IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 3 de novembre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dissabte, 3 de novembre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

La teva relació es pot veure afectada pels teus desitjos interns d’individualisme i llibertat. Estableix una comunicació madura amb la teva parella perquè entengui que això no canvia els teus sentiments cap a ella.

La forma directa i sense miraments que tens a l’hora de parlar et pot causar algun malentès o conflicte a la feina.

Els astres t’aconsellen augmentar la quantitat d’aliments crus que ingereixes, i que redueixis aquells que siguin molt processats. 

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Moltes vegades tens l’esperança que el dia resulti d’allò més alegre i festiu, sense adonar-te que la teva actitud és quelcom clau per aconseguir-ho.

Tindràs la possibilitat de dur a terme transaccions econòmiques rendibles i exitoses, però és necessari que siguis més rigorós amb la gestió dels teus recursos.

Urà minva la teva part sedentària i t’anima a realitzar algun tipus d’exercici físic, per tal que puguis exterioritzar i evacuar el teu excés d’energia.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Allibera la teva part més dinàmica i deixa que la vida et sorprengui, per evitar la rigidesa i l’avorriment que han cobrat protagonisme a la teva vida últimament.

Aprofita el cap de setmana per descansar i desconnectar de les teves obligacions, ja que s’apropen temps de canvis i molta abundància.

El teu cos està més exposat de l’habitual als bacteris i microbis. Mantenir una higiene adequada i protegir el teu cos dels canvis bruscos de temperatura et servirà per no contagiar-te. 

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Els astres estan de la teva part i ofereixen molta protecció a les teves relacions afectives, així que avui limita’t a gaudir de la companyia dels teus éssers estimats.

El dinamisme de Mart clarifica la teva ment i condiciona les teves decisions econòmiques fent que no t’equivoquis. Compte, però, perquè també et pot fer actuar de manera massa impulsiva.

L’horòscop et recomana que evitis o redueixis les dosis de cafè i tabac que ingereixes habitualment, ja que avui poden incidir molt negativament en la teva salut.

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Encara que et costi, has d’aprendre a rebutjar aquelles persones que estan interessades en tu i per les quals no sents res. Està bé que vulguis ser amable, però si no hi fiques remei, els seus sentiments no pararan d’augmentar.

El cel astral no afavoreix les grans inversions, així que si estàs considerant la possibilitat d’iniciar un nou negoci, l’horòscop t’ho desaconsella.

És probable que estiguis incubant alguna malaltia o infecció, i per això et sents més cansat de l’habitual. Descansar molt i ingerir petites quantitats de te o cafè et pot ajudar a millorar.

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

La màgia i la fantasia cobraran protagonisme durant la jornada, i faran que et sentis com si estiguessis als núvols. La conjuntura astral és ideal perquè treballis la teva part espiritual.

Treballar servint-te de la creativitat és quelcom molt positiu, però avui la tindràs tan disparada que pots acabar cometent algun error a la feina.

No resulta excessivament dolent que a vegades et saltis la dieta i caiguis en alguna temptació, però esdevé un problema quan ho fas de manera habitual i reiterativa.

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Mart provoca que la teva parella i tu sigueu susceptibles de protagonitzar alguna discussió, malgrat que això us pot servir per sortir de la situació més reforçats i units.

Algú de la teva oficina pot jugar un paper clau en la teva obtenció de beneficis, així que aprèn a ser més amable i agraït amb els teus companys.

El sentiment d’inquietud que et corre per les venes és conseqüència d’una vida social una mica abandonada. Surt a gaudir de la llum del dia i de les teves amistats, aconseguiràs sentir-te molt millor! 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Una gran mentida provinent d’una persona que t’importa molt actuarà com a detonant i pot fer que la vostra relació salti pels aires. És imprescindible que aprenguis a deslliurar-te del rancor i acceptar que tots ferim i resultem ferits algun cop a la vida.

Si vols augmentar el teu rendiment laboral, intenta reduir (o directament eliminar) els estímuls externs que poden captar i retenir la teva atenció durant llargs períodes de temps.

Els colors de la roba incideixen més en el nostre humor del que ens pensem. Si vols emetre una vibració positiva, desterra vestir de negre i opta per colors més vibrants, com poden ser el groc o el vermell.

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

És important que reforcis la sinceritat en la teva relació de parella i perdis la por a demanar perdó.

Els astres et posaran el repte d’equilibrar la riquesa i els beneficis amb una actitud bondadosa i honesta, ja que el respecte i la generositat són claus per triomfar de veritat a la vida.

Els teus peus es poden ressentir després de jornades especialment llargues i costoses. Un bany de contrast o un bon massatge et poden ajudar a relaxar i revitalitzar la zona.

  

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

La necessitat de llibertat individual colpirà el teu esperit i farà que t’allunyis de tothom perquè puguis esclarir els teus pensaments.

Els astres t’aconsellen deixar de donar tanta importància als diners i centrar-te més a potenciar la teva part bondadosa i espiritual.

Redueix les hores que passes davant la televisió per evitar els seus efectes nocius, tals com canvis de metabolisme i condició física, problemes alimentaris i cardiovasculars, limitacions del desenvolupament emocional...

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Si fa temps que estàs solter i t’agradaria tornar a compartir els teus dies amb algú, tan sols cal que adoptis una actitud més decidida i que surtis a l’exterior a conèixer gent nova.

Que molta gent pensi igual no és sinònim que tinguin raó. No escoltis els consells dels altres i deixa’t guiar per la teva intuïció en els assumptes econòmics, ja que tens més bon ull pels negocis del que penses.

Neptú té una incidència negativa en la teva imaginació i pot fer que et sentis temptat a dir mentides contínuament. Evita aquest comportament i adopta una actitud més honesta i sincera.

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Està molt bé que et guiïs pels impulsos del teu cor, però seria recomanable que establissis una sintonia entre els teus sentiments i els pensaments, ja que les emocions resulten enganyoses moltes vegades.

Els Peixos que busquen feina estan a punt de rebre molt bones notícies mitjançant una trucada que els canviarà la vida.

Els nervis i l’estrès perjudiquen el teu estómac i fan que últimament no tinguis tanta gana. A la farmàcia venen ampolles per combatre aquest problema i fer que tornis a recuperar l’apetit d’una manera ràpida i eficaç. 


Comentaris

envia el comentari