa laboral. A virar el timó!

Passaràs temps amb un ésser estimat, els vostres vincles es faran més forts, i a més, canviarà la teva percepció de veure l'activitat física com una cosa avorrida.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Durant aquest últim dia del mes, establiràs amb el teu cònjuge forts llaços de complicitat, i entre vosaltres serà fluida la comunicació no verbal.

Cap núvol negre es presenta en el cel dels teus diners, Taure. S'aprecia que Plutó afavorirà certs aspectes financers durant aquest dijous.

Contacta, sobretot, amb aquell amic que camina capcot, perquè tindràs el meravellós poder de fer que torni a somriure.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Has de posar-te a treballar ràpidament. Fa molt temps que sents una cosa especial per una persona, però la timidesa o la por al rebuig et fa guardar silenci.

Hauràs de fer una compra que t'obligarà a realitzar un desemborsament important, però en lloc d'afrontar el pagament de cop, optaràs per realitzar-lo a terminis.

Aprofita els pocs moments que tinguis de solitud per plorar. En els últims dies, acumules molta tensió i necessites deixar-la sortir per algun costat. Serà per a tu un acte d'alleujament.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Les fletxes de Cupido actuaran sobre tu de manera graciosa però també sorprenent, perquè et fixaràs sentimentalment en algú que despertava en tu altres sentiments.

Acomiades el mes de febrer amb un esperit poc convencional pel que fa als diners i la feina, en definitiva, les accions que desenvolupes per sostenir els fonaments de la teva vida.

Ets un Cranc que es considera a si mateix un animal nocturn? Els astres indiquen que l'hora crepuscular t'ajudarà avui a desenvolupar la teva imaginació.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Hauràs de prestar especial atenció quan et proposis expressar les teves necessitats o les teves preocupacions amb la teva parella. En cas contrari, podries rebre una resposta realment nociva per la vostra relació.

Aprofita el dia per organitzar els pagaments i revisar els terminis d’aquesta setmana. Mercuri està en un signe afí, facilitant l'organització d'aquells assumptes que requereixen ordre.

Pel que fa a la salut, els aspectes positius del Sol, el teu astre regent, et protegeixen i et brinden energia i vitalitat en abundància.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

A vegades val la pena que segueixis els consells dels teus familiars, des de fora sempre s'aprecia tot amb més claredat.

Estàs pendent de fer una venda, possiblement vinculada al sector immobiliari. Es pot tractar d'un habitatge el qual no utilitzes i que et pot reportar molts de diners.

Encara que t'agradi molt el picant i el menjar amb greix, a última hora del dia has d'evitar-ho, sobretot perquè el teu estómac s'acabarà ressentint i a la nit podries despertar amb molèsties.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Rebràs cartes o algun tipus d'escrit (missatge de text, correu electrònic, etc.) que et deixarà marcat. Això pot ser tant en el bon sentit com en el dolent, Balança!

No és fàcil per a tu tenir en ordre els papers i gestionar la burocràcia necessària per a aconseguir les teves finalitats. Sabent això, és hora d'admetre que necessites assessorament.

El teu sentit artístic et diu que les lletres de cançons tristes són més complexes i més riques en detalls, però vigila amb perdre't en el món de la malenconia.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Evita les reaccions extremes. Simplement espera que aquest dia passi, demà tornaràs a estar d'humor per a l'amor!

Cerca a les persones que sumin, que t'aportin valor i creixement. A l'hora de fer negocis, com en els assumptes del cor, has de fiar-te de les teves primeres sensacions. La teva intuïció d’Escorpí no falla.

En Escorpí, la part dominant acostuma a ser el tronc superior. Aquí és on acumules tensions més importants en el teu cos, veritat? Equilibra les teves forces femenines, ja que ets un signe d'aigua.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Algunes persones del teu entorn poden intentar malmetre amb la finalitat de complicar encara més les coses, hi ha un ambient ideal pels oportunistes i els entremetedors.

Encara que la jornada laboral t'estigui semblant un desastre, i en l'econòmica sembli que tot són inconvenients, confia en la disposició dels astres i la influència de Mart i Júpiter per seguir el teu destí.

L'esport pot ajudar-te no només a millorar la teva condició física, sinó a evolucionar com a persona cap a un determinat objectiu.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Necessites prendre l'aire, conèixer gent nova, persones que alimentin la teva imaginació i que et motivin a noves formes de viure o veure la vida.

El teu caràcter exigent i crític et duu a vegades a cometre errors de judici. Si mostres una forma tan dura en el teu tracte amb els altres, et perjudiques a tu mateix.

Que sentis un dolor al pit no significa que et moriràs d'una cardiopatia, ni molt menys. Les contractures a la zona de l'estèrnum són més habituals del que t'imagines.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari amb parella (massa) estable tendiran a distanciar-se avui, o en els casos més extrems, posaran fi a la seva unió.

Encara que els teus punts de vista vitals no inclouen als diners com una cosa massa important, pensa a guanyar un salari més concorde al teu talent, perquè et mereixes molt més.

Durant el dia d'avui el teu metabolisme funcionarà molt bé. El teu sistema immunològic estarà actiu i fàcilment podràs eliminar virus,  bacteris i toxines.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Avui podrien reaparèixer relacions d’amistat del passat, potser a les xarxes socials o te’ls trobaràs casualment al carrer.

Les estrelles estan a favor teu i l'alineació astrològica del dia incrementa les teves possibilitats de guanys econòmics per aquesta jornada, no sense esforços ni aplicació de les teves millors capacitats.

No busquis més problemes. Acceptar el teu cos és el primer pas per a la felicitat. No hauries de deixar-te pressionar pel que veus en les xarxes o en els mitjans de comunicació.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari