L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 29 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dilluns, 29 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Tindràs dificultats per expressar-te correctament, i sentiràs una inquietud interna que et portarà a reflexionar sobre temes d’allò més profunds. Intenta delimitar bé els pressupostos personals i familiars i evita els elements de distracció que puguin aparèixer a la feina. Dia sense incidències en l’àmbit de la salut, així que si hi ha quelcom que et preocupa és recomanable que no li donis importància. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

La jornada no serà massa bona en relació amb els assumptes de la convivència, i és probable que protagonitzis alguna discussió o enfrontament gens agradable. A la feina tot anirà sobre rodes, i tan sols hauràs de parar compte amb les petites despeses que poden perjudicar la teva economia domèstica. Està molt bé que et preocupis pel benestar dels altres, sempre que no t’oblidis de la teva pròpia salut.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Sentiràs necessitat d’estar sol i reflexionar sobre aquells aspectes de la teva vida que t’inquieten. Això t’ajudarà a fer un pas endavant i assumir les regnes del teu destí. No patiràs cap contratemps ni problema que incideixi negativament en la teva economia, així que la jornada esdevé ideal per buscar l’equilibri entre la riquesa material i l’espiritual. Un bany de sals amb llimona et servirà per netejar la teva aura i renovar el teu camp energètic.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Venus et protegeix i enceta un període on la tendresa i la sensualitat cobraran un protagonisme molt especial. Els astres et desaconsellen eludir els compromisos professionals que tinguis pendents per molta mandra que et facin, o la teva reputació professional pot caure en picat. L’horòscop et recomana augmentar el consum d’aliments rics en vitamina E, com poden ser els lactis i els olis vegetals, per tal de comptar amb uns nivells òptims de benestar.  

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

El final de mes ve acompanyat de la necessitat que parlis amb aquella persona que et coneix millor que tu mateix, per tal que et parli amb claredat i t’ajudi a obrir els ulls d’una vegada per totes. Els astres t’atorguen l’energia que necessites a l’hora de prendre decisions d’allò més dràstiques i complicades a la feina, ja que avui serà un dia de novetats importants. L’horòscop et recomana que evitis les accions temeràries, ja que es poden convertir en les teves pitjors enemigues durant la jornada. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Venus t’inundarà de bons sentiments i farà que et sentis com si estiguessis als núvols. Intenta tocar de peus a terra de tant en tant, o pots acabar ficat en un bon embolic. Hauràs de servir-te de totes les teves forces per mantenir la concentració a l’oficina, si vols acabar cometent algun error fatal. Lluita contra l’ansietat que governa la teva vida últimament, buscant tècniques com el control de la respiració o treballant d’una manera més profunda la teva espiritualitat. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Gran moment per aquells Balança que estiguin emparellats, ja que la seva relació estarà plena de comprensió i afecte. Evita que els problemes i obstacles que puguin sorgir en el terreny laboral et frustrin i et facin tirar la tovallola, és millor que et tranquil·litzis i busquis una solució quan vibris amb una freqüència més bona. El sentiment de por afecta la teva salut i pot provocar que els teus ronyons no funcionin tan bé com habitualment. Afronta els teus temors i veuràs com la teva salut millora substancialment. 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

El sexe serà el gran protagonista de la jornada, ja que tindràs la libido disparada i voldràs jugar i experimentar durant hores amb la teva parella. Si algú et deu diners, no dubtis en fer tot el que estigui al teu abast per reclamar que t’ho torni. Les preocupacions del dia a dia es van acumulant a l’estómac, i poden derivar en úlceres, acidesa, inflamacions... Centra’t a curar la teva part emocional i veuràs com et sents molt millor en tots els aspectes.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Les aventures passatgeres arriben a la seva fi. És moment d’estabilitzar-se i començar a cercar una persona amb la qual puguis compartir una història d’amor duradora i satisfactòria. Obsessionar-te amb els diners no farà que els guanyis més de pressa, sinó que et desesperis més. Flueix amb la vida i deixa que l’Univers et sorprengui. L’estrès, els sobresalts, i una dieta poc equilibrada han perjudicat una mica el teu cor. Malgrat que no hi ha motius greus per preocupar-se, és convenient que tinguis més cura i canviïs els teus hàbits per alguns de més saludables.  

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Jornada de molts descobriments importants en el terreny amorós, sent probable que diversos Capricorn prenguin consciència de la seva nova orientació sexual. A la feina, els teus superiors rebran una mala notícia i pot ser que ho paguin amb els treballadors. Actua amb prudència, però no deixis que s’aprofitin en excés de la seva condició. Les temperatures extremes poden causar estralls a la teva pell, així que l’horòscop et recomana adquirir alguna crema hidratant per posar-hi remei com abans millor. 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

La calma i la tranquil·litat ocuparan un espai prioritari a la teva vida, fent que evitis amb totes les teves forces aquelles persones que intentin pertorbar la teva pau. Una actitud d’allò més encertada! Un projecte que en un primer moment semblava utòpic, està a punt de fer-se realitat. L’únic que has de fer és no rendir-te i arribar fins al final. L’horòscop et recomana que acudeixis al metge per sotmetre’t a una analítica completa, sobretot si ja fa temps que no ho fas.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Deixa de preocupar-te pel passat i d’intentar endevinar el futur, i limita’t a fluir en el moment present. Si no, estaràs vivint sense arribar a viure completament. Els dilluns són veritablement durs, així que intentar imaginar que ja és divendres i adopta una actitud totalment diferent de l’actual. Veuràs com el dia passa més ràpidament! El cap de setmana causa estralls en el teu benestar, així que prepara’t un bon esmorzar per disposar tot el dia de l’energia que necessites.


Comentaris

envia el comentari