L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 3 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 3 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

L’Univers pot deixar al descobert algun secret que feia temps que guardaves. No oblidis que per molt que algú et contracti i pagui pels teus serveis, no té dret d’aprofitar-se de tu. No tinguis por d’alçar la veu i deixar patent el que vals. Si estàs en un procés de recuperació i tens moltes cites mèdiques a recordar, estaria bé que aconseguissis una agenda.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Jornada idònia per la reflexió i el reconeixement interiors. Júpiter esclarirà la teva ment i farà que res ni ningú pugui interrompre la teva calma. Si hi ha algú proper travessant una ratxa econòmica delicada, l’horòscop et recomana que aprenguis dels seus errors per no patir la mateixa sort. Saturn té cura de tu i ajudarà els que es trobin en ple procés de recuperació. 

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Seràs com un imant per a les emocions negatives, i hauràs de fer un esforç titànic per tal de repel·lir-les i evitar que afectin el desenvolupament normal de la jornada. Si bé no et sents massa motivat de cara a la feina, tens a les teves mans la possibilitat de girar la truita i recollir un gran èxit. En el terreny de la parella, és important que busquis la manera de recuperar el ritme sexual que teníeu uns mesos enrere.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

El dia, quant a amor, anirà de menys a més. Fica tot el possible de la teva part per tal d’arribar al punt àlgid com més ràpidament millor. Mercuri et farà la guitza i intentarà enterbolir la jornada laboral, així que intenta amagar les teves debilitats. Fa massa temps que duus una motxilla amb càrregues innecessàries, que dificulten el teu camí. Avui els astres propicien l’alleujament d’aquests problemes.  

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Notes que hi ha quelcom que manca a la teva vida amorosa, però no acabes de tenir clar què és. No pateixis, els astres et faran sortir de dubtes ben aviat. S’auguren dies bons a la feina, on es presentaran moltes i molt bones oportunitats. Algun familiar proper podria patir un incidento problema de salut sobtat, però no et fiquis nerviós, tot sortirà bé. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Relacionar-te més amb la gent t’anirà bé per sortir de l’ostracisme en el qual fa temps que vius encallat. A poc a poc, la balança dels teus comptes va adquirint una tònica positiva, que es veurà augmentada gràcies a una bona i inesperada notícia a la feina. Si un estat permanent de nerviosisme torna a irrompre a la teva vida, l’aromateràpia pot esdevenir el remei ideal per recuperar la calma i la tranquil·litat.  

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Per tal que la teva relació funcioni a la perfecció, és vital que existeixi una cordialitat i un respecte mutus. Si a la feina hi ha algú que intenta provocar-te perquè surti el pitjor de tu, demostra-li que estàs per sobre d’això i que prefereixes que el teu treball parli per tu. Per molt que et faci mandra visitar el metge per comprovar que tot està bé, l’horòscop et recomana que ho facis, ja que pots endur-te una sorpresa alegre i inesperada. 

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Dia marcat pels viatges o desplaçaments que tenen l’amor com a eix central i vertebrador de la situació. Les crisis laborals són inevitables, però la teva actitud serà clau per superar-les, i tens a Urà orbitant a favor teu per tal que puguis ressaltar per sobre dels altres. No reprimeixis la ira i la ràbia, només aconseguiràs sentir-te molt pitjor. L’exercici físic pot ser una via d’escap i una sortida de tota la negativitat que acumules.  

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

La temptació trucarà a la porta a través de les xarxes socials, pren una determinació sobre allò que vols fer i evita enganyar i fer mal a la teva parella, o pots acabar pagant-ho car. Probablement el teu cap estarà una mica alterat, així que l’horòscop et recomana que et mostris disciplinat i obedient. Si fa dies que pateixes una obstrucció de les vies respiratòries, pren paciència amb la tos que amenaça d’estar present al llarg de tota la jornada.

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Coneixeràs una persona molt interessant que apareixerà a la teva vida d’una manera que mai hauries imaginat. Jornada de reflexió sobre la teva situació laboral, els planetes t’ajudaran a decidir si és millor seguir mantenint una situació que no et fa feliç o si s’aproxima l’hora de prendre decisions dràstiques. Si sents que els mocs han envaït el teu nas, un got d’aigua o de llet calenta amb una mica de mel i llimona t’ajudarà a notar-te més alleugerit.  

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Fa temps que tens moltes ganes d’iniciar una història, però fins ara no t’has atrevit a llançar-te a la piscina. Els astres volen que sàpigues que és el moment indicat. Si tens ganes d’iniciar uns estudis que no tenen massa a veure amb la teva formació, no t’ho pensis dues vegades, els planetes afavoreixen els canvis dràstics. Ja veus suficient quantitat de líquids durant el dia? Si la resposta és no, hauries de començar a canviar aquest hàbit. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

No deixis que la timidesa t’impedeixi viure una història d’amor perfecta amb una persona que podria esdevenir la teva mitja taronja. Encara que faci uns dies que consideris la possibilitat de llançar la tovallola, desterra la idea, i substitueix-la per tot allò que pots acabar aconseguint. Si et notes una mica fluix en els dies vinents, prova de complementar la teva dieta amb algun suplement vitamínic. 


Comentaris

envia el comentari