L'horòscop dels 12 signes del Zodíac del 30 d'octubre

Aquí tens les prediccions dels 12 signes del zodíac d'aquest dimarts, 30 d'octubre

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

El cel astral omplirà la teva vida de tendresa i sensualitat, malgrat que alguns Àries emparellats poden sentir la temptació d’intimar amb una persona aliena a la seva parella. Temps de reflexió en el terreny econòmic, que et permetrà determinar quin rumb vols agafar quant a inversions i noves adquisicions es refereix. L’horòscop et recomana buscar almenys 20 minuts al dia per dur a terme cada menjada, i evitar engolir els aliments a una velocitat massa ràpida.

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Mentre Plutó afavoreix els Taure emparellats, fent que la seva vida conjugal sigui rica i harmoniosa, Venus incideix de forma molt positiva en la vida dels solters, fent que surtin afavorits de qualsevol situació. Jornada ideal per dur a terme una reorganització de la forma de treballar, gràcies a la influència positiva de Saturn. Estaria bé que reduïssis la quantitat de sucre que ingereixes habitualment, ja que és una substància força perjudicial per a la teva salut.

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

L’horòscop et recomana abandonar el sender de la rutina i la serietat en favor de noves experiències i emocions, intentant buscar l’equilibri perfecte. S’aproximen dies amb sobresalts i canvis importants en el terreny econòmic, així que assessora’t bé sobre com minimitzar riscos i reduir el marge d’error. Pots ser víctima d’alguns problemes en l’àmbit bucodental, així que beu la quantitat diària d’aigua recomanada i evita els menjars amb temperatures massa extremes.

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

És aconsellable que avui evitis les aparences i siguis el més sincer possible amb tothom qui et rodeja, per tal de sentir-te d’allò més satisfet. A la feina, evita les presses i serveix-te del teu talent per tal d’esprémer totes les oportunitats que tens al teu abast. Els astres fan patent la necessitat que controlis més exhaustivament tots els aliments que ingereixes, per tal de combatre les retencions de líquids.  

LLEÓ (23 de Juliol - 22 d'Agost)

Seràs un niu de sentiments i et notaràs bastant més vulnerable de l’habitual, així que si ho necessites, no dubtis en demanar consell a alguna persona propera a tu. La teva capacitat d’organitzar-te i treballar serà clau per superar la jornada laboral, sempre que treballis amb ganes i entusiasme. Recordes la música que t’agradava quan eres petit, la que escoltaves mentre vivies el teu primer amor, o la que va amenitzar la teva boda? Pot esdevenir un recurs ideal per fer-te sentir millor quan estiguis baix d’ànims. 

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres creen la conjuntura perfecta perquè et deixis estimar i amanyagar pels teus éssers estimats, els quals ompliran la jornada de rialles, abraçades, carícies i felicitat. És necessari que estudiïs en profunditat les condicions i circumstàncies que travessen les teves inversions, ja que les grans operacions econòmiques sorgeixen d’una bona planificació i organització. És recomanable que no et rentis les dents fins una estona després de menjar, o afavoriràs el deteriorament de l’esmalt dental, la destrucció de la flora gingival i l’aparició de càries. 

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si en l’amor pretens cercar una relació ideal, mai aconseguiràs sentir-te feliç o satisfet del tot. Analitza les necessitats dels altres, actua en conseqüència, i veuràs com la teva vida amorosa millora substancialment. A la feina et poden manar tasques que s’escapen de les teves competències, si és el teu cas, no deixis que s’aprofitin i deixa clar que només faràs allò que estipula el teu contracte. No deixis que la teva inquietud et resti hores de son, aprèn a controlar l’ansietat i a dominar els teus pensaments.  

ESCORPIÓ (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

El panorama astral atreu les discussions i les dificultats en l’àmbit de la convivència, fent que puguis esdevenir víctima de manipulacions i jocs emocionals. En el terreny laboral, l’horòscop et recomana expandir els teus horitzons i atrevir-te a ser qui ets en realitat. Plutó i Venus augmenten la teva gola i faran que sentis addicció per algun tipus d’aliment. Controla les ànsies abans que la situació se t’escapi de les mans! 

SAGITARI (22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els astres et generen dubtes i indecisions, de manera que hauràs d’actuar amb coratge i fermesa si vols superar la jornada amb èxit. Coneixeràs una persona d’allò més inspiradora que et pot ajudar a recol·lectar èxits tant a la feina com en el terreny de les finances. L’horòscop et recomana que desterris els pensaments negatius que tenen a veure amb la teva salut, ja que no es preveu cap contratemps durant el dia d’avui.  

CAPRICORN (22 de Desembre - 19 de Gener)

Donar-li contínuament voltes a les coses només aconseguirà omplir-te d’insatisfacció i sentiments de carència. Canvia el rumb dels teus pensaments i utilitza’ls per atreure tot el que desitges. Si et costa controlar les noves adquisicions i les despeses innecessàries, canviar la targeta de crèdit per una de dèbit et pot ajudar a estalviar i a millorar la teva economia. Dóna un cop d’ull al teu voltant, perquè hi ha algú que travessa un moment complicat i no té intenció de comunicar-ho públicament. 

AQUARI (20 de Gener- 19 de Febrer)

Et debatràs entre les ganes de tornar a tenir parella i la por de tornar a resultar ferit a causa d’una relació passada. Atreveix-te a viure el present i no deixis que els teus pensaments et condicionin abans d’hora. Si a la feina tens gent a càrrec teu, evita utilitzar la por com a mètode dissuasiu, o els resultats poden ser nefastos. Si estàs travessant un moment de salut complicat, és recomanable que et deixis estimar i cuidar per la gent del teu voltant, ja que ells t’oferiran tot el que puguis necessitar. 

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Jornada favorable en l’àmbit familiar, on els astres conflueixen perquè puguis estretir lligams i millorar la relació amb els teus éssers més propers. A la feina, seràs protagonista d’una situació que et servirà per millorar la teva autoestima i la teva motivació. Treballa de valent i veuràs com el teu èxit creix com l’escuma! Si sents que el teu cos no acaba d’estar tan bé com t’agradaria, no dubtis en visitar el metge per quedar-te tranquil.


Comentaris

envia el comentari