rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 28 de setembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest divendres, 28 de setembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Gran dia per aquells Àries que tinguin parella, ja que Venus i Urà afavoreix els enamoraments importants i milloraran molts aspectes  de la vostra relació. Controla els impulsos consumistes, ja que avui les fluctuacions financeres no estan de part teva, i els teus desitjos de triomfar i aparentar ser una persona poderosa et poden jugar una mala passada. Si estàs en ple procés de recuperació, és imprescindible que segueixis al peu de la lletra les indicacions del teu metge.  

 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

La monotonia i la rutina són dos aspectes que odies profundament en el teu dia a dia, per això és difícil que actualment puguis mantenir una relació estable a llarg termini amb ningú. La part bona és que les finances poden aportar-te grans alegries, sempre que et mantinguis atent als possibles riscos inesperats que vagin sorgint. Si estàs considerant la possibilitat de dur-te a terme algun tractament de bellesa, l’Horòscop Màgic et recomana que primer intentis cuidar el teu interior, és un aspecte que requereix més urgència.

 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Et creuaràs amb persones que no esperaves i que ajudaran a fer més animat el teu dia. Si tens parella i està més intensa del que és habitual, utilitza la psicologia i l’empatia per tal d’arribar a bon port. Si estàs a l’atur, s’obre un període on estaràs molt sol·licitat i on podràs revertir la teva situació. Per aquells Gèminis que tinguin pensat sortir a donar-ho tot, millor que intentin no passar-se amb el consum d’alcohol, per evitar futurs penediments. 

 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Per moltes ganes que tinguis de flirtejar amb algú i jugar a conquistar-lo, l’horòscop et recomana deixar-ho estar, sobretot si després te n’has d’acabar avorrint al cap d’un parell de dies. No facis mal tan gratuïtament. L’economia i el treball evolucionen, i tu hauràs de posar tot l’empeny per no quedar-te enrere i poder adaptar-te al ritme de la vida. Avui és una gran jornada per arreglar-te i sortir a millorar les teves relacions socials, ja que els planetes juguen a favor de les amistats sòlides.

 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Els següents dies poden portar-te a viure cites espontànies d’allò més meravelloses, sempre que deixis una mica apartat el teu instint de caçador i permetis que sigui l’altra persona qui et conquisti a tu. La desmotivació jugarà un paper clau en la jornada laboral d’avui, així que hauràs d’estar ben atent per no cometre errors o oblidar algun esdeveniment important. Si hi ha vegades que tens ganes d’escapar ben lluny i sol, pot ser que l’únic que necessitis sigui reservar una estona cada dia on et dediquis només a tu.  

 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Si últimament t’apeteix passar més temps amb la parella que amb els amics, ho pots fer sempre que no deixis totalment de banda les teves amistats. Al cap i a la fi, mai saps què pot passar amb la teva mitja taronja, per tant no t’oblidis de cuidar també les teves relacions socials. Els planetes auguren una oferta de feina que té bastant poc a veure amb la teva professió, però potser es configura com una gran oportunitat. Estudia-ho amb calma.  

 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Estar en parella i gaudir de llibertat és perfectament compatible, tan sols és necessari treballar aspectes importants com la comunicació i la confiança, i no donar mai res per suposat. Saturn t’atorga força perquè adquireixis el rol de líder i deixis de banda la inseguretat d’una vegada per totes. Aprofita-ho per obrir nous horitzons en el terreny laboral. L’horòscop et recomana que et decantis per aquells aliments que siguin més naturals i, conseqüentment, desterris els que tenen més additius i potenciadors de sabor. 

 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Si has patit una ruptura afectiva fa relativament poc, no t’amoïnis, la relació no comptava amb un futur massa esperançador. Treu ràpidament el millor de tu per tal de permetre’t conèixer algú que valgui la pena com més aviat millor. Si vols recollir èxit en el terreny laboral, dóna el màxim de tu mateix i reflexiona profundament sobre tot allò que pretens aconseguir a la teva vida. Si tens mil assumptes pendents de solucionar, estableix una jerarquia i soluciona’ls per ordre d’urgència, o acabaràs tornant-te boig. 

 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Tenir energia és bo, però si et passes de revolucions, pots acabar volent produir massa canvis a la teva vida, i acabar malament. Fes les coses amb calma, diversifica aquest ímpetu que vol aflorar i aprofita la situació per millorar la teva relació de parella. Si a la feina et cau alguna esbroncada per quelcom que no és culpa teva, explica amb serenitat que s’han equivocat, i justifica’t sense pressions ni pujades de to. Si sents molèsties al cap, que es presenten en forma d’un dolor que no se’n va, una visita al metge podria ser la millor solució.  

 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Controla el teu costat més frívol si no vols acabar discutint amb tots els éssers amb els quals et creuis. I, si no ets capaç d’actuar amb serenitat, almenys intenta treure’n una lliçó profitosa o dur a terme algun canvi que millori la teva situació. Encara que no assoleixis tots els objectius que t’havies marcat a la feina, superaràs la jornada laboral amb un èxit contundent. Dia propens per l’aparició d’erupcions cutànies, que poden enterbolir la teva aparença perfecta durant el cap de setmana.

 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Un esdeveniment que feia molt temps que esperaves entrarà a la teva vida com si es tractes d’una allau. Venus irradiarà tot el seu poder i aconseguirà que sigui una jornada inoblidable quant a amor es refereix. A la feina tot et surt rodat, i els teus caps estan encantats amb tu. Amb tot, si no et vols estancar, s’apropa el moment de canviar de rumb i començar a marcar-te nous objectius. No deixis que la teva part consumista assumeixi el control i et porti de cap a una situació de fallida. 

 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

L’amor va més enllà del concepte de parella, i al cap i a la fi l’única cosa important és la de situar-te en la freqüència de vibració de l’amor. Avui demostra a totes les persones que estimes com d’importants arriben a ser per tu, i entraràs en una espiral amorosa que et farà d’allò més feliç. Si els teus estalvis t’ho permeten, pots adquirir algun caprici o reservar alguna experiència beneficiosa per la teva salut mental. Busca alguna estona de descans que et permeti relaxar-te al llarg de la jornada, comença a ser veritablement necessari.

Comentaris