IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Llegeix les 12 prediccions del 3 de març

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest diumenge, 3 de març

Llegeix les 12 prediccions del 3 de març | CatalunyaDiari

  • Si quieres leer la predicción completa del HORÓSCOPO DE HOY en castellano, haz clic aquí.

 

Àries Logo

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

És obvi que si aconsegueixes el cor d'una persona bella i adinerada pot ser que despertis recels dels més envejosos, que voldran posar una soga al voltant del teu coll.

Pensa-t’ho bé, perquè tindràs intencions de viure per sobre de les teves possibilitats, fent ostentació d'uns diners i luxe que realment no tens.

Gràcies a la influència electritzant de Plutó tindràs un bon dia, en el qual remetran possibles dolors d'esquena, o si has patit alguna malaltia d'una altra mena,  serà només un mal record.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

Taure Logo

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Pots alegrar-te, perquè ara començarà per a tu un nou cicle ple d'il·lusions i esperances, i si el que tenies era veritablement nociu, només coses bones podran arribar!

Els astres apunten com alguns nadius rebran una suma inesperada de diners, un regal caigut del cel, un avís d'una pròxima bonificació.

Hauràs d'estar més pendent de la salut dels altres que de la teva. Sobretot si tens fills petits o algun familiar d’edat avançada a càrrec teu.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Cada vegada que et proposes sortir amb ella apareix algun contratemps. Tampoc hauries d'enfadar-te, duu una vida molt atrafegada i gairebé no disposa de temps per  dormir.

Dos companys discutiran per una tasca concreta i tu actuaràs amb neutralitat. Saps que la teva opinió resulta molt valuosa, per això prefereixes estar en un segon pla per no perjudicar ningú.

Patiràs alguna molèstia sense importància, malgrat això, t’agrada donar-li més transcendència de la que realment té. Sempre penses negativament, creient que pots tenir una cosa greu.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

Cranc Logo

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Els amants que hagin discutit seriosament es beneficiaran de l'atmosfera favorable per iniciar la reconciliació. I els solters, encantaran a qui vulguin, sense que ningú els ho impedeixi.

Professionalment coneixeràs persones influents de manera informal, traient el teu millor costat, obtindràs suport per dur a terme els teus projectes.

Com és diumenge, i encara podem considerar que el mes està arrencant, els astres et recomanen posar la teva casa en ordre.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Aquest diumenge serà pels nadius de Leo, un dia d'alegries i plaers que no haguessis imaginat. Serà un dia de celebració per totes les coses bones que t'estan passant.

No t'inquietis si sents que les estructures econòmiques i laborals que et sostenen comencen a trontollar. L'economia del lloc on vius no ajuda ni als teus coneguts.

Aquells nadius que estiguin acabant un tractament o sortint d'un estat post-operatori, poden comptar amb l'assistència del cel que els promet energia estable i regeneració.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

Verge Logo

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Intenta treure-li un somriure a la teva parella. Fa un temps que està preocupada per un assumpte que no s'acaba de solucionar i tu t'has convertit en el seu principal suport.

Ara mateix els diners ocupen un lloc secundari. Després d'un temps, has après a viure amb el just, sense grans capritxos. I això que a la feina et paguen  bastant bé.

Per practicar exercici no has de dependre de ningú. Intenta ser una mica més independent. O per costum tens previst no acudir al gimnàs, sinó és amb la companyia del teu amic?

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Una connexió profunda amb la teva bellesa interior t'embarga al llarg del dia d'avui, Balança. Els teus consells, més que paraules, seran una benedicció. Tens tantes coses per compartir!

Què hi ha de dolent a voler ser reconegut? El teu jo més autèntic ve a expressar la seva energia. La força irresistible del que el teu cor desitja, s'oposarà sempre a la màquina.

Si ets dona i estàs en ple embaràs, et poden resultar molt molestes les nàusees. No és agradable patir-les quan t’acabes de llevar.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Fas mal als teus propis sentiments i després pretens culpar als altres. Reaccionar excessivament davant qualsevol esdeveniment, no et fa ser una persona més sensible.

Hi ha informació que apareixerà en el teu camí perquè la utilitzis a favor teu. El camí s'anirà aclarint a mesura que connectis amb els éssers que et protegeixen i et guien des d'altres plans astrals.

Si recentment t’has sotmet d'una operació quirúrgica, és normal que notis encara les molèsties en el teu cos. No desesperis, encara que ja hagi passat un temps. Cada organisme es cura a un ritme diferent.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Pot ser que en alguns moments et sentis malenconiós, trist, afligit, però podràs superar aquests moments amb la companyia d'algú molt especial.

Aquest diumenge avançarà cap a una jornada més dinàmica i positiva, en la mesura que aconsegueixis eliminar els teus pensaments negatius sobre els assumptes econòmics i laborals.

Els astres t'ofereixen virtut i sensualitat per desfermar les teves passions, una conjuntura especialment indicada per practicar sexe amb la teva parella o amb la persona que creguis. Cerca les connexions...

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

El present és rellevant. Tot el que tens ara és el que realment existeix, ja que el passat no té solució i el futur és desconegut. Per això no et lamentis ni et distreguis.

La mesura serà més que necessària davant d'una despesa extraordinària que podria sorgir durant el dia d'avui.

Descansar és sempre bo i avui podràs dormir una mica més del que dorms habitualment durant la setmana. Per això sentiràs que tens energia extra.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

En aquest trànsit reps una pau interior que et fa veure als altres des de la compassió. Les teves revelacions t'empenyen a voler compartir aquesta informació amb els altres.

La teva posició et permetrà efectuar aquests canvis que tant beneficiarien a la teva productivitat, i la dels altres! Realment, en això consisteix el treball en equip.

Evitar el desgast també és cuidar-se. Hi ha situacions que demanden la teva energia, temps i esforç, que donis el millor de tu, i unes altres que són cercles viciosos que només et porten desgràcies.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Aprofita aquesta jornada per expressar els teus sentiments i brindar el teu afecte a la teva família, especialment a les persones grans. Estaràs molt sensible.

No sempre et sentiràs igual respecte de la teva feina actual o la teva situació laboral, potser és una cosa temporal. No t’amoïnis per aquestes situacions però sobretot esborra les sensacions negatives

En aquest moment les configuracions planetàries són favorables per als nadius del teu signe pel que fa a salut i vitalitat.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari