IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L’horòscop diari dels 12 Zodiacals del 28 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 28 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

No tindràs temps ni ganes de posar l’amor al capdavant de les teves prioritats i això pot desembocar en discussions de parella, malgrat que la posició favorable de Venus.

No patiràs cap ensurt ni sorpresa desagradable, si bé és veritat que podries servir-te d’aplicacions mòbils o eines informàtiques per automatitzar els teus comptes i facilitar-ne la gestió.

Els teus éssers propers no actuaran amb tanta empatia com voldries, però això no minvarà la teva força ni els teus ànims. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva parella i tu potser considerareu la possibilitat d’introduir una tercera persona a la vostra vida sexual. Penseu-ho bé perquè les conseqüències poden ser nefastes.

Desenvoluparàs nous aspectes de la teva personalitat que et permetran recol·lectar grans èxits en el terreny professional, independentment de quina sigui la teva situació.

És important cuidar del teu cos, però no t’hauries d’oblidar de fer el mateix amb el teu cervell.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Les teves dues personalitats pugnaran entre si i et faran ballar una mica el cap, però tu ets qui ha de decidir quina és millor que aflori.

Disposes de beneficis, però hauràs d’aprendre a administrar-los correctament si no vols que la situació faci un gir en contra teva.

Seràs víctima de trastorns del son que faran que no descansis prou. Posa-hi remei abans que acabi influint en el teu dia a dia.  

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Venus torna el teu cor vulnerable i fa que avui siguis més propens a patir els efectes de les fletxes de Cupido. Obre bé els ulls, perquè no tothom serà honest amb tu.

Els astres estimulen la teva ment i augmenten la teva capacitat de trobar noves utilitats a aquells objectes que ja no utilitzes.  

És possible que t’hagis de sotmetre a algun tractament sanitari que faci aflorar alguna de les teves fòbies. Intenta mantenir el cap distret.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Evita ficar-te enmig de qualsevol relació, encara que sigui la d’una amistat propera i ho facis pel seu bé, o pots acabar escaldat per la situació.

Trobaràs un objecte de valor al carrer i et debatràs entre quedar-te’l o intentar trobar al seu propietari. L’horòscop et recomana que et decantis per la segona opció.

Els astres et posaran a prova i t’enviaran situacions que et poden treure de polleguera, així que compta fins a deu abans d’obrir la boca. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

No ignoris els problemes de parella o els posposis per tractar-los més tard. En l’àmbit de les relacions, és imprescindible establir una comunicació sincera i efectiva.

Els astres et recomanen que treballis amb un esforç constant però controlat, per no patir cap desequilibri que pugui entorpir el teu rendiment.

Preocupa’t més per la gent del teu entorn i ajuda’ls tant com puguis per millorar la teva vibració i atreure coses genials a la teva vida.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els astres t’aconsellen actuar amb més espontaneïtat i deixar d’anticipar-te a coses que la majoria de vegades no arriben a succeir.

Et convidaran a passar una tarda de compres i consumisme, però en realitat és una prova dels planetes per comprovar si ets capaç de no gastar ni un euro.

Complir amb les obligacions està bé, però has d’entendre que hi ha vida més enllà de la feina. Allibera la teva creativitat i gaudeix una mica de la vida, Balança.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

No et desesperis si encara no has trobat l’amor de la teva vida. És millor que visquis una història i sigui la definitiva, abans que viure’n mil i acabar sol.

La teva concentració a la feina anirà de menys a més, així que és millor que deixis les tasques més difícils per al final de la jornada.

Per molt que no tinguis gana, evita no ingerir aliments durant tot el dia. Si no tens apetit, decanta’t per les fruites, t’ajudaran a mantenir la hidratació.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Controla els excessos emocionals perquè la gelosia trucarà a la porta de la teva relació. No es tracta d’estimar més, sinó d’estimar millor.

La clau per superar la jornada amb èxit serà l’autogestió. Treu a l’exterior les teves millors qualitats i demostra al món tot el que ets capaç de fer.

Centra’t a millorar la qualitat del teu descans, perquè els problemes i trastorns del son poden acabar causant estralls a la teva salut. 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Seràs susceptible al fet que algunes persones comentin coses sobre la teva vida. Ignora’ls, simplement senten enveja i no mereixen la teva atenció.

És important que, a la feina, estiguis atent a tots els detalls, sobretot si tens prevista alguna reunió, perquè els astres auguren molt bones oportunitats.

Per evitar problemes de salut, és recomanable que et decantis per una alimentació equilibrada i rica en Omega 3.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

L’amor flueix per la teva casa i farà que et sentis absolutament satisfet i realitzat amb totes les teves relacions afectives.

Comptaràs amb idees professionals excel·lents perquè la teva ment aguditzarà la teva originalitat. És aconsellable que apuntis totes les idees que et passin pel cap.

La Lluna t’atorga molta força i vitalitat i estableix el clima ideal perquè practiquis una introspecció d’allò més profunda. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Coneixeràs algú amb qui sentiràs una espècie de complicitat i connexió especials. Això vol dir que és una ànima afí a tu.

Neptú i Plutó disminueixen la teva claredat mental, així que és millor que evitis prendre decisions transcendentals a la feina.

Per tal d’evitar que l’ansietat s’instal·li al teu interior i causi estralls a la teva vida diària, has d’aprendre a relaxar-te i a calmar la teva ment.


Comentaris

envia el comentari