L’horòscop diari dels 12 Zodiacals del 30 de gener

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimecres, 30 de gener

Àries21 MAR - 19 ABR

El cap de setmana s'acosta i en el cas que tant tu com la teva parella estigueu de descans, hauries d'organitzar una cosa especial.

A la vida és tan important acceptar la victòria com la derrota, i aquest dimecres hi ha més paperetes perquè siguis perdedor més que triomfador.

Els astres detecten que pots tenir problemes en el sistema respiratori, com podria ser un refredat, o potser una grip. En principi gens greu, encara que pot ser molest.

Taure20 ABR - 20 MAI

Seràs objecte de crítiques, i persones amb vides molt avorrides estan disposades a analitzar cada pas que donis durant aquest dia.

En l'econòmic, hi haurà problemes per tancar acords, i fins i tot, pot ser que els mateixos es trenquin abans d'arribar a ser rubricats, així que pren precaucions.

Dins de tu hi ha més ganes de fer les coses pel camí ràpid, passant per mans d'un especialista mèdic, en lloc d'anar a poc a poc.

Bessons21 MAI - 20 JUN

Acosta't als teus fills amb una renovada actitud de proximitat, tracta de comprendre els seus problemes en lloc de jutjar-los, i aconsegueix crear amb ells les empaties necessàries.

La predicció dels astres per al dia d'avui adverteix que els Bessons tenen tendència a desenvolupar els sentiments d'enveja cap a amics i familiars amb més sort que tu.

El desig i la voluntat d'experimentar el miracle de ser pares durà als Bessons a entrar en un període de més fertilitat a partir d'aquest dimarts.

Cranc21 JUN - 22 JUL

Et trobes de molt mal humor, ets bastant agre en les teves paraules i amb mirades cap a les persones que tens al teu voltant francament intimidants.

T'aixecaràs aquest dimecres amb la mosca darrere de l'orella, perquè hi ha alguna cosa en els teus comptes que no et quadra, creus que els diners se t'està escapant per un embornal i no trobes la fugida.

El to general de la teva salut serà bastant decent durant aquest dia; alguna cosa havia de sortir-te bé, després del complicat que es presenta l'amor i els diners, veritat?

Lleó23 JUL - 22 AGO

La presència de la Lluna en signe de foc augura una jornada apassionada i d'emocions tendres i agradables, on el benestar es veurà interromput per l'acalorament.

T'esperen grans esdeveniments Lleó, et veus afavorit per una perfecta conjunció astrològica que des de Sagitari t'il·lumina amb la seva lluentor i poder magnètic.

Podries estar sentint una lleugera punxada o malestar en el ventre, o pitjor encara, diarrea: són els resultats d'un descuit a teva la dieta.

Verge23 AGO - 22 SET

Encara que estàs travessant un bon moment sentimental, no pots descartar que es creui a la teva vida una altra persona i t'afecti.

Estàs cansat d'haver de demanar-li a la gent la devolució d'uns diners que els vas prestar en el seu moment. Sense cap dubte es tracta d'una experiència de la qual estàs aprenent molt.

Notes com els teus ulls es cansen cada vegada amb més facilitat i et costa més llegir la lletra petita dels documents. És probable que es tracti d'un avís perquè visitis a l'oculista.

Balança23 SET - 22 OCT

Encara que ningú et pot acusar de ser manipulador/a, tendiràs a sortir-te amb la teva i a demanar ben alt i clar el que vols, esperant que es compleixi el teu desig sí o sí.

Amb elegància i creativitat, acabes a temps les tasques, encara que al principi vas pensar que no arribaves. Aguditzes l'enginy gràcies a la posició de Mercuri.

Centra't en els teus sentiments, en el que esperes aconseguir d'aquest dia, en lloc de perdre't entre fantasmes del passat i mals records en els quals algú et va fer sentir menys sexy.

Escorpí23 OCT - 21 NOV

Siguin familiars o gent amb la qual inevitablement has de tractar, les relacions se suavitzen i ets capaç de superar certs prejudicis.

A la feina, en lloc de fer bromes tan elaborades i que potser uns quants no comprenguin, prova de tractar als altres des de l'amabilitat i veuràs que guanyaràs les simpaties de tots.

Altres cultures poden donar-te un major enteniment sobre tu mateix. Per què no proves d'estimular els teus sentits amb essències d'altres costats del món?

Sagitari22 NOV - 21 DES

La necessitat desesperada de trobar l'amor que restauri la teva ànima i sani les teves ferides et fa buscar el que tens dins de casa, i això pot portar-te a cometre grans errors.

La construcció d'un entorn sòlid que t'ofereixi estabilitat serà fonamental per a avançar en el creixement econòmic i obtenir tot allò que t'hagis proposat.

La teva salut dental es ressent i la predicció dels astres observa una infecció greu en una de les teves dents, que pot provocar-te dolor, inflamació i febre en els pròxims dies.

Capricorn22 DES - 19 GEN

Els amics juguen avui un rol molt important. Estaràs a punt de cometre un greu error i el teu grup d'amistats t'ajuda a reparar les teves equivocacions.

Aprofita el dia per realitzar gestions relacionades amb vendes i cerca de nous clients. Els bons aspectes dels astres avui, col·laboren amb l'augment de la teva economia.

Avui és possible que hagis de romandre en el mateix amb una persona molt negativa. Sentiràs la pesadesa energètica filtrant-se en el teu camp àuric.

Aquari20 GEN - 19 FEB

L'estat còsmic actual t'obliga a assumir riscos. Deixar a la parella o fins i tot declarar el teu amor per algú més, són idees que et passen pel cap.

Treballar de mica en mica i no intentar abastar-ho tot alhora és una excel·lent estratègia per a millorar la teva productivitat i no permetre que l'estrès inundi el teu cervell, Aquari.

Envolta't d'ambients agradables, necessitaràs pau en el teu pensament, una cosa impossible si sempre estàs rodejat de gent i no trobes tranquil·litat.

Peixos20 FEB - 20 MAR

Avui serà per als nadius del teu signe un dia una miqueta difícil. La serietat i la duresa de la vida es presenta en les relacions emocionals.

En l'econòmic, si veus que algú del teu entorn parla malament de tu i intenta així treure un benefici, no temis, les seves mentides seran desemmascarades molt aviat.

Existeixen moltes emocions flotant per l’aire avui i les teves paraules poden resultar feridores així que pren un respir. Avalua el que sents i no parlis massa.