Les 12 prediccions diàries del Zodíac del 28 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns

Àries21 MAR - 19 ABR

¿Es pot confondre la idolatria i l'amor? I tant que sí, com comprovaràs en la teva pròpia pell durant aquest últim dilluns de gener.

En aquest dia tocarà posar al dia aquestes petites comptes oberts que tens amb amics i familiars, que es van postergant de manera innecessària.

Avui el teu cos no estarà en perfecte estat, tot i que tampoc vol dir que t'hagis de quedar al llit amb el termòmetre a la boca i la bossa d'aigua al front.

 

Taure20 ABR - 20 MAI

Venus i Mart combinats en el teu cel et fan ser una persona molt innocent, enamorada de la vida i disposada a confiar en la bondat de les persones, fins i tot de les desconegudes.

Arrenca una setmana més, que farà de pont entre gener i febrer. I ara que el mes està dient adéu, com va l'economia?

En el teu cel s'apunta que, de nou, passaràs una mala nit, en la qual l'insomni estarà bastant present

Bessons21 MAI - 20 JUN

Avui és un dia per retrobar-te amb la teva personalitat més bondadosa, recuperar els sentiments positius que et fan sentir més a prop dels altres, i oferir una cara més amable de tu mateix.

Els astres indiquen que la posada en marxa de grans idees, projectes ambiciosos i empreses arriscades pot sortir la mar de bé.

Sabies que quan poses els teus músculs a treballar el teu cos allibera substàncies de la felicitat?

Cranc21 JUN - 22 JUL

Les teves expectatives en l'amor durant aquest dia són elevades, tant que fins i tot freguen allò surrealista, fantasiós. I això, per desgràcia, no és positiu per a tu.

Necessites administrar millor el temps i gairebé més que el teus diners (cosa que, en principi, avui sí sabràs dosificar, ajunstant-te a les despeses que ja tenies previstes).

Cal tallar d'arrel els hàbits nocius, i en el cas que estiguis pensant en dir adéu al tabac, que sigui d'una vegada per sempre.

Lleó23 JUL - 22 AGO

Estàs passant per un mal moment en què sents el pes de la responsabilitat, o potser véns de viure una situació de fracàs.

No et passis amb les despeses. T'equivoques ràpid quan calcules els teus ingressos i més d'una vegada t'has trobat amb fallades en els teus càlculs.

Un bon rentat de mans és el que es fa a consciència, utilitzant sabó i fregant tota la superfície dels dits i les palmes.

Verge23 AGO - 22 SET

Aquest ha de ser el teu objectiu per al dia d'avui: convertir casa teva en un refugi per protegir-te dels problemes en els altres aspectes de la vida.

Davant el col·lapse has de trobar la manera d'aturar el temps i pensar en les millors solucions per desencallar els problemes.

L'acumulació dels problemes i els reptes diaris són una minva per a la teva estabilitat emocional, però en el teu cas els nervis tendeixen a concentrar-se en l'estómac.

Balança23 SET - 22 OCT

Aquest és un temps ideal per sortir i socialitzar. Tens ganes de passar temps tot sol amb els teus amics i de riure com solies fer-ho, abans que cadascú formés la seva pròpia família.

Els esdeveniments i enormement positius que ets a punt d'experimentar, impulsaran a la teva carrera o et repercutiran en un augment de la teva capacitat econòmica.

L'energia planetària d'avui t'anima que prestis atenció a la teva salut, aquesta que normalment deixes de costat per ocupar la teva ment en assumptes abstractes.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

És temps de discutir allò en el que no s'està d'acord, però d'una manera gentil i amigable.

La teva confiança trontolla. Algunes actituds t'allunyen dels teus companys, especialment si resulta que exerceixes certa autoritat a l'empresa.

És una època meravellosa per organitzar el teu temps i prioritzar aquelles activitats que tan bé et fan sobre totes les altres. Et cuides a tu mateix prou, Escorpí?

Sagitari22 NOV - 21 DES

El món se't quedarà petit avui si aconsegueixes posar en valor totes les ànsies de conèixer i saber que avui t'acompanyen.

Has aconseguit consolidar la teva economia gràcies a la constància, l'esforç i la paciència, i sortir d'aquest carril pot significar tornar als temps d'allò provisional i imprevisible.

Aprofitar les condicions del temps per a reforçar el teu estat d'ànim és aprofitar tot el que tens al teu voltant per fer del teu dia una jornada més productiva.

Capricorn22 DES - 19 GEN

T'envaeix el dubte i sents que els assumptes de l'amor podrien ser d'una altra manera per a tu. Per un moment vols seguir, i en pocs minuts canvia la teva mirada respecte la teva relació.

Avui estàs propens a rebre regals costosos o una invitació a un lloc on pots conèixer gent que t'aportarà beneficis en l'aspecte econòmic.

Escolta la crida de la natura. Tens tendència a complir amb totes les teves responsabilitats, i això et deixa sense energia per gaudir del teu cos i la teva sexualitat.

Aquari20 GEN - 19 FEB

Et sents amb un ànim romàntic que omple de calidesa totes les teves relacions, Aquari. Una mica estrany en tu, que prefereixes agafar distàncies.

La influència benèfica de Venus també es deixarà notar en la teva economia. Protecció al voltant de casa teva i els teus objectes de valor.

El present et brinda l'espurna i l'energia que necessites per ser feliç, només cal que et recuperis la fe en els teus antigues pràctiques saludables.

Peixos20 FEB - 20 MAR

Amb voluntat i fermesa s'arriba a qualsevol part, Peixos i tu tens aquest poder adormit en el teu interior. Per tant, avui mateix comença la setmana despertant al drac poderós que habita dins del teu cor.

Si estàs veient que la teva economia es troba en una situació desastrosa o sents que la sort t'ha abandonat, no et preocupis, es tracta d'alguna cosa més que temporal.

Aprèn a celebrar la teva vitalitat i la teva salut, en elles hi ha les bases veritables de la teva felicitat.


Comentaris

envia el comentari