rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 29 de setembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 29 de setembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Els astres afavoreixen els avenços en les relacions amoroses, i et portaran a trobar un equilibri entre la complicitat de parella i la independència individual. Restaràs importància a les coses materials, i això incidirà molt positivament en la teva economia, malgrat que pugui sorgir algun contratemps no massa difícil de lidiar. Les ànsies de menjar seran difícils de controlar durant el dia d’avui, i hauràs de valorar fins a quin punt és bo controlar-te o deixar-te portar pels teus impulsos.  

 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Sentiràs que afloren desitjos de sociabilitat i intercanvi d’opinions, i incidiran de manera positiva en les teves relacions afectives. Si desitges realitzar algun pla que suposi una inversió de diners mitjana o elevada, hauràs de valorar fins a quin punt pot afectar la teva economia i fer que minvi excessivament. La incidència del Sol aportarà llum a aquells aspectes que et causen certa confusió i inestabilitat, i t’ajudarà a solucionar diversos problemes que fins ara no sabies com afrontar.

 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Els astres atorguen una estabilitat a la teva relació de parella gairebé envejable, és un gran moment per solucionar aquells aspectes convulsos que us han turmentat durant les darreres setmanes. Si últimament has descuidat la teva economia, és hora de posar-se al dia. No siguis tan ranci, sobretot amb les teves amistats i éssers propers. Vigila amb els accidents domèstics, poden causar-te algun ensurt i disgust desagradables. 

 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Els Crancs amb parella hauran de tenir delicadesa, ja que la seva companyia sentimental tindrà els nervis a flor de pell. Malgrat això, estareu més compenetrats i compromesos que mai. Els astres t’atorguen una visió clara per tal que puguis fer balanç dels teus comptes i aconseguir estalviar una bona quantitat de diners. L’horòscop et recomana dur a terme algun exercici o activitat de relaxació, per tal de desconnectar de l’estrès al qual et veus sotmès habitualment. 

 

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Últimament canvies més de pensament que de roba, i probablement l’actitud distant de la teva parella t’estigui cansant. Reflexiona profundament sobre aquest tema, i mira de buscar algun remei abans que sigui massa tard. La teva situació laboral pot canviar sobtadament i aportar-te la tranquil·litat que fa tant temps que cerques. Avui et sentiràs més distret del normal, així que val més que enfoquis tota la teva atenció en allò que fas si no vols ser víctima d’alguna ensopegada o cop accidental. 

 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

La nova fase lunar obre una època de reconeixement interior i connexió amb el teu altre ‘jo’. Utilitza-ho a favor teu per desfer-te dels lligams de parella que et tenen veritablement atrapat. L’horòscop preveu una jornada ideal per reforçar els elements econòmics que t’aporten seguretat i per evitar les inversions que siguin més arriscades. El descans i les infusions es convertiran en els teus millors aliats en un dia en què els constipats estaran a plena ordre del dia. 

 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Mart i Venus vibren coordinadament i afavoreixen la intimitat en les relacions de parella, així com la possibilitat que els solters es retrobin amb antics amors i torni a sorgir l’espurna. Si estàs immers en un període de negociacions, deixa d’assentir a tot el que diuen i d’acceptar tot el que et reclamen, i demostra el que vals. La vitalitat i la força interior estaran disparades, i et permetran assolir tots els objectius que et marquis.  

 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Els planetes produiran un canvi important en les teves relacions, i tot i que al final poden resultar d’allò més positius, no resultaran fàcils en el seu inici. Si vols ser ric espiritualment, hauràs d’aprendre a renunciar als luxes i adquisicions materials. Practicar el desinterès per les coses és de vital importància i de gran ajuda en aquest procés. La peresa pot prendre el control en la teva persona, però has de treure garra per no deixar que afecti els teus propòsits i objectius. 

 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

S’ha acabat el tancament, a partir d’avui sentiràs més ganes de relacionar-te i d’ajudar als altres. Fes-ho, i veuràs com l’Univers et recompensa com mereixes. També tindràs la necessitat de gastar en més coses de les necessàries, fet que és completament innecessari. Aprèn a prioritzar les despeses per tal d’assolir un equilibri econòmic. Les teves defenses no passen pel seu millor moment, així que evita els focus d’infeccions i cobreix les carències que pateixes amb suplements vitamínics.  

 

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

La tornada a la rutina sempre és dura i no li agrada a gairebé ningú, però evita estar a la defensiva i deixa’t cuidar pels teus éssers estimats. Si tens parella, et pot ajudar a adquirir un punt de vista diferent. Els finals de mes són caòtics a la majoria d’empreses, i poc podràs fer per millorar la situació, així que intenta mantenir la calma i contribuir a fer que hi hagi un bon ambient. Si vols gaudir de més energia, un canvi d’alimentació podria esdevenir la teva solució. 

 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

L’estabilitat en parella a vegades pot portar a un avorriment sense mesures. Però no per això has de buscar maneres d’entretenir-te a força d’enganyar la teva companyia, ja que els astres solen castigar les males accions i pots acabar sol i desesperat. Si a la feina fa temps que contens la teva part més radical, per fi podràs posar fi a l’actuació i aconseguir èxits sent tu mateix. Evita obsessionar-te amb la idea de perdre pes, i aprèn a acceptar-te tal com ets, amb la multitud de virtuts i defectes que tens. 

 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

L’amor no fa mal, i una relació sana ha d’esdevenir tan fàcil com respirar. Així que si la teva relació té més coses dolentes que bones, potser és que en lloc d’amor sentiu dependència, necessitat o fins i tot inseguretat. En el terreny de l’economia, els astres et recomanen que t’alineïs amb Neptú i reflexionis profundament sobre els objectius que t’agradaria aconseguir a llarg termini. Si cuinar et fa mandra, sobretot en el moment de pensar què et pots fer, l’horòscop et recomana que elaboris una llista amb possibles menús, i la segueixis.

Comentaris