YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 28 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 28 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Un amor del passat reapareixerà a la teva vida i intentarà recuperar el que teníeu. Sigues valent i deixa-li les coses clares com més aviat millor. L’horòscop et recomana no donar tanta importància a les coses materials, i alegrar-te dels triomfs de la gent que et rodeja, ja que t’aportarà una energia molt positiva. Malgrat gaudir d’un bon estat de salut, estaria bé que tinguessis més cura dels teus ronyons.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

No es preveu cap novetat ni contratemps important en el terreny amorós, tant si tens parella com si estàs solter. Evita associar els conceptes de riquesa i felicitat, i limita’t a donar gràcies per tot allò que tens i que posseeixes, o mai arribaràs a sentir-te satisfet del tot. Els astres et desaconsellen provar remeis alternatius durant la jornada d’avui, ja que poden acabar causant-te més problemes de salut dels que ja puguis tenir.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Viuràs una situació desagradable que requerirà tot el teu control si vols evitar patint una greu crisi de parella. El mal humor que patiràs pot incidir negativament a la feina, així que és preferible que evitis les accions arriscades i les decisions massa dràstiques. L’horòscop et recomana renunciar als excessos, sobretot els que tinguin a veure amb la ingerència de begudes alcohòliques i altres productes nocius similars.  

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Mercuri intenta portar la pau a la teva relació conjugal, sempre que posis de la teva part i contribueixis a la causa mantenint els nervis a ratlla. Para especial compte amb aquelles persones que tinguin un gran do comercial, ja que avui et poden portar a prendre decisions catastròfiques per la teva economia. Els teus impulsos tornaran a adquirir un caràcter positiu, aprofita-ho per prendre les decisions que consideris oportunes i no deixis que ningú interfereixi en la teva voluntat.   

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Jornada ideal per analitzar el funcionament de la teva relació de parella i comprovar si tot va bé o si hi ha aspectes que convindria modificar. Si ets el responsable d’organitzar un esdeveniment familiar o grupal, és important que tinguis en compte la dificultat d’agradar i satisfer a tots, així que millor que actuïs amb empatia i paciència. En referència a la salut, si t’has marcat un objectiu a complir, és imprescindible que adquireixis una sèrie d’hàbits que practiquis de manera constant i que no t’avorreixis de seguir-los al cap de dos dies. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

És important oblidar el passat i les històries que ens van ferir, però també és necessari obrir nous camins de cara al futur per evitar un estancament perenne. Els astres il·luminen la teva economia amb un vel de progrés i abundància, posant al teu abast les oportunitats que feia temps que esperaves. Coneixes la planta coneguda com a ‘ruda’? Compta amb moltes propietats terapèutiques i màgiques, com ara la desinfecció i la purificació, i et pot ajudar a complir diversos dels teus objectius.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

No hi ha cap problema en el fet de demanar un favor, però si contínuament necessites l’ajuda dels altres, et poden acabar recriminant la teva actitud. Per molt injust que sembli, has d’aprendre a treure’t les castanyes del foc tu solet. Per tal d’augmentar els teus progressos en el terreny econòmic, és molt aconsellable que busquis un assessor o conseller expert en el tema. El dolor i les punxades a la zona pectoral moltes vegades són causades per assumptes de caràcter emocional. Treu tot el que guardes en el teu interior i veuràs com et sents infinitament millor.

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Avui tindràs ganes de prendre’t les coses amb calma, sobretot en aquells assumptes que tinguin relació amb el teu cor. No et pressionis, i deixa que la teva intuïció sigui la que et guií. Malgrat la comoditat que suposa mantenir-se en segon pla, avui passarà quelcom inesperat a la feina que t’obligarà a donar la cara i a assumir més responsabilitats. La falta de vitalitat té una estreta relació amb la baixa freqüència espiritual. Treballa aquest aspecte per tal d’aconseguir un benestar molt superior al que tens actualment.  

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els planetes auguren la traïció d’una persona molt propera i important per a tu. El millor que pots fer és ignorar-la i no deixar-te envair pels mals sentiments. L’horòscop et convida a aventurar-te a explorar nous camins i horitzons en el terreny laboral, fet que et permetrà descobrir noves facetes que amagaves en el teu interior. La cura del cansament que sents últimament recau en les teràpies alternatives i els exercicis relaxants, com pot ser la meditació.   

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Mercuri i Venus conflueixen i aporten claredat i estabilitat a la teva vida sentimental. Aprofita la conjuntura astral per solucionar tots aquells problemes que t’allunyaven de la felicitat. Si vols augmentar els teus ingressos, estaria bé que busquessis noves vies totalment diferents i que impliquin la teva creativitat personal. El frenètic ritme de vida que portes pot acabar perjudicant els teus músculs i, sobretot, la teva esquena. Adoptar una bona postura i visitar un fisioterapeuta cada cert temps t’anirà com anell al dit per solucionar el problema.

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Els planetes estan en confrontació, dificultant la possibilitat de posar-te d’acord amb les persones del teu cercle més pròxim. Adopta una actitud empàtica i prioritza els punts en comú per sobre de les diferències. A la feina, les possibilitats de progressar són força limitades, motiu pel qual s’apropa el moment de fer un plantejament i canviar el rumb de la teva trajectòria. Sentiràs més ganes de cuidar-te del que és habitual, un fet que resultarà d’allò més positiu pel teu estat de salut.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Les nits de festa típiques dels caps de setmana poden fer que perdis el control i acabis passant-te de la ratlla, així que l’horòscop et recomana que surtis amb calma i intentis reduir el consum de begudes alcohòliques. A més, aquestes sortides poden acabar incidint de manera molt negativa en la teva economia, i fer que gastis més diners dels que tens. Si sents que el cap està a punt d’esclatar-te, és imprescindible que beguis molta aigua i ingereixis aliments com el mango, els espàrrecs, l’arròs o el coco, t’aportaran la hidratació que necessites. 


Comentaris

envia el comentari