La predicció dels 12 signes del Zodíac del 29 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 29 de gener
Àries 21 MAR - 19 ABR

Ets una d'aquestes persones que no s'alerten fins que no li veuen les orelles al llop. Sobre la teva parella creus que, si no s’ha queixat en veu alta, és que viviu un conte de fades.

Afavorit pel suport del Sol, estaràs ansiós per veure reflectit en els teus comptes bancaris els esforços que fas i fa temps esperes que siguin reconeguts.

Vigila com funciona cada part del teu organisme, escolta la teva veu interior, perquè igual ni estàs tan malalt com afirmes, ni tan sa com presumeixes.

Taure 20 ABR - 20 MAI

Tens una relació de parella que no passa pel seu moment més àlgid? No miris per a un altre costat, Taure, perquè els astres et parlen a tu. Escolta més a la teva parella, les seves necessitats.

Aquest dimarts els astres et volen encarregar una missió concreta, i és que intentis fer la vida més agradable als altres, també a la feina.

El cel del teu signe, Taure, descriu que viuràs una decepció, potser, no has perdut pes com esperaves, i fins i tot, potser t’has engreixat.

Bessons 21 MAI - 20 JUN

Acosta't als teus fills amb una renovada actitud de proximitat, tracta de comprendre els seus problemes en comptes de jutjar-los, i aconsegueix crear amb ells les empaties necessàries.

La predicció dels astres per al dia d'avui adverteix que els Bessons tenen tendència a desenvolupar sentiments d'enveja cap a amics i familiars amb més sort que la seva.

El desig i la voluntat d'experimentar el miracle de ser pares farà que els Bessons entrin en un període de més fertilitat a partir d'aquest dimarts.

Cranc 21 JUN - 22 JUL

Si recentment vas patir un desengany amorós, la temptació de tornar a intentar-ho estarà present, però valora si es repetiran els errors del passat o no.

En els assumptes econòmics, sentiràs la protecció de Plutó en el teu pressupost durant aquest dimarts, així com sobre tots els teus problemes financers.

Bufen nous i benignes vents sobre el teu penell, Càncer, així que si vols canviar alguna cosa en la teva vida, és el dia per a fer-ho. Si planeges mudar-te, ara és el moment.

Lleó 23 JUL - 22 AGO

T'arriben rumors que has canviat. Que hi ha hagut un abans i un després en aquesta relació en la qual estàs tan involucrat. No t'indignis o entraràs en un joc que no desitges jugar.

Avui és un dia per treballar amb força i constància per aconseguir aquestes fites que tens al cap fa uns mesos. Es presenten bones oportunitats que depenen de la teva vitalitat

Si sents els ulls pesats o irritats, si vius amb una incomoditat que t'impedeix mantenir la vista enfocada per llarga estona, potser estàs patint la síndrome de l'ull sec.

Verge 23 AGO - 22 SET

La jornada ofereix una oportunitat meravellosa per a obrir un nou període en la relació amorosa de Verge, per deixar enrere totes les obsessions que acompanyen les teves perspectives.

La situació en la teva vida laboral exigeix que facis un replantejament de les teves necessitats, que reflexionis si de debò estàs satisfet amb la feina que tens.

Tornen les malalties a la zona de la boca i les dents, i aquesta vegada amb un dolor més acusat que requereix la intervenció d'un especialista.

Balança 23 SET - 22 OCT

Si estàs considerant seriosament confessar els teus sentiments a aquesta persona, trobaràs que els planetes seran favorables a la teva causa.

El treball de recerca que faràs aquest matí et durà grans beneficis econòmics. En aquest cas, el coneixement et guia cap al camí de l'abundància.

El trànsit actual t'atorga la sensació interna que les coses podrien anar millor si dediquessis el temps suficient per parar i ocupar-te més de tu mateix/a, del teu estat físic.

Escorpí 23 OCT - 21 NOV

Vols saber si es tracta d'amor i no d'obsessió? Llavors, deixa que segueixi amb la seva vida i permet-te l'oportunitat de trobar a faltar a aquest ésser estimat.

Estàs més que preparat/a per tirar endavant aquest projecte, però desafortunadament, sembla que un dels teus companys també voldrà ocupar aquest lloc.

Contacta amb els teus sentiments. Usa tot aquest poder emocional per millorar la teva vida, sabent molt bé des d'aquest estat què és el que vols en ella i el que no.

Sagitari 22 NOV - 21 DES

En aquests moments de dubtes i inestabilitat necessites un sòl ferm on trepitjar, i la prioritat de Sagitari consisteix a consolidar el nucli familiar i les amistats.

Avui a la feina hauràs de donar la cara per alguns dels teus companys o defensar algunes de les teves posicions que estan quedant en qüestió arran de les crítiques.

Avui has d'intentar valorar el teu estat d'ànim, mirar cap al teu interior per conèixer millor com ets i detectar els problemes que t'ocorren per evitar l'ansietat.

Capricorn 22 DES - 19 GEN

Has estat pensant i recordant escenes apassionades del passat i això t'ha donat una forta empenta per a intentar reviure-les. Trobaràs una excel·lent recepció per part de parella.

Aprendre a expressar les teves necessitats i punts de vista de la millor manera, amb calidesa i un to persuasiu en lloc del to més aviat  fred que habitualment utilitzes.

La vida quotidiana t'obliga a suspendre les teves activitats recreatives. Per això has de posar en primer lloc aquestes activitats que et fan tan bé.

Aquari 20 GEN - 19 FEB

Encara que sembli que els teus éssers estimats t'ignorin, no ho fan intencionadament. Si avui és el dia del teu aniversari, no descartis que t'estiguin preparant una festa sorpresa!

Considera el fet de tornar a casa aviat avui. Si dirigeixes el teu propi negoci, avui la gent no estarà molt per la labor de sol·licitar els teus serveis o els teus productes.

Vigila el teu fetge. Aquari tendeix a patir en aquest òrgan. L'acumulació de pedres és dolorosa i molt difícil de sanar en la gent d'aquest signe.

Peixos 20 FEB - 20 MAR

Deixa les queixes per a un altre dia i avui lliura't a gaudir de les meravelles que t'aporta la vida i l'alegria de comptar amb la teva mitja taronja en tot moment.

No tinguis por de fallar, ja que avui les estrelles es troben del teu costat i t'acosten bones persones que ajuden al fet que la teva vida es transformi en una altra cosa.

Et convé sortir avui una estona a buidar la ment a un espai a la natura on puguis asseure't sota un arbre a contemplar les fulles o el moviment dels ocells.